Ben onu okulda hep görüyordum ama bi keresinde çok tatlıgiyinmişti. bi arkadşıyla şakalaşıyordu. peşinden fakültenin kantinine gittim. başı önde çay içiyordu. Allahım kalbim o kadar hızlı atıyordu ki çok oturamadım, yağmur yağıyordu. bu kalp atışıyla otobüse binenemem dedim. ıslana ıslana eve gittimMERHABALAR KIZLAR..EVET AŞIK OLDUĞUNUZU HİSSETTĞİNİZ ANLARI KISACE YADA UZUNCAAAAA YAZABİLİRSİNİZ BAKALIM İLK GÖRÜŞTE AŞKLAR VAR MI?
EN BAŞTA BEN YAZAYIM:Kocişi ilk dershanede gördüm yıl 2005 ekim ayı..bir matematik sorusunu çözememiştim,o da teneffüste tekrar yapıyordu ilk kez konuşacaktık yanına gittim bana yardım edebilirmisin dedim ama o da çözemedio çözemeye çalışırken şakalar muhabbet tabi ben çoktan meyletmişim bile şöyle başını kaldırıp bana gülümsedi ve ben o an anladımkiii çok fena AŞIKKK OLDUM..sonrasıda varrr tabi ammma uzunnn ama güzelll...
şükür EVLENEBİLDİKALLAHIM HİÇÇ KİMSEYİ SEVDİĞİNDEN AYIRMASIN
AMİNN
oh maşALLAH.Rabbim hanenizden mutluluğu sağlığı huzuru eksik etmesin...merhaba kızlar aşık olduğum can kocimden candan öte bi oğlum oldu..Hamilelik bulantılar ,tıka basa yemekler ödemler kilolar dogum uykusuzluk koştutma derken bizim tontiniyi 7.aya getirdik elhamdülillah...
Ama sizi boşlamadım anca geldim anacım.
Hani yokmu kocasına sevgiisine aşık kuşlar...
Saol canim ama konum eskidi bende ilgi hösteremedim pekkk yoksa ne aşıklar varr da gizli saklıoh maşALLAH.Rabbim hanenizden mutluluğu sağlığı huzuru eksik etmesin...
Çok güzel hikayeler var burda :)
o zamannn güncellemek lazımm :)Saol canim ama konum eskidi bende ilgi hösteremedim pekkk yoksa ne aşıklar varr da gizli saklı
kesinlikle nasıl konalar var öyleArada yazim diyorum bi bakiyoeum bir derdim var kösesindeyim Allah dert verip derman aratmasin neler okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?