Film gibi bir aşık olma hikayem var hala anlatır anlatır dururum..
2012 şubat ayı. O zaman lisedeydim sınavlarımız tüm okulla ortak oluyordu ve başka sınıflardan kişillerle başka başka sınıflarda sınavlara giriyorduk. Ve bir gün (o zaman ben 12. sınıftım) yanıma 11 lerden upuzun bi oğlanı oturttular kumral, nefis gözleri vardı. Zaten hayranlık duyduğum bi çocuktu ama sonuçta bir yaş küçük bir şey beslenemez diye düşünürdüm. Herneyse o gün o sınavda silgimi unutmuştum (halbuki sorumluluk sahibi bi insanımdır ama, kader işte) Çocuğun silgisini kullandım kullandım durdum izin de almadan.
Neyse sınav bitti öğlene bi sınav daha ve ben hala silgi almamışım yine silgisini kullandım kullandım...
Ve son ders bi sınav daha yine yanyana oturttular ve hala silgi almamışımUtana sıkıla kullandım yine sınav bitincede ; ''bidahakine silgimle gelicem dedim'' döndü gülümsedi ''riica ederim nolcak '' dedi ben pert
İşte o gün aşık oldum..
Sınıflarından bi kıza muhabbet amaçlı ''ne kibar ne yakışıklı çocuk'' dedim. Ve o beni facede ekledi. Aşık oldu o da bana.
Ve şimdi ne durumdayız?
Ben konyayı kazandım o sene geldim konyaya, o da benden bi yaş küçük olduğundan bu sene kazanıp o da geldi benim yanıma konyaya.
Çok mutluyuz aşığız rabbim kimse bozmasın..
silgiyi de saklasaydınız
Allah bozmasın canım
harikaymışş ahh o kıskanmalar yokmuu ne tatlı yaaaben kasım 2012 yani daha çok taze
mantık ilişkisi gibi başladı bizim siyaset, din falan konuşuyorduk ortak bir arkadaşımız sayesinde arkadaş olmuştuk. sonra bir gün üçümüz konuşurken bosnalı kızlar çok güzel oluyor sana ayarlayayım bir tane bizim oralardan dedi arkadaş kendisine (arkadaşımız bosnalıydı).
o sırada fark ettim ki kıskanıyorum benim suratım düştü sonra bir ara anlamlandıramadım neler olduğunu neden kıskandığımı vesaire. (gerçi her konuda aynı düşünen iki insandık ama duygusal boyutunu fark etmemiştim.)
eve gittiğimizde mesaj attı bana "kızma kızma seni alacam ben seni" diyemeğer fark etmiş o da suratımın düştüğünü
Allah'ın izniyle de dediği gibi 40 gün sonra istiyorlar beni babamdan
oyy oyy kader ağlarını nasılda örmüş çocuğu getirip yanına oturttmuşş..maşaallah canım..ya bende de depreşiyo ilk anlar ilk anılar elimi ilk tutuşuu yahu aşık olmak ne hoşşFilm gibi bir aşık olma hikayem var hala anlatır anlatır dururum..
2012 şubat ayı. O zaman lisedeydim sınavlarımız tüm okulla ortak oluyordu ve başka sınıflardan kişillerle başka başka sınıflarda sınavlara giriyorduk. Ve bir gün (o zaman ben 12. sınıftım) yanıma 11 lerden upuzun bi oğlanı oturttular kumral, nefis gözleri vardı. Zaten hayranlık duyduğum bi çocuktu ama sonuçta bir yaş küçük bir şey beslenemez diye düşünürdüm. Herneyse o gün o sınavda silgimi unutmuştum (halbuki sorumluluk sahibi bi insanımdır ama, kader işte) Çocuğun silgisini kullandım kullandım durdum izin de almadan.
Neyse sınav bitti öğlene bi sınav daha ve ben hala silgi almamışım yine silgisini kullandım kullandım...
Ve son ders bi sınav daha yine yanyana oturttular ve hala silgi almamışımUtana sıkıla kullandım yine sınav bitincede ; ''bidahakine silgimle gelicem dedim'' döndü gülümsedi ''riica ederim nolcak '' dedi ben pert
İşte o gün aşık oldum..
Sınıflarından bi kıza muhabbet amaçlı ''ne kibar ne yakışıklı çocuk'' dedim. Ve o beni facede ekledi. Aşık oldu o da bana.
Ve şimdi ne durumdayız?
Ben konyayı kazandım o sene geldim konyaya, o da benden bi yaş küçük olduğundan bu sene kazanıp o da geldi benim yanıma konyaya.
Çok mutluyuz aşığız rabbim kimse bozmasın..
büyük aşklar kavgayla başlar allahın izniyle evlenirsiniz bebeciklerinizde olur biz teyzeleride burdan severiz artık..inşaallah canımLisenin ilk günü, sağlam bir kavga ettik kendileriyle.. Ama ne kavga.. Adını sanını bilmeden, tartışma halinde bulduk kendimizi..
O gün, evleneceğim adam bu dedim..
Lise bitti, ilişkiye başladık.. :)
Nasip, kısmet bakalım dediğim olacak mı.. :)
maşallah ya çok romantikmiş böyle duygusal anlara bitiyorumm ben..ne hoş herşey dizilerde filmlerde değil işte biz neler yaşıyozz filmler sönük kalırbununla kavga ettik telde felan msjlaşıyoruz o günde bir kış günü hava nasıl soğuk nasıl yağmur yağıyor.
çıkmış işyerinden gelmiş işyeri de 1.5 saat felan uzaklıktaydı
geldiğini haber verdiler kapıya doğru gittim
karşımda gömleği, yüzü, saçı başı sırılsıklam bir adam var.
yüzünde çocuksu üzgün bir ifade
dokunsam ağlıcak
o an ona aşık olduğumu hissettim
iyi dayanmışsınız valla ben 3 5 gün anca dayanmıştım ..dayanamayıp konuştum ama ne konuşmaonu üninin kapısında gördüğüm an kapıdan gelen çok güzel bakan biri aradan 3 yıl geçince tanışıp sevgili olduğum adam2,5 yıldır hayatım
bencede gerçek aşk insanı naifleştiriyor böyle samimi sakin biri oluyor daha sabırlı daha dayanıklı daha fedakar artık o şımarıklıklar bitiyorr:26:Ondan asla vazgeçemediğim zaman anladım.. Her istediğimi istediğim anda yapan ben onunla zaman kavramını , sabretmeyi öğrendiğimde anladım..
maşallah ya çok romantikmiş böyle duygusal anlara bitiyorumm ben..ne hoş herşey dizilerde filmlerde değil işte biz neler yaşıyozz filmler sönük kalır
bencede gerçek aşk insanı naifleştiriyor böyle samimi sakin biri oluyor daha sabırlı daha dayanıklı daha fedakar artık o şımarıklıklar bitiyorr:26:
iyi dayanmışsınız valla ben 3 5 gün anca dayanmıştım ..dayanamayıp konuştum ama ne konuşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?