Sevgiliniz yada eşiniz şu cevabı verse ...?

Aferin der alnından öperim. Annesinin degerini bilmeyen karısının da degerini bilmez. Ayrıca sadece dokuz ay karnında taşıdığı icin bile annesini secmeli. Benim secerse de kızım icin secsin yoksa beni secmesin. Ben olsam bende annemi secerim

şu saçma programları neden izlersiniz anlamam.

Çok gereksiz bir soru.İzlemeyin böyle saçma şeyleri.
İki yıldır doğru düzgün tv izlemiyorum çok mutluyum inanın.

O kadının her programını gördüğümde bu salaklıkları izleyen var mı ya derdim, baştan sonra kurmaca bir program ve yapmacık bir kadın. İzleyende varmış Çok gereksiz bir soru sormuşsunuz ve olması gereken cevabı almışsınız.

ne kadar saçma bir soru bu. o an da insan ikisinide bırakmaz istemez ikisini de aynı anda alır oradan. kıyaslama yapmanız bile çok saçma anneyle eş bir olur mu? sana aynı soruyu sorsa babanı mı kocanı mı kurtarırdın diye ne derdin?

yersız soru yanı karsılastırmalı sorularda senı dıycek olsada demez:) bı yerde annesı bı yerde sen yanı....................

Bu iğrenç programlardan nefret ediyorum Türk kadının zeka seviyesine hakaret ediyor resmen Allah'tan reytinglerdede çakıldı Türk kadını eskisi gibi değil artık kalitesiz yayın izlemiyor çok şükür

Sizin isiniz, gucunuz , mesgaleniz yok mu kardes?? Baska isiniz, derdiniz yok mu? Adamin yerinde olsam, senin gelin-kaynana izlemekten baska isin yok mu diye cevap verirdim sanirsam.

Eşim annesini çok sever,sayar ve ben bundan hiç rahatsızlık duymam, asla eşimin annesiyle kendimi kıyaslamam.
çok saçma ama burayı okuyunca gittim eşime bu soruyu sordum Vee cevap "annemi kurtarırdım, sonra koşarak yanına gelir son nefesimi verirdim" oldu....

Benim esimde, eger ikinizde ayni sartlaydaysiniz. Yani birimizden biri ölecekse yanginda; bende iceri atlar sizinle beraber can verirdim

ay canım çok üzüldüm senin için yaa. Psikolojini tahmin edebiliyorum.. Altüst olmuşsundur şimdi nasıl üzülmüşsündür dimi kıyamam yaa vahh vahh.

çocuklara "anneni mi babanı mı daha çok seviyorsun?" diyip çocukların akıllarına ikilem sokulması saçmalığı gibi bu tür o mu o mu soruları bence sadece ara bozmaya yarar..

yarın öbürgün oğlunuza karısı bu soruyu sorsa hangi cevabı duymak isterdiniz? sizi tercih ederse o da eşiniz gibi yanlış cevabı mı vermiş olur? :)

bunu düşünerek bu sorulardan uzak durmalı bence.. boşuna sorun boşuna sıkıntı..

Hayatta gerceklesmesi imkansıza yakin olaylar üzerine varsayımlarla ne esimi ne de kendimi uzmemeyi tercih ederim.
dusunecek o kadar cok şey varken kayinvalidemle ayni evde yandigimi hayal etmek aklima bile gelmez.
Bence siz de farklı ugraslar bulun kendinize.

Cevap basit.Evladına sorsalardı sevgilin mi annen mi diye siz ne cevap vermesini beklerdiniz.
Böyle gereksiz kıyaslara gerek yok.Kaldı ki annem demeyecek adamın kalıbına tüküreyim.

Çok saçma bi soru Allah aşkına amaç ne burda kimle kimi karşılaştırıyorsunuz ? Anne bu ya. Kusura bakmayında kaşınmışsınız. Sizi seçseydi sevinecektiniz egonuz kabaracaktı heralde.valla bu konuda sertim çünkü daha sevgiliyken bişeylerini görmeden sevgilisini annesinden soğutmaya çalışan ve önyargılı davrananlardan acayip gıcık kapıyorum.Neyi tatmin etme çabasıysa bu

Bence bu soruyu sorman hata. Ne kadar sacma bir soru. Sen kimi alirdin peki?

Bu saçma soruya verdiği cevaba göre de sizi ne kadar sevip sevmediğini ölçtünüz değil mi?
Başka işiniz mi yok da katilleri programına çıkaran, tepki alınca da çirkefleşen ne idüğü belirsiz bi kadının programlarını izliyorsunuz?

Ha bi de seni kurtarırdım dese 'ayyy canım sevgilim' olurdu ama.

Ya çok saçma şeylerleugrasiuosun ya. Be resmen annem mi ben mi demek. Ne gerek var bunlara. CCevabina uzelecegin şeyler sorma bence. Ayrıca sana sunu solim bebeğim daha 4 aylikken evimde yabgin vakti gece saat 3 de hem de nazil biliyor musun ben sahurda ocakta yemek varken olduğumyere yigilmis kalmisim alev alev yanan mutfaktan eEsim önce beni sonrada evden bebeği cikarmus. O şurada annesi orda olsaaydi belki de onu cikarirdi ama o panikle insan en önce en tehlikede olani kurtarmaya calisir. Yani sordugun soru o kadar saçma ki insani basina gelmeden bilemeSin.annesi kurtarması seni ölüme terkettiği anlamına gelmez. Sen resmen onu duymak istemissun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…