Sevgiliniz yada eşiniz şu cevabı verse ...?

Ben şahsen seni kurtarırım dese inanmazdim şahsen benim başıma Allah korusun böyle bi olay gelse annem derim gözümü kırpmadan! Bence çok takılmayin böyle şeylere inanin kendinizi uzmeye değmez

Kendimi düşünüyorum ve tabiki annem onun yerini hic birsey hic kimse dolduramaz o cook baska canım annem :)

Ayyy yazmayacaktim ama gozume takildikca icim sisiyo.kimi kiminle kiyasliyorsunuz siz ya?kendinizi kiminle yaristiriyorsunuz?anne baska es baska.kaldi ki biri tercih edilecekse anne edilir bu herkes icin gecerlidir.bence caniniz cok sıkılıyor sizin.soruyu bulmussunuz,uzun ugraslar sonucu cevap almissiniz,vakit bollugundan buraya bunu yazmissiniz.bi hobi edinin bence.

1.si soruyu başbaşa sormussunuz ve helal olsun size gayet dürüst bir cevap vermiş.
Şöyle düşünün , bir adam annem der ise minnet duygusu yuksek biridir ve bu adam esi dahi olsa annesini hicbir şeye değişmez. Eğer annesini satıp sizi söylerseo zaman ortada sorun vardır, annesini satan bir insan yarın başka birine kapılır sizi de satar...

Sadece egosu yuksek olan biri bunu hazmedemez.
anne ve eşin yeri ayrıdır herkes yerini bilecek adam da bunu hissettirecek! Bilemiyosa bizim bildirmemiz gerek :)

bu tür programların aile huzurunu bozmak için yapıldığı kanısındayım. insanları saçma sapan kıyaslamalara yönlendiriyor. tıpkı sizde olduğu gibi. bu sorudaki amacınız neydi "tabi ki de sen canım" cevabını alıp egonuzu mu tatmin etmekti. şu erkekleri arada bırakmaktan vazgeçin artık. ondan sonra eşimle, sevgilimle kötüyüz dersiniz.. eşime böyle bir soru sorup onu zora sokmam

Ben 13 yıllık eşime böyle aptal sorular sormadım. Sen daha sevgiliyken seni annesine tercih etmesini bekliyorsun. Aferin sevgiline ama ben onun yerinde olsam hiç düşünmeden kem küm etmeden cevabı yapıştırırdım. Böyle aptalca kıyaslamalarla beni sınayan sevgiliye de tekmeyi çoktan basardım...

Birde ben sorayim sana.o yangnda babanimi esinimi kurtarirdin.nasil bir soru buyahu.biri can biri canan.sorrman hata sorup adami yargilaman ayri hata.

Tabi canim anne kim ki de onu sececekmisim, gibi bir cevap alsaniz mutlu olacak miydiniz? Sahsen ben oyle bir adama saygi falan duyamam. Dogru bir cevap vermis ama sorulan soruda is yok. Gunduz kusagindaki kadin programlari insanlari mantiksizliga itiyor demislerdi de inanmamistim.

Ben de yangın olsa ilk annemi çıkarırdım. Ne kadar iyi bir eş olsanız da şunu unutmayın istisnaları tenzih ederek söylüyorum yeri gelir dünya hali bilinmez siz belki eski eş olabilirsiniz ama anne asla eskimez.

annem de bunun böbreğini kime verirsin versiyonunu birinden duymuş çalıştığı yerde (o programların sesi bile sinir katsayısını arttırır, 24 saat haber kanalı dinleyebilecek birisidir)
aradı beni sordu kocana mı verirsin böbreğini bana mı? hoppala dedim nereden çıktı bu soru cevabım; ne zaman? oldu. nasıl ne zaman deyince de; çocuğumuz olmamışsa tabi ki sana ama çocuğum varsa onun babasız kalmasını istemem benden çok onun üzülmemesi lazım, dedim. biraz bozuldu ama sonra; bizim babasız kalmamız mı seni daha çok üzer yoksa anneannesiz mi, dedim (anneannemi hiç görmedik biz :/ ) babasız, dedi hak verdi cevabıma...
akşam eşim işten geldi otururken aynı soruyu sordum eşim de; şimdi mi çocuğumuz varken mi, diye sormuştu(hamile değildim daha) ne fark eder deyince ben; şimdi anneme ama çocuğumuz varsa tabi ki sana, dedi

zaten direkt sana demesini beklemezdim inanmazdım da

Öyle bi durumda insan kimi kurtarabilecek durumdaysa onu kurtarır insanın içine fesat sokmaya birebir şu programlar

40 kere de sorulsa annem
Küsüşmüş de olsak, birbirimize kızgın da olsak yine annem

Ayyy cok komiksinnn...
Benim gibi tabikideee..hahhaahah
Bende bir iki kezbu sorulardan sordum.agzimin payini aldim.ve sustummm.hahahah.o dabana ayni soruyu sordu,bende ayni cevabi verdim.
Allah bizi secim yapacak olaylarla sinamasin cnm.
Birde o sorular cok sacmaaa...insanlari cok zor durumda birakiyor.
Mesela bana deseler ki denizde cocugunuz ve esiniz boguluyor.ilk kimi kurrtarirsiniz..tabikide oglum derimm....oyyy annesinin kuzusuuuu ay bunu yazarken bilecanim acidi.....
Bende her seyde ilk annem derim...ama askimdanda vazgecmemmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…