Sevgilinize-Eşinize Aşık Olduğunuzu Hangi Anda Anladınız?

heyyyy hanımlarrrr buyrunuzz bekliyorummmm ..meraklıyımm bakın zaten bu ayda adetoldum bebek yok bari sizin hikayelerle şöyyyle neşeleneyim duygusallaşayımmmmm

Bu esek kadar halimle, gece yatagima yatacagim zaman, onun hayalini kurup ayicigima sarilacagim icin yataga coskuyla girdigimde anliyorum ki ben abayi yakmisim

Bu esek kadar halimle, gece yatagima yatacagim zaman, onun hayalini kurup ayicigima sarilacagim icin yataga coskuyla girdigimde anliyorum ki ben abayi yakmisim
huhuuu..yahu şu erkekler ne kadar şanslı olduklarını nasıl masum sevildiklerini hiççç unutmaısınlarrrrrr inşaallahhh

vuhuuuu aşkım kocişim olalı 113 gün olmuş bugünnnnnnnmaşaallahhhhhhh

hihii deniyoruz ama olmiiii
kociş diyo bu aydamı bebek yok yaa buda mı gol değil diye ..
değil kocam u ayda değil bizim bebek hikayesi uzayacağa benziyoooo

senın topıkın konusu degısecek bak sen geyık sohbetıde ac bence ben gelemhehe :):) kac senedır denıyorsunuz pekı bebek

heyyyy hanımlarrrr buyrunuzz bekliyorummmm ..meraklıyımm bakın zaten bu ayda adetoldum bebek yok bari sizin hikayelerle şöyyyle neşeleneyim duygusallaşayımmmmm

ben dökiyim incilerimi benım bır senedır olmuyor güzelim bebeğim :) yeni tahlil yaptırmaya başladım ama şuanda 20kusür cocugum var kreşte calısıyorum o yuzden suan cocuk ıstemıyorum ama olsada farketmez

senın topıkın konusu degısecek bak sen geyık sohbetıde ac bence ben gelemhehe :):) kac senedır denıyorsunuz pekı bebek
AMANİNNNN..NE SENESİ DAHA İKİ AYDIR DENEDİK BİZ HEM ACEMİ HEM HEYECAN DOLU BİR AİLE OLACAĞIZ BELLİKİ ..YAW BU MİLLET DİZİLERDE BİKEZ SEVİŞİYO PAT BEBİŞŞ....TATLI BEBİŞŞŞ ŞİRİNNN Mİ ŞİRİN BEBİŞŞŞ İZDE BURADA İŞİN MATEMATİĞİNDEN TEKNİĞİNDEN KIRILIYOZZ TIK YOK..

İŞİNİZ HAYIRLI OLSUN EMİNİMM ALIŞIRSINIZ..yaa öle demeyin allahım hayırlı bir (iki üçççç çokk ) bebicik versin size inşaallah..ya o böyle gözlerini size dikipp anniee dedimii herşeyi unutur insan(diye düşünüyorum şuan geceleri horuldadığım için çocuk sevgim hat safhada bakalımmmm ileride aynı mı düşünürüm ben kk ahretlik konumdayım zaten yazarımm buraaaa)

alın size bissürüüü gülücükkkkkkkkkk

ay bılmıyorum kı ben gıt gıde asık oldum ya bı anı yok gun gectıkce artmaya basladı duygular asıgım ya dedım :116:

tabikide hayırlısı olsun hayatım :):) ama yaşım 20 benim :) daha erken diye düşünüyorum.. genede cok kararsısım :) zaten benım kararımla cocuk olmuyor :) ben ıstyorum dılıyorum dua edıyorum rabbım verıyor :) suandada cok karmasada oldugum ıcın farketmez rabbım senden gelen her sey guzeldır dıyorum genede korunmuyorum :) kı ı senedırde korunmuyorum bundan sonra korunsam daha kotude olabılırmıs vs.. o yuzden hıc :)korunmamam hehe :):)

