Benim Tanışmamda çok farklıydı unutmadım uutmıcamda. lise 2. sınıftaydım ve başımda bir çocuk vardı bela olmuştu kurtulamıyordum hergun dua ediyordum birgün rüyamda esmer uzun boylu biri bizim okulun forması vardı uzerinde sabret ben seni kurtarcam herşeyden herkesden dedi uyandım ruyamı anneme anlattm güldü fln. okula gittim dersteydim ve müdür yardımcımız beni çagırdı birkç saat okulun kapısında nöbetçi durmamaı söyledi. bende durdum. aradan yarım saat geçti ve kapıda rüyamda gördüğüm çocugu gördüm dondum hiçbirşy diyemedm daha okula yeni geliyormuş kayıt için. o gün yanıma oturdu ve numaramı istedi verdim ama şokundan kurtulaammıştım ve numaralarımız aynıydı sadce son rakamı benm 5 onun 6ydı. o süre sonra çıktık ve sadece 8 ay çıktık sonra okullar üzerie ayrılmak zorunda kaldık aradan 5 yıl geçti sadece facede seni unutamadm msjla başladı işini kurmuştu okulu bitmişti 3 ay oldu ve 3 gün sonra nişanımız var :) Allahım Herkese Nasip Etsin.. Ben Ona Rüyamda Aşık olmuşum İlk.
bizi misordun canım ..biz 8 yılın ardından evlendik şükürr..ama biz beraber okuduk 2 üniv. Vss..o yüzden uzadı bu kadar ama cancağızıma kavuştum sonundacanım siz kaç yıl görüştünüz de evlendiniz
amaninn bayılıyorum böyle aşıklara yaaaaaa...maşaallah canımmmmhala ilk zamanki gibi asıgım allaha sükür.
Ilk bulusmamızda ellerim titredi ve kalbim tasikardik oldu ve acken hiçbir yemegi yiyemedim yanında.hala gözlerine baktıkca içim gider
iyi dayanmışsın kardeşim ben ona gurur yapamam naz yapamam ayy içim gider..allah ayırmasın evliliğinizde hayırlı olsunonların evin oraya gittiğimde görmüş face aracılıgıyla 6 ay kostu pesimden,ben görmemiştim onu hiç fotosunu falan da istemedim gurur yaptımm,6 ay yalvarttıktan sonra num.verdim konustuk bulustuk ve ilk gördüğüm an aşık oldumm halada aşığım evliyiz 6 aylıkk
aman aman maşaallah..kader işte..ben inanırım canım ..bende dershaneye başka bir yere gidecektim gittim kayıt yaptırıp senedi imzaladı babam ..yok içim rahat değil illede aşkımla tanıştığımıza gitmek istiyo içim ..baba istemiyorum ben senedi iptal edelim dedim aynı gün içinde iptal edip diğerine gittim ve aşkımm ordaymışşş..benim tanışmamda çok farklıydı unutmadım uutmıcamda. Lise 2. Sınıftaydım ve başımda bir çocuk vardı bela olmuştu kurtulamıyordum hergun dua ediyordum birgün rüyamda esmer uzun boylu biri bizim okulun forması vardı uzerinde sabret ben seni kurtarcam herşeyden herkesden dedi uyandım ruyamı anneme anlattm güldü fln. Okula gittim dersteydim ve müdür yardımcımız beni çagırdı birkç saat okulun kapısında nöbetçi durmamaı söyledi. Bende durdum. Aradan yarım saat geçti ve kapıda rüyamda gördüğüm çocugu gördüm dondum hiçbirşy diyemedm daha okula yeni geliyormuş kayıt için. O gün yanıma oturdu ve numaramı istedi verdim ama şokundan kurtulaammıştım ve numaralarımız aynıydı sadce son rakamı benm 5 onun 6ydı. O süre sonra çıktık ve sadece 8 ay çıktık sonra okullar üzerie ayrılmak zorunda kaldık aradan 5 yıl geçti sadece facede seni unutamadm msjla başladı işini kurmuştu okulu bitmişti 3 ay oldu ve 3 gün sonra nişanımız var :) allahım herkese nasip etsin.. Ben ona rüyamda aşık olmuşum ilk.
amaninn bayılıyorum böyle aşıklara yaaaaaa...maşaallah canımmmm
iyi dayanmışsın kardeşim ben ona gurur yapamam naz yapamam ayy içim gider..allah ayırmasın evliliğinizde hayırlı olsun
aman aman maşaallah..kader işte..ben inanırım canım ..bende dershaneye başka bir yere gidecektim gittim kayıt yaptırıp senedi imzaladı babam ..yok içim rahat değil illede aşkımla tanıştığımıza gitmek istiyo içim ..baba istemiyorum ben senedi iptal edelim dedim aynı gün içinde iptal edip diğerine gittim ve aşkımm ordaymışşş..
