Kızlar allah rızası İÇİn sÖyleyİn,ben bunun altında kalamam,ama aklımı bİryere sıĞdıramıyorum,beynİm gİttİ,hıncımı nasıl alayım,İÇİmİ nasıl soĞutayım,ben bu top top top a ne yapayım?
Annem gelİp gelİp gdİyor.sabah kalkamayacaksın dİye bana kızıyor.sİz fİkİrlerİnİzİ yazın nolur.ben İŞyerİnde okurum yarın.bİraz İÇİmİ soĞuturum.sİzİn aklınıza zekanıza gÜvenİyorum.allah hepİnİze rahatlık versİn.selam ve dua İle...
bırak kendi pisliğinde debelensinlmaz:böylesiyle tek kelimelik bile muhatap olma...öfkeyle kalkan zararla oturur sakinleş önce içini boşaltmak istiyosun farkındayım ama değmez canım boşuna daha büyük sıkıntıya sokma kendini ...........sana şu kadar söyleyeyim bunu yapmasına yapar pislik ama olay açığa çıkınca erkekliği tutar:umursamaz:Allah korusun beni mahvettin,rezil ettin diye sana zarar vermeye kalkabilir neler duyuyoruz bence hiç bulaşma bu pisliğeolumunekankayizsmile
bencede çok haklısın arkadaşım bende onu diyorum bırak allahından bulsun oo sen dua etki başta anladı ay birde ewli faln olsyadıı allahım esirqemişş......midesiz derim tek kelimeyle ayy qece qece tuaf oldum yaaa
öyle valla Allah sonumuzu hayretsin gidişat iyi değil vay halimize .......CADIARZUasabım bozuldu benim bile ya gece gece...eyvahedigeldismile
inanamama sebebim tamamiyle bu mesajla alakalinaarf .!.:Ben dün öğrendim dünden beri onu rezil etmek her yerde söylemek istiyorum
inanamama sebebim tamamiyle bu mesajla alakali
yoksa fesatlikla alakasi bilem yokkk sempatiksalakcinni
walla eqer yalansa qünahı nebali onun boynuna ..ama eqer qerçekse çok zor bii durum yaniiii
niye gerçek olmasın kızlar inanırım sinirden şoktan ben bile ne yazacağımı bilemedim cevap olarak.......akannehirbunlar oluyor malesef......bizim bir komşumuz vardı......eşi iyi bir dr.du sayılan sevilen bir adamdılmaz:karısı 15 yıllık kocasını yazlıkta en yakın erkek arkadaşlarıyla yatakta bastı sempatiksalakcinnikadın bayılmış kalmış zaten oracıkta boşandılar adam insan içine çıkamadı çok pişmanım ama elimde olan bişey değil v.s diyordu ben küçük dilimi yutacaktım duyunca adam öldü zaten fazla dayanamadı bu utanca.........akannehirolmaz diye bişey yok ki bu zamanda çok oluyo bunlar ..........Allah korusun mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?