geçen ay bende bebiş için bekliycez aşkım önce işe giricem dedim eşimde ok dedi tabi içindn çokk istiyooo biliyorum..o ay ben yine korunmadım hatta eşim tereddüt etti hani korunmadık vs dedi bende allaha ıraktım en hayırlı zamanda inşaallahh bendede yaş 25 benim yaşım geldi anaçlık damarımda kabardı ya milletin evlatçıklarını yimek geliyo içimden

kız bız senınle baska topık acalım ne dersın hehe :):) ben bı topıkte sevılmedım şutladılar beni en guzelini yapıyorsun bebeğim :) evlenelı ne kadar oldu senın :) hem bak cok kafaya takma bu ay olcak vsvs dusunme hıc :) stres yapınca olmuyomus :)

bende elin topiğinde çok takılamıyorum kendi kendime duruyom burda hahahaaaa...açalım açalımm ne açalımm ayy bebek deme bana içim eriyor ahanda adetim bitiyoo başlar yine benim hesaplar istemeden oluyoo mesela ayın 18 i yumurtlama (tahmini tabi) gelde es geç bilemedim ya iş durumum bi netleşse hayır almıyoruz deseler kpss düşünüyorum hemen çocuk isterim ki eylülde daha sınava girilecek çünkü blaaa blaaa..yaradana bıraktım ben bu işin içinden yine çıkamadım..
canım daha biz 4 aylık evlüyükk ama çok tanışık olduğumuz için artık hemen yavru faslına geçelim istiyorumm

geyik sohbeti aclım tatlım :):) sen ac ben atlarım hemen :) sende benım gıbısın ışin içinden cıkamamıssın:):) hayırlısı ile olur inşaallah.. ne işi düşünüyorsun tatlım sen?üni okudun mu ? bı kac ay daha olmassa sen kocakarı ılaclarıda denersın haaaa

ayy ben bu işin içinden çıkamammmm belli..benim bebeikoo sürpriz yumurta olur bu gidişte bugünde hemşire bi ablayla görüştüm bana mutlaka kamuya gir dedi bebek yapma gez toz diyoo öncede iş diyoo ayy diyoda diyoo bebeciğime de yazık ama kavuşamıyozz:2:
canım ben iş güvenliği uzmanıyım ..iş güvenliği bölümü mezunuyum..bide çeko 3.sınıfım..bide kpss ye hazırlanmaya başlıyorum bide evimin hanımıyım bide berbat yemekler yapan çenesiz bi hatunum işte

oooo sende neler varmıs yahuu :):) iş güvenliği ne oluyor canım nasıl bi eslek ilk kez duydum da :26: evliliğinden önce eşinle geziptoztun mu :) öyle ise bebegı erteleme bence ne bıleyım ya sen bılırsın hehe :) bu konu bızı aştı şeker.. hayırlısı olsun :)

canım saol bakalımm..sürprizzzzzzzz.... :) ilk size yazıcam teyzelerrriiii
canım iş güvenliği fabrikalarda nasıl makine müh.makinalardan bilg.müh.bilgisayarlarla ilgilili işler yapar iş güvenliğide orada çalışan herkesin canını korumak için çalışmlara yapar eğitimler verir..işleyişi kontrol edip işçide yaralanma veya ölüm olmaması için tüm önlemlerden sorumludur..allah esirgesin birinin ayagı taşa takılsa ilk seni bulurlar yanii..
biz gezip tozdukk ohooooo 8 yıl maşaallah ..tanıdık sevdikk birbirimizi hihiiiiii..

anladımmm 8yıl masaallah canım ya maddı drumunuzun nasıl pekı senınde calısman gereırmı..?

anladımmm 8yıl masaallah canım ya maddı drumunuzun nasıl pekı senınde calısman gereırmı..?
normalde eşim mesleğini güzel kurumsal bi firmada yapsa iyi olurda taşeronda yarı yarıya maaş..çalışsam daha iyi bide özgüvenimle de alakalı çalışmak istiyorum..ama nasipse kpss ve memurluk istiyorum yani çok kazanmak değil rahat çalışmak istiyorum bakalım allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…