Sevgiliniz yada eşiniz şu cevabı verse ...?

Böyle sorularla ilişkinizi yıpratırsınız, üstelik kim olsa anne der önce can sonra canan!!
Bu tarz programlar resmen kalite düşürüyor ben bi kaç kez göz gezdirdim salakça muhabbetler saygısızlık diz boyu resmen aile katili...

Ooo daha evlenmemissiniz siz. Hangi kadin sevgilisine bu soruyu sorma curetini gosterir ki? Bu sorudan sonra erkek tarafi umarim bir kez daha dusunur.

Aklima gelmisken;

Ikinizi de degil, once kendimi kurtaririm ya da ikinci sevgilimi kurtarirdim deseydi daha ormantik olurdu sanki.

Son düzenleme:

Annemin verdiği cevap buydu sorduğum an

İyi demiş ben olsam bu nasıl soru der bırakırdım seni valla..

böyle saçma bir soruyu cevaplaması için zorlamışsınız bir de, uzun uğraşlar sonun da cevap vermiş falansaçmalamışsınız.

Saçma şeyler hayatta böyle bi soru modeli yok bence. Anne de değerlidir eşte. Girmeyin böyle kıyaslamalara..

Benim sevgilimin en nefret ettiği şey bu tarz soruları. en basitinden o yemek mi bu yemek mi deyince bile cevap veremez. yani boylesini sormam o yüzden Ama bir de şöyle bir durum var sevgiliyken annem demeyen erkekle evlenmek istemem ben. Annesine kıymet veren aynı şekilde esine de kıymet vermez diye dusunuyorum tabi bu benim fikrimmm

Aslında şu soruya iki yönlü cevap verirseniz net olarak neden öyle söylendi anlarsınız

1-eşiniz size sorsaydı siz ne cevap verirdiniz ?

2-Çocuğunuza sevgilisi sorsaydı ne cevap vermesini isterdiniz / beklerdiniz ?

bunların cevapları sana doğru yolu gösterir ve artık böyle saçma sorular sordutmaz

Aferin sevgilini doğru cevabı vermiş,bu soruyu eşim yada sevgilim banada sorsa ben mi annen mi diye tabiki cevabım ANNEM olur,sevgili,eş her zaman bulunur ama anne bulunmaz.

Ne gerek var böyle şeylere. Sizin için anneniz ne ise onun içinde annesi o. Ben sormam sorduğumda annem cevabını alsam da üzlmem. Bi oğlunuz olduğunu düşünün ve o yönden bakon bide eşi mi annesi mi diye.

Annesine kıymet vermeyen bir adam size de vermez hanımefendi
Bu nasıl soru , üsteleyip cevap almışsınız bir de

Bu soruyu esim bana sormus olsa..
Cevabim kesinlikle Annem.olurdu..

Ne kadar gereksiz bir soru sormussun , ve ne kadar gereksiz bir kiyaslama.
Hatta bunu evlenmeden once sormus sirf bu kiyaslama yuzunden yol verirdim.
Cunku allah bilir ilerde ne kiyaslamalar olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…