- Konu Sahibi cileklipuding
-
bende çabalıyorumBizde isimlerimizle pek hitab etmeyiz birbirimize.eşim çok güzel ve komik sevgi dolu kelimelerle seslenir.doğrusu bu konuda ben ondan yeteneksizim:)ama altta kalmamak için çabalıyorum..
bazen bunları seriye bağlayarak 21 tane ardarda sıralayabiliyorum.hayatımın anlamı herşeyim ömrüm,aldığım nefesim,biricik kocam,ömrümün neşesi,nar tanem nur tanem,sabah doğan güneşim,balım,biricik prensim,güzel yüzlüm,mis kokulum,dünyaların en tatlı aşkı dünyaların en tatlı kocası,aşkların en güzelini yaşatan canımın taaa içi diye bitiririm ama hiç teklemeden düşünmeden o an ne geliyosa aