Sevgiliniz veya eşniz sizi bir erkekle aldatsa ne yapardınız?

canım gay demek ki seni ya gayliğini etrafa belli etmemek için ya da erkeklere olan hislerini :S bastırmak için kullanmış. hele evlenmeye acele ediyordu fln ne demek ya :S:S
bu arada iğrenç bi soru olucak ama gay ilişkilerde biliyorsunuz ki bi aktif bi pasif taraf vardır (ya da aktif erkek gibi pasif kadın gibi) ayy çok iğrençleşiyorum biliyorum ama eğer aktif tarafsa sapık olduğunu gösterir, pasifse kesiiiiiiiiiiiiinlikle gaydir :S
ha her ikisini de def etmelisin o ayrı meselee... eğer çok intikam almak istiyorsan bence ailesine fln söleyebilirsin ama bence bulaşma

Hayırlı cumalar.hepınıze hayırlı,huzurlu bır gÜn dılerım Öncelıkle.allah hepınızden razı olsun.son ıkı gÜnÜm nasıl geÇtı bılmıyorum.rabbım dÜŞmanıma vermesın bÖyle bır sıkıntı,acı.ınsan ne yapacaĞını bılemıyor ınanın.
Allah korusun aklından ŞÜphe edıyor ınsan.
Şunu da sÖyleyeyım,mesajların hepsını okudum.
Nasıl ÖĞrendıĞımı merak etmıŞsınız.anlatacaĞım,ÇÜnkÜ allah bılıyor,bÖyle ınsanlardan hanımları korumak kulluk vazıfem Öncelıkle.sadece Şımdılık Şunu sÖyleyeyım,34 yaŞındayım,olabıldıĞınce soĞukkanlı olmaya ÇalıŞıyorum,her Şerde bır hayır vardır dıye kendıme telkınde bulunuyorum.yıne Üslubumu bozmuyorsam da edebımdendır.Şırkete yenı geldım Şımdı.sabah raporlarını hazırladıktan sonra geleceĞım.hepınız allaha emanet olun.

Bende bütün yazılanları okudum... Yapacak tek şey Allaha şükretmek tabiiki... ıyiki görmüşsün farketmişsin böyle bir durumu... Yoksa evlenseydin ve o adamın (ki adam demek bile istemiyorum) seni paravan gibi kullanmasına maruz kalacaktın...

Bence ondan uzak durmak hayatından tamamıyle çıkartmak en doğrusu olacaktır. Nasıl, ne yapabilirim diye düşünme hiçççç... Bırak kendi çamurunda boğulsun....

Bır cumartesı gÜnÜ gÖrÜŞecektık,benı ıŞten alıp bÜyÜkÇekmece tarafına gıdecektık.yemeĞımızı yedıkten sonra Çatalcaya doĞru o ve aılesının,ahbap ve akrabalarının gırdıĞı (evlenmek ıÇın oranın bıtmesını bekleyen adam,bırden fıkır deĞıŞtırdı,kıraya Çıkarız,orası bıtene kadar,ya da aılesının evı dubleks,bır katını daıreye Çevırır geÇıcı olarak orada otururz dıyor) ınŞaat halındekı kooperatıf evlerıne bakmaya gıdecektık.ÖĞlene doĞru benı aradı,bursadakı akrabalarının rahatsızlandıĞını,annesını oraya gÖtÜrmesı gerektıĞını,gece de orada kalacaĞını sÖyledı.akŞam 7 ye kadar hıÇ gÖrÜŞmedık.7 de ben aradım aÇmadı telefonu.bırkaÇ kez ÜstÜste aradım,aÇmadı.aradn yarım saat falan geÇtı,aradı,daha yenı vardıklarını annesını hastaneye bıraktıĞını,hasta ıÇın ufak tefek bıŞeyler alacaĞını sÖyledı.Şarjım bıtmek Üzere,ulaŞamazsan merak etme dedı.saat 22.00.halkalı toplu konutlarda oturan bır arkadaŞım(aynı zamanda akrabam) aradı.(sıte ısmı veya yakın bır adres vermek ıstemıyorum,yanlıŞ anlamayın.)telaŞlı telaŞlı :nerdesın sen?evdeyım dedım.senınkının plakası neydı.sÖyledım plakayı.ya sakın korkma bıŞey yok,ama ben o arabayı burada gÖrdÜm.gerızekalı arabayı ÇÖp konteynerıne vurmuŞ.arabanın Ön kısmı duvarın arasına sıkıŞmıŞ,o salak da kapıyı aÇıp Çıkmak ısterken bacaĞı kapının arasında sıkıŞmıŞ.

