- Konu Sahibi cileklipuding
-
annemde babama herifi ingilizceleştirip heri diyor, hem daha sempatik oluyor hem de lafı çakmış oluyorbirde herif var:) buna bişi demiyo ama ha bi arada yavru diyordum :))
içinden ne geçiyorsa o mutluyken de diger zmnlarda aşkım falande bari seninkide birazcık macoymuşşşş kıı
bizde birbirimize adımızla hitap etmeyiz. hatta eşimin bir adaşı var ortak arkadaşımız, eşimin adını söylediğimde ondan bahsediyorumdur...esıme ismiyle hiccc hıtap etmem .. hayatım sevgılım askımmm kocişş ...
tombalak tosbaaam ve diğerleri
walla şşt joe,hop bob:) böle amerikan filmlerinden çıkmış gibi konuşuoruz...ama bana kızmışta bi kıvılcım beklio falansa,hayatımın anlamı,canım cicim:)
gerçi biz çok acayipleştik 6.5 senedir birlikte olup bi türlü evlenemediğimiz için,asabiyetimizi makaraya vuruyoruz...mesela bişi anlatırım he ne dedin,anlamadım falan derse..kafasını tutup bak yavrum evladım diorum...aslanım,koçum,çekirdeğim,SERKUŞ(buna çok kızıo) hepsini diorum duruma göre
benimkide hayatım, tatlım, aşkım, canım, bitanem vs der. sözlüyken tatlı sözlüm derdibizde de tam tersi sevdiğim hep bana bebeğim der ve çok sever böyle demeyi
onun dışında o bana bebem,civcivim,fıstığım,prensesim,aşkım,bitanem,balım der...
bende bitanem,balım,aşkım,herşeyim,ömrüm,sevdiğim....derim
aslında herkes söylüyor birbirine . eşimden önce banada banal geliyordu, eşimden sonra fikirlerim değiştiAskim
Bebisim
Bebegim
Canim
İkimizin de sevmedigi hitap hayatim
eşim bana ya güzelim de ya da balım der..:))
bende eşime kaymaklı kadayıfım derim yada hayatım derim...
tam kklılara uygun bir hitap :81:kocişkom derim genelde
o da bebeğim der
tombi
marul
şomşom
emoş
balım
kocoşş
isimini kullnaıysm kesin kawga etmeye hazırlanıyrm demktr
çok yaratıcı veeee komik :81:tombi
marul
şomşom
emoş
balım
kocoşş
isimini kullnaıysm kesin kawga etmeye hazırlanıyrm demktr
aşkım,canım çoğunlukla aşkım ama.
o bizde de şifreli konuşma oldu cnm biri birine ismiyle hitap ederse kavga çıkacak demektir
o bizde de şifreli konuşma oldu cnm biri birine ismiyle hitap ederse kavga çıkacak demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?