Sevgilinize-Eşinize Aşık Olduğunuzu Hangi Anda Anladınız?

Ay bu çok tatlıymışş Demek ki onunda sana ilgisi varmış yoksa o mesajı niye atsın

bende ilk görüşte olacağına inananlardanım ve benimde öle oldu ayy kociyi gördüm duramadım resmen bide cesurumdur kendime güvenirim yani ben konuşmuştumm iykiii yapmışımm dediğimm en önemli şeydir

Aşk insana dayanma gücü veriyor...

aynen aynen aynenn...biz de 8 yıl neler atlattık bitmeyen yarım bırakılan üniv. hayatı,tekrar kazanma stresi 18 20 yaşında çocuklarla üniv.okumak ..ama şükür dayanıyor insan hele sevdiğiyle olunca

Aynen canım bazen insan filmlerdeki gibi anlara şahit oluyo.
İnşallah hepimiz çok daha güzel anlara şahit oluruz
bende eminim ne aşk hikayeleri vardır romantik duygusal biriyimdi bu yüzden mrak ettim hem eğlenceli hem merak dolu bir konu bakalım neler çıkacak daha

3-5 gün sonra yanında sevgilisiyle görünce vazgeçiyorsun

iyi cesaret etmişsin ama
napıymm hayatım kaparlar diye korktum..canikom aşka kapatmıştı kendini ,aklını derslere verip üniv. kazanmaktı derdi kimseyle ilgilenmezdi..ayy iyki iyki yapmışım maşaaallah..

üniv. beraber gittik zaten eskişehir e zaten ilişkimizin en derin temelleri de oaraya dayanır hala fotolarına baksam o şehrin duygulanırımm

Haydi kk nin romantik hanımları ..merakla bekliyorumm..

Kuzum sen sözlü müydün hiç bilmiyordum. Ya topikte az da aşk konuşalım

üniversitede aynı sınıftaydık bi gün hiç beklemediğim bi anda ben senden çok hoşlanıyorum dedi bende hoşlanıyodum ama seni tanımıyorum biz arkadaşız dedim kestirip attım aradan 2 ay 3 ay 4 ay 3 kez daha söyledi yok dedim bi gün okulda bi kızla konuşuyodu kız da buna çok yakın davranıyodu ben de kıskandım haliyle hoşlanıyorum da zaten gittim yanına teklifin hala geçerli mi dedim bu sefer de o bana yok dedi sonra ertesi gün tekrar konuştuk ve o andan itibaren hayatım oldu 2 senelik sevgiliyiz Allah bizi çok çok mutlu etsin inşallah

ayyyy maşaallah ..amin canım mutluluk huzur muazzam duygular..ah o kıskançlıklar yokmu bende onu en başlarda çok kıskanırdım dershane kız kaynıyoo ee benimkide manken mübarek Böyle deli olurdum aman biri yaklaşırmı diye tabi yıllar içinde bunu öyle güzel hallettikki güvenle şimdide hafif kıskanırım ama sağolsun kocam böyle bir ortama bile mahal vermez çok şükürr..ee bende tabiki karşılıklııı

evet kesinlikle siz evlenmişsiniz ne güzel çok mutlu olun Allahım bize de nasip eder inşallah

evet kesinlikle siz evlenmişsiniz ne güzel çok mutlu olun Allahım bize de nasip eder inşallah
amin canım benim inşaallah sizde evlenin ..ya ben diyorum biz evlendiysek harkes evleni o kadar sarpa sardı bizim işler şükür çıkabildik içinden

2005 yılında arkadaş aracılığı ile internetten görüştük ve suan nisanlıyız cok ama cok badireler atlattık hep ayrı şehirlerdeydik.
ne kavgalarımız oldu ama kopamadıkm.sabrettik.onca sene için.suan 3 yıldır nişanlıyım o da asker 3 ayı kaldı gelmesine.nişanlılık dönemi çok zor ve gelgitler ile geçti bana ama dediğim gibi hep hayırlısı dedik.işallah son engelimiz askerlikte bitecek.

inşaallah canımm ahh o engeller biz evlendk ama askerliğe gidecek daha kocii aöf okuyoo:2:

hala ilk zamanki gibi asıgım Allaha sükür.

ilk bulusmamızda ellerim titredi ve kalbim tasikardik oldu ve acken hiçbir yemegi yiyemedim yanında.hala gözlerine baktıkca içim gider

Son düzenleme:
Onların evin oraya gittiğimde görmüş face aracılıgıyla 6 ay kostu pesimden,ben görmemiştim onu hiç fotosunu falan da istemedim gurur yaptımm,6 ay yalvarttıktan sonra num.verdim konustuk bulustuk ve ilk gördüğüm an aşık oldumm halada aşığım evliyiz 6 aylıkk

Benim Tanışmamda çok farklıydı unutmadım uutmıcamda. lise 2. sınıftaydım ve başımda bir çocuk vardı bela olmuştu kurtulamıyordum hergun dua ediyordum birgün rüyamda esmer uzun boylu biri bizim okulun forması vardı uzerinde sabret ben seni kurtarcam herşeyden herkesden dedi uyandım ruyamı anneme anlattm güldü fln. okula gittim dersteydim ve müdür yardımcımız beni çagırdı birkç saat okulun kapısında nöbetçi durmamaı söyledi. bende durdum. aradan yarım saat geçti ve kapıda rüyamda gördüğüm çocugu gördüm dondum hiçbirşy diyemedm daha okula yeni geliyormuş kayıt için. o gün yanıma oturdu ve numaramı istedi verdim ama şokundan kurtulaammıştım ve numaralarımız aynıydı sadce son rakamı benm 5 onun 6ydı. o süre sonra çıktık ve sadece 8 ay çıktık sonra okullar üzerie ayrılmak zorunda kaldık aradan 5 yıl geçti sadece facede seni unutamadm msjla başladı işini kurmuştu okulu bitmişti 3 ay oldu ve 3 gün sonra nişanımız var :) Allahım Herkese Nasip Etsin.. Ben Ona Rüyamda Aşık olmuşum İlk.

Son düzenleme:

yaa ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…