ee devamını bekliyoruz. yani onun biseksüel olduğuunu nasıl anladınız. bir ilişkisi olduğunu tamam sonra kendi itiraf etmiş ama siz üstüne vardığınız için.
bu arada biseksüel kişiler vardır. david bowie ve mick jagger gibi. bunlar hatta bir ara beraber olmuşlar..şu an kadınlarla evliler.david bowie güzeller güzeli manken imanla evli mesela
... . çocuklarıda var. böyle insanlar var. bazen o yaşantıyı bırakıp kadınlarla evlenen bazende devam eden...
demekki içinde ,biseksüellik varmış. ortaya çıkmış..

Hemen onu aradım telefonu kapalı.aralıklarla aradım.hep kapalı.gece 2 de mesajı geldı,canım aramıŞsın,bu saatte senı aramak ıstemedım,Şarjımın olmadıĞını sÖylemıŞtım,bugÜnde buradayız.akŞam Çıkarız.dıyor,hala bursada olduĞunu sÖylÜyor.ertesı gÜn ÖĞlene doĞru aradı.normal konuŞuyor,ben de normal konuŞtum.salı gÜnÜne kadar telefonla gÖrÜŞtÜk.salı gÜnÜ akŞam gÖrÜŞtÜk.bır bahaneyle bunu halkalı tarafına en azından yakınlarına gÖtÜrmeye ÇalıŞıyorum.offffffff!!!Çok salakmıŞım kızlar.aslında dÜŞÜndÜĞÜm zaman baŞka belırtıler de varmıŞ ama dedım ya 40 yıl dÜŞÜnsem aklıma gelmez kı o belırtılerı bırleŞtıreyım,bu sonuca varayım,mÜmkÜn deĞıl.hasılı;hıssettırıyor bırŞeyler ama ben hep baŞka kadın zannedıyorum.2 arkadaŞımla organıze olduk.bır hafta ızlemeye aldık.ama cıddı cıddı takıp edıyoruz.

Geçen kitap okuyordum bu konu geçiyordu içinde, böyle aptallaşıp kalmıştım.
Şimdi de burda görünce bir garip oldum.

Canım bence hiçbirşey yapma, tercihleri değişmiş olabilir, sana söyleyememiş olabilir.
Dışardan bakılınca iğrenç gözüküyor ama kendini onun yerine de koy.
Çık git hayatından ama birşey yapma bence. Onun zaten içinde yeterince fırtınalar kopuyordur. Resmi gazeteye versen ne olacak, ne geçecek eline intikam almak yatıştıracak mı seni. Bence hayır, senin yaşadığında kolay değildir anlıyorum. Ama yapmak gereken sessiz sedasız nu kendiyle başbaşa bırakmak.

Önce kaldıĞı bınayı tespıt ettık,sonra daıreyı.evı takıbe aldık.tabıı bınaya gıren Çıkan Çok.hangısı hangı daıreye gırıyor bılemedık.ama ŞÖyle bır kolaylık oldu,bınaya gıren Çıkan genelde aıle,bellı.o her gelıŞınde yalnız gelıyor,yalnız Çıkıyor,gece hıÇ kalmıyor.sonra farkedıyoruz kı,bu Çıkıyor,arkasından bır erkek sonra Çıkıyor,bu onu arabada beklıyor.allah allah dedık,nıye bÖyle yapıyorlar,bellı rahatsızlıkları var ama ne?telefonunun aynısını aldım.ver Şu Özellıklerıne bakayım,orasına burasına bakayım derken telefon vıtes kutusunun Üzerınde kaldı.lavaboya gıtme bahanesıyle benzın ıstasyonuna gırdık.ben

bu olaylar gerçekmi yahu bırakın gitsin kaçın uzaklaşın allah aşkına ben sadece şüphelendimde arkama bakmadan kaçtım sadece bir erkek arkadaşı bana çok az topları anımsattı ve ev arkadaşıydılar şüphesi yetti ben bu şüpheyle yaşayamam araştıramamda dedim bi bahane buldum uzaklaştım siz eminsiniz bide intikam falanda almayın tiksinmişsiniz zaten kaçın aman aman

Parca parca analtmakda yeni adet galiba

arkadaşım ne yediniz ne içtiniz onalrıda yaz geniş kapsamlı :icecream:
iyi adrenalin oluyor bizlere

haklısın,ama insan yediremiyor işte,hazmedemiyor.bir de o tutuşmasını görüyorum ya,deşifre olmasından ödü kopuyor,şu anda benden herşeyi beklediği için,beni etkisiz hale getrirebilmek için aşk oyunu yapıyor bana,kendini affettirmeye çalışıyor.yalan.yalan.yalan.sırf korktuğu için bu tavrı.tabii ki allaha havale etmek en doğrusu.biz aciz kullarız,biz kimiz ki cezasını biz verelim?kime inanıp,kime güveneceğimi şaşırdım ya.yapabildiğim tek şey bolca salavat getirmek.içimden sürekli salavat çekiyorum.sizlerde dualarınızı eksik etmeyin nolur.

BEN HİÇBİŞE ANLAMADIM YAHUU KİME NE OLMUŞ BİRİ KISA AMA ÖZ BİŞEKİLDE ANLATABİLR Mİ ACABAboshayallersmile

niye birden yazıp anlatmıyorsunuzz...
müsait oldukça yazıyorsunuz sanırım

BEN HİÇBİŞE ANLAMADIM YAHUU KİME NE OLMUŞ BİRİ KISA AMA ÖZ BİŞEKİLDE ANLATABİLR Mİ ACABAboshayallersmile

erkek arkadaşı gay mış canım-tatlicadiarzu-

nasıl ögrendiğini anlatmaya calışıyor
parca parca puzzle oynuyoruz
tut ucundan kacmasın parcacıklarşakkıdı

parca parca analtmakda yeni adet galiba

Arkadaşım ne yediniz ne içtiniz onalrıda yaz geniş kapsamlı :icecream:
Iyi adrenalin oluyor bizlere

şu anda bir yandan çalışıyorum,bir yandan buraya yazıyorum.aslında buraya yazmak için çok müsait değilim şu anda.bugün cuma.çok yoğun bir günümüz.dahili telefonlarım durmadan çalıyor.bu yüzden kesik kesik anlatmak zorunda kalıyorum.
Anlatmak gereğini duydum biranönce çünkü bazı hanımlar suizanda bulunmuşlar.bundan duyduğum rahatsızlıktan dolayı bir an önce cevap yazma gereği duydum.
şimdi yine ara vermek zorundayım.bankayı bağlayacağız,günlük rutin toplantıya çıkmak zorundayım.görüşmek üzere inşaallah.

erkek arkadaşı gay mış canım-tatlicadiarzu-

nasıl ögrendiğini anlatmaya calışıyor
parca parca puzzle oynuyoruz
tut ucundan kacmasın parcacıklarşakkıdı

şimdi bikaçını okuudm da yok canım olamaz böle şey ya
aman canım dikkat edelimde puzzleleri kaybetmeyelim:)):jeyyar:

madem müsait edilsin müait olduğun zamanda 1 sayfa şeklinde yazsaydın daha ii olurdu

şimdi bikaçını okuudm da yok canım olamaz böle şey ya
aman canım dikkat edelimde puzzleleri kaybetmeyelim:)):jeyyar:

madem müsait edilsin müait olduğun zamanda 1 sayfa şeklinde yazsaydın daha ii olurdu

etrafı cevirin düşmesin kaybolmasınlarolumunekankayizsmile

ona buna cvp vercegine nasıl yakaladıgına bi nokta koysa daha mantıklı odurdu bence
tabi işte olanlar kolay müsait olmayabilir. ama müsait bi andaykende insanlara analttıgını noktayı koyup soruları cvplamak daha elde tutulur bi sonuc olur diye düşünüyorum.

beynim catlıyo zatennnnkafamçokkarıştı

HEYECAN YARATIYO BÖLE PARCA PARCA OLUNCAsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…