Sevgilinize-Eşinize Aşık Olduğunuzu Hangi Anda Anladınız?

Lisenin ilk haftasinda baya yakisikli bulmustum kendisini. Sonra bi kere ben tenefuste oyun oynarken gelmisti yanima oyun hakkinda konusmustuk. Sonra o hafta icinde bos derste onunda bulundugu 8 kisilik grupta konusurken cok hoslandigimi anlamistim. Sonra bisey icin herkesin ismini kagida yazarken bana geldigindeki heyecanimi farkedince anlamistim; ben asik oldum bu cocuga dedim :)

Ben onu okulda hep görüyordum ama bi keresinde çok tatlıgiyinmişti. bi arkadşıyla şakalaşıyordu. peşinden fakültenin kantinine gittim. başı önde çay içiyordu. Allahım kalbim o kadar hızlı atıyordu ki çok oturamadım, yağmur yağıyordu. bu kalp atışıyla otobüse binenemem dedim. ıslana ıslana eve gittim

Ben onu okulda hep görüyordum ama bi keresinde çok tatlı giyinmişti. bi arkadşıyla şakalaşıyordu. peşinden fakültenin kantinine gittim. başı önde çay içiyordu. Allahım kalbim o kadar hızlı atıyordu ki çok oturamadım, yağmur yağıyordu. bu kalp atışıyla otobüse binenemem dedim. ıslana ıslana eve gittim IHM KENDİSİNE FACEDEN AÇILDIM

Onu İngilizce hocasından kıskanmıştım çok pis.. Dedim ben bunu niye kıskanıyorum ki durduk yere falan filan derken e ben buna aşık olmuşum dedim kendi kendime

merhaba kızlar aşık olduğum can kocimden candan öte bi oğlum oldu..Hamilelik bulantılar ,tıka basa yemekler ödemler kilolar dogum uykusuzluk koştutma derken bizim tontiniyi 7.aya getirdik elhamdülillah...
Ama sizi boşlamadım anca geldim anacım.
Hani yokmu kocasına sevgiisine aşık kuşlar...

oh maşALLAH.Rabbim hanenizden mutluluğu sağlığı huzuru eksik etmesin...

Çok güzel hikayeler var burda :)

oh maşALLAH.Rabbim hanenizden mutluluğu sağlığı huzuru eksik etmesin...

Çok güzel hikayeler var burda :)
Saol canim ama konum eskidi bende ilgi hösteremedim pekkk yoksa ne aşıklar varr da gizli saklı

İlk bulusmamızda araba kullanıyordu o ben yan koltukta ona dikkatle bakarken yakaladım kendimi. Ellerini cok begenmiştim..
Aniden durdu in dedi indim arabadan oda indi geldi ve sarıldı bana uyy..
Sonra arabaya binince ben bununla evlenirim dedim icimden.. 2 sene sonra evlendik oglusumla..

Arada yazim diyorum bi bakiyoeum bir derdim var kösesindeyim Allah dert verip derman aratmasin neler okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…