Sevgiliniz veya esinizin sizi zaman zaman cinsel olarak istemedigine rastladiniz mi?

manik_depresif99

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
68
18
8
26
Yani cinselligi degil direkt olarak sizi istememesi normal mi? Stres ve psikolojik gecmisiyle de ilgili olabilir. Ama beni artik istemedigini dusunuyorum. Ben mi abartiyorum?

Su anda ikimiz de ailemizle yasiyoruz ve gunluk ev tutmak cok pahali. Bu yuzden seks yapamiyoruz. Fakat bundan 4 5 ay oncesine kadar ben ona henuz guvenemedigim icin istemiyordum. O da bana karsi cok anlayisliydi beni rahatsiz etmemek icin acmiyordu bu konuyu. Gecmiste iyi seyler yasamadim cunku. Her neyse ben ona artik guvendigimde ve alistigimda fark ettim ki benim kadar istegi yok. Yani mesela bi bucuk senedir tanisiyoruz ama sanal seks yeni yeni yapmaya basladik. Cunku onu tatmin etmiyormus gercegi kadar. Ben bipolarim ve bence biraz fazla yuksek bi libidom var. Sevgilim de aslinda normal sadece abaza degil ama bu gece bana karsi bazen isteksiz oldugunu soyledi. beni istemedigini dusunuyordum ara sira ama benim kuruntum diyordum. Bu konuyu aciyordum ama cozume ulastiramiyorduk. Yine aynisi oldu. Kafamda deli sorular.

Deprem oldu olali ne sex düşüncek halim kaldi ne romantizm eşim de öyle hakeza. Normalde baya iyi bi ciftiz cinsel olarak fakat suan dertten tasadan ha bi de korkudan tüm sevişgenliğmiz içimize kaçtı.
Haklisiniz. Ben de esini sevgilisini kaybedenlerin hikayesini gordukce sosyal medyada kalan 5 gunluk omrumu bari dolu dolu gecireyim diye dusunmeye basladim gecen hafta. Konuyu ona actigimda boyle bi tepki aldim. Kusura bakmayin sacma sapan ufak tefek problemler

Olabilir insanlik hali. 7/24 istekli olmuyor kimse.
Aranizda baska problem yoksa dert etme.
Seni sevmiyor olma ihtimali var mu?
Sevmiyor olma ihtimalini bilemiyorum cunku sevgi anlayislarimiz cok farkli. Iltifat edilmesinden de hoslanmiyor cok utaniyor etmeyi de sevmiyor pek. Hele yavsaklik asla yok. Hicbir zaman beni tavlamaya filan calismadi. Zaten bu yuzden de kiziyorum kendime biraz. Ben zoru oynamayi sevmiyorum boyle taktikler aptalca geliyor ne hissediyorsam soyluyorum. Acaba bundan dolayimi boyle bilmiyorum. Beni seviyor sevmese 5dm katlanmaz ama belki de sirf uzulmeyim diye katlaniyordur bilemiyorum. Bu tarz konusmalari sesli yapamiyoruz aile evinde oldugumuzdan. Yazisirken de bazen benim yazdiklarima cevap veremiyor ust uste soru sordugumdan. Ben de onun hic konusmayisini rahatlik olarak algilayip cok sinirleniyorum biraz baski kuruyorum. Ama bunu yeni soyledi bunun farkinda degildim. Yapmayaya calisacagim

Yani mesela bi bucuk senedir tanisiyoruz ama sanal seks yeni yeni yapmaya basladik. Cunku onu tatmin etmiyormus gercegi kadar
Bu çok mantıklı
Bana da saçma geliyor sanal seks.
Salak salak muhabbetler oluyor. Hayalde her türlü pozisyondasın gerçekte kendi kendine sap gibi oturuyon :D

Su anda ikimiz de ailemizle yasiyoruz ve gunluk ev tutmak cok pahali. Bu yuzden seks yapamiyoruz. Fakat bundan 4 5 ay oncesine kadar ben ona henuz guvenemedigim icin istemiyordum. O da bana karsi cok anlayisliydi beni rahatsiz etmemek icin acmiyordu bu konuyu. Gecmiste iyi seyler yasamadim cunku. Her neyse ben ona artik guvendigimde ve alistigimda fark ettim ki benim kadar istegi yok. Yani mesela bi bucuk senedir tanisiyoruz ama sanal seks yeni yeni yapmaya basladik. Cunku onu tatmin etmiyormus gercegi kadar. Ben bipolarim ve bence biraz fazla yuksek bi libidom var. Sevgilim de aslinda normal sadece abaza degil ama bu gece bana karsi bazen isteksiz oldugunu soyledi. beni istemedigini dusunuyordum ara sira ama benim kuruntum diyordum. Bu konuyu aciyordum ama cozume ulastiramiyorduk. Yine aynisi oldu. Kafamda deli sorular.
Bizde eşimle 1 yıl uzaktan görüştük 1 kez bile sanal seks yapmadık şuan evliyiz haftada 2 kere falan beraber oluyoruz kafama takmıyorum açıkçası herkes aşırı istekli olamaz seni beğenmedigunden değildir yapı gereği

Galiba bu soruda erkek görüşü gerekiyor çünkü bu soruyu sorduğun kadın kitlesi büyük çoğunluğumuz tek kişi olsun olsun iki üç kişi ile cinsellik yaşamış insanlarız hangi vizyonla ne kadar net cevap verebilirizki kimi erkek dağları delip olmazı olduran tip oluyor kimisi eşiyle birlikte olmuyor çözmesi zor

Dis görünusle ya da hal tavrinizla mi ilgili bu istekli olmayışi cidden ben de merak ettim.Biz ne tahmin etmeye calissak dogru olmayacak gibi.Biraz geri cekilmek ve adimlari ona birakmak faydali olabilir mi acaba .Erkekler hazır seyleri sevmiyor malum.

Back
X