Sevgiliniz veya eşniz sizi bir erkekle aldatsa ne yapardınız?

bırak kendi pisliğinde debelensinlmaz:böylesiyle tek kelimelik bile muhatap olma...öfkeyle kalkan zararla oturur sakinleş önceiçini boşaltmak istiyosun farkındayım ama değmez canım boşuna daha büyük sıkıntıya sokma kendini ...........sana şu kadar söyleyeyim bunu yapmasına yapar pislik ama olay açığa çıkınca erkekliği tutar:umursamaz:Allah korusun beni mahvettin,rezil ettin diye sana zarar vermeye kalkabilir neler duyuyoruz bence hiç bulaşma bu pisliğeolumunekankayizsmile

allah rahatlık wersin takma kafana deqmez bence hiçbirşey yapma inme sewiyesine şimdi sinirilisin ondan bu düşüncen bence onunla tekrar muhattap olman bile saçma sen bolca dua et bence çok şanslısın iyiki fark ettinnn

bencede çok haklısın arkadaşım bende onu diyorum bırak allahından bulsun oo sen dua etki başta anladı ay birde ewli faln olsyadıı allahım esirqemişş......midesiz derim tek kelimeyle ayy qece qece tuaf oldum yaaa

bir kadınla aldatılınca elbetteki intikam duygusu benide körüklerdi ancak bir erkekle olduğunu öğrendiğimde tepki bile vermezdim açıkcası yanlış anlaşılmasın onayladığımdan değil aksine öle bir pislikle evlenip tüm hayatımı habersizce onun iğrençlikleriyle geçirmeyeceğim için değil intikam almak zil takıp oynardım fakirleri yedirirdim kurtulmuşum die, tanrının sevgili kuluymuşsunuz aldatılmak her ne kadar ağırda olsa eşcinsel bir adamın aldatması daha iğrenç oluor fikrimce erkek milleti sonuçta kadınlara eğilimleri artık şaşırılmayacak kadar olağanlaştı...

öyle valla Allah sonumuzu hayretsin gidişat iyi değil vay halimize .......CADIARZUasabım bozuldu benim bile ya gece gece...eyvahedigeldismile

Nasıl öğrendin ki öyle bir durum olduğunu? Madem eşcinsel bir de senle çıkıyo ayrıl ve uzak dur.Bırak kendi kendilerine fantezilerini yaşasınlar, eğer birilerine söylicem falan dersen seni tehdit edebilir hatta sena zarar vermeye bile kalkabilir.Hiç belli olmaz böyle insanlar valla, sen uzak dur da bırak ne hali varsa görsün.

wuuu gerçekten şok edici bişey yaahuuuu... ben evlisiniz sandım baştan allahtan değilmişsin şansın varmış ki evlenmeden çıkmış ortaya... ben de merak ettim nasıl öğrendiğini ?

haklısın intikam almak istemek de ama o yeterince rezil olmuş durumda şu anda sana karşı... bence bişey yapmaman ve terk etmen daha çok koyar ona.

hahahah yok daha nelerrrr
fakeee yaaa kesin bu konuuu:roflol:
yok yok hic inanmadim ahanda suraya yazdim....
__fstk dediydi dersiniz

öyle valla Allah sonumuzu hayretsin gidişat iyi değil vay halimize .......CADIARZUasabım bozuldu benim bile ya gece gece...eyvahedigeldismile

ayy bi an kendi eşime şööyle bir baktım wallahieyvahedigeldismile.....allah esirqesin yaa kadınlka olsa ikisinide paralar rezil ederim:mymeka: ama erkek ne yapabilirim belkide psikopat bana zarar wermeyeceqi ne malumm..bence uzak dur derim..adını dahi anma unut qitsinnnnnkötükedihüso

ya bu arada basliga bakarak yorum yaptim:roflol:
hemen yorumlari okuyup gelicem:)

herkes inanmis:) aranizda en fesat üye ödülünü alabilir miyiiimmm:hooray:
neden inanmadigimida yaziyim simdi bikac kisi bana hücum edebilir
tabikide escinsel olabilir okee ona bisi demiyorum
ama yazdigi mesaji hic inandirici degil
sadece bi cümle yazmis üstelik yeni üye sayilir
hani böyle bisi yasayan biri cökmüs durumda yazarda yazar ama bilemiyorum

naarf .!.:
Ben dün öğrendim dünden beri onu rezil etmek her yerde söylemek istiyorum
inanamama sebebim tamamiyle bu mesajla alakali
yoksa fesatlikla alakasi bilem yokkk sempatiksalakcinni

niye gerçek olmasın kızlar inanırım sinirden şoktan ben bile ne yazacağımı bilemedim cevap olarak.......akannehirbunlar oluyor malesef......bizim bir komşumuz vardı......eşi iyi bir dr.du sayılan sevilen bir adamdı lmaz:karısı 15 yıllık kocasını yazlıkta en yakın erkek arkadaşlarıyla yatakta bastı sempatiksalakcinnikadın bayılmış kalmış zaten oracıkta boşandılar adam insan içine çıkamadı çok pişmanım ama elimde olan bişey değil v.s diyordu ben küçük dilimi yutacaktım duyunca adam öldü zaten fazla dayanamadı bu utanca.........akannehirolmaz diye bişey yok ki bu zamanda çok oluyo bunlar ..........Allah korusun mirmirmirmir

bu sitede bir arkadasımız da eşini yakalamıştı hata burada paylaşmıştı. çok canı yanmıştı büyük bir aşktı onlarınki. okuyunca konunuzu aklıma o geldi.

ben yakalarsam elbette üzülürüm. ama bayanla aldatmasından daha iyidir die de teselli ederim kendimi:)

ay inanmiyoruuuuuuuuuuuum akannehir
evet cnm oluyo allah korusun cok zor bi durummm
ama sanal ortam, erkeklerin su KK'ya girip cinsellik hakkindaki cocukca eglenceleri olunca insan haliyle inanamiyor :)

nasıl öğrenmiş ki acaba ben de onu merak ettim eger gercekse cok kötü birsey yaa allah kurtarmıs gene yol yakınken ne denebilir baska bence intikam almka yerine olabildiğince uzak durman gerek o kişiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…