• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize//Einize kzdnzda cep telefonunuzu kapatr msnz?

Bi kere yaptım Bunu, Balık istedi canım demiştim, sonra kavga ettik falan Ben Balık istedi canım dediğimi unuttum o unutmamış, Ben kalktım işe gittim tlfnu kapattım ilk defa ! Bana msjlar çekmişler ailece aramışlar annesine Balık kızarttırmış Ben eve geldim evi aramış annem telaşlanmış anneannem dayım telaşlanmış ders verdiğim adamın nosu kimsede yok, tutusmus Bizimkiler Başıma Bişey geldi diye, ders verdiğim adamın Bana tecavüz edip kafamı kesip çöp kutusuna attiğini Bile öne sürmüş anneannem karaBulut cinayetinden sonra =) neyse eve geldim Bi polisi aramadıkları kalmış.. o oldu dahaa asla kapatmam yaaa =)))

biz de hiç kapatmayız:olmaz:
ona ulaşamamak beni deli eder yerimde duramam sinirden ve sıkıntıdaneyvahedigeldismile
kapatılmamalı bence tartışılcak bi konu varsa tartışlır ve tatlıya bağlanır ama kapatılırsa daha çok sinirlenmekten başka bişey geçmez ele diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

yok kapamadım hiç..
kıızdıgımda bunu bilir ve msj atar kızgınlıgımın bitmesi icin.

ben kapatmam telefonumun açık olduğunu bilip cevap yazmamam daha çok delirtir onu çünkü.
iki üç msj yada aramadan sonra tlfn kapalıysa aman şarjımı bittiki,belki bir yerde unuttuda kapattılar,aaaaaa tlnu kapkaççılarmı çaldıki deyip yaptığı hata yerine bu fikirleri üretebilir.
ondan tlfn açık cevap yok :)

ne ben ne de nişanlım hiç telefonu yüzümüze kapatmadık. ama eğer beni çok çileden çıkardıysa "canım şimdi telefonu kapatalım ve lütfen bi 10 dk sonra konuşalım" derim kapatırız. ama benim canım sevgilim aradan 2sn geçmeden arar ve "10 dk çok uzun bir süre dayanamam o kadar sensiz kalmaya" der ve hep barışırız opuyorumnanaktan

bende nişanlıyken tartışmalrımızın ardından bi kaç kez kapatmışlığım vardır
ama evlendikten sonra hiç öel bişi yapmadım kaydirigubbakcemile3

bizimde öyle huyumuz yoktur
ben kapatirsam kiyamet kopar,esim hic ho$la$maz öyle seyden :kedi:

kapatmam
arasın açmam mesaj çekmem
bu daha çıldırtıcı
bide fena soğuk konuşurum soğuk soğuk msjlar çekerim
şu an olduğu gibi :delphin:

Back
X