Aşk hikayen de çok can alıcı bu arada..
yaa ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
maşaallah yaaaa..gülümsedim okurken ne güzelll...yaw nası askere gönderecez biz bu kocaları off off beraber git deseler yok demem yavrucumuz olsa onunla oyalanırım bari yoksa kafayı erim o dönene kadar..aöf yi bitirise inşaallah kısa dönem gidecek bakalımhepinizin hikayeleri çokgüzel maşaallah :):)bende eşime ilk aşık olduğumu her derdime koşturunca anladım en çokta telefonlar yasakken bana' bana ihtiyacın oldugunda benı sadece düşün seni bulurum' demişri. hepte oldu. telefonu yokken onu özlüyordum konuşmk istediğimde gercekten ona ihtiyacım oldugu anda beni arardı :) o günler arkadastık ama ben o gunler ona asık oluyordum :) o ıse hep asıktı bana :):):) simdi evliyız :) ve... bende kucukkekn dusunurdum kocam soyle olsun goz rengı su olsun sacı sole olsun dıe :) huyu suyu hepsı oldu cok sukur :):) 1yılllık evlıyız :) bıde bnmkıde aöf okuyor daha askere gtmedı :/
maşaallah yaaaa..gülümsedim okurken ne güzelll...yaw nası askere gönderecez biz bu kocaları off off beraber git deseler yok demem yavrucumuz olsa onunla oyalanırım bari yoksa kafayı erim o dönene kadar..aöf yi bitirise inşaallah kısa dönem gidecek bakalım
çeko okuyor biz iş güvenliği mezunuyuz 2 yıllık üstüne bunu tamamlıyor bakalım askerlikte 12 aya düştü gibi ama kısa dönem gider inşaallah yoksa haret beni bitirir ..memur olarak nasıl gidiliyor canımaynen bende oyle dsunuyorum ama bıde babasız olan yavruyu dusunmek lazım o yuzden korkuyorum benım kocam daha 5yılı var askere gıtmesıne :) kısa donem olacak ınsaallah tek duam memur olarak gtsede askere bende gıtsem arkasından :) senınkı ne bolumu okuyor memur olarak gıtme sansı var mı tatlım
çeko okuyor biz iş güvenliği mezunuyuz 2 yıllık üstüne bunu tamamlıyor bakalım askerlikte 12 aya düştü gibi ama kısa dönem gider inşaallah yoksa haret beni bitirir ..memur olarak nasıl gidiliyor canım
anladım canım biz lisans tamamlama olduğu için her bölümü seçemiyorduk çeko da sanayi iş işçiye yönelik bi bölüm diye okudugumuz bölümle baglantılı olsun diye seçtik nasip be canım biz o kadar çok askerliğin kıyısından döndükki..en son 2 ay önce tecil bozdurmaya gitti komutan kabul etmedi inanmazsın ..okumuş vasıflı admsın git aöf oku kısa dönem git dayanamzzsın dedi eşime..bizde devam ediyoz bakalım allah kimsenin evinin direğinini eksik etmesin napıcaz bilmiyorumhımm.. mesala dıs doktorları doktor olarak.. sosyal hızm. sekreter vs olarak gdıyorlar eger askerıyede ihtıyac varsa..benımkı de halk ve ılıskıler okuyor memur olarak gıdere hafta sonraı tatıl ve maasslı olarak gıdecekmıs. ama tabı bu ıhtımal cok dusuk..
anladım canım biz lisans tamamlama olduğu için her bölümü seçemiyorduk çeko da sanayi iş işçiye yönelik bi bölüm diye okudugumuz bölümle baglantılı olsun diye seçtik nasip be canım biz o kadar çok askerliğin kıyısından döndükki..en son 2 ay önce tecil bozdurmaya gitti komutan kabul etmedi inanmazsın ..okumuş vasıflı admsın git aöf oku kısa dönem git dayanamzzsın dedi eşime..bizde devam ediyoz bakalım allah kimsenin evinin direğinini eksik etmesin napıcaz bilmiyorum
ahh bacım ne yapacağımızı şaşırdık..bebecik istiyoruz 2 ay denedik fakat şimdide benim işe başlama muhabbetlerim çıktı aman işe başlayayımda öyle hamile kalayım diye hatta konu bile açtım bu konuda napiym diye kk hanımları iş dedi maddi sorunlara kapılmayalım diye vs vs..ama biz korunmuyoruz açıkcasıaskerlıgın nefesı ensenızde gıbı ya tobe llahım.. bızımde 5yıl var okula yenı basladı esım cunku bıtırebılecek mı bakalım.. cocuk dusunuyorsan hemen yap o zaman :)
ahh bacım ne yapacağımızı şaşırdık..bebecik istiyoruz 2 ay denedik fakat şimdide benim işe başlama muhabbetlerim çıktı aman işe başlayayımda öyle hamile kalayım diye hatta konu bile açtım bu konuda napiym diye kk hanımları iş dedi maddi sorunlara kapılmayalım diye vs vs..ama biz korunmuyoruz açıkcasıallahtan hayırlısı..
gerçeğimin rüyalarımın prensinden bebeciklerim olsun tepemde annieee diye hoplaşsınlar bende babalarının kucağına atayım istiyorum hoohooo hain planlarım var onlar için
ben 26 ya giricem eşim 28..en az 2 çocuk allah nasip ederse gönlüm 3 diyo ama eşim 2 diyo bakalım malum ortak karar olmalı..çok guzel :):) bencede iş yani yaşınız kac bılmıyorumda. askere gtmesı cok yakınsa eger gıtsın gelsın bencede :) kaç tane istiyorsun canım ya sen cocuk hehe ben 4 tanebizde korunmuyoruz dedıgın gıbı Allah ol dedımı olur zaten :) korunsamda olur korunmasamda :) bır sene korunmuyorum daha olmadı :) pekte olmasını ıstemıyorum ya ne bıleyım
ben 26 ya giricem eşim 28..en az 2 çocuk allah nasip ederse gönlüm 3 diyo ama eşim 2 diyo bakalım malum ortak karar olmalı..
ya korunma bacım ya çocuk mutluluktur berekettir huzurdur..daha doğrusu bunlar varsa evde bebecik dahada arttırır..haydi bakalım ne zaman gelecek yavruşlar
yapın bence siz :):) hehe olsun hemen sevelim burada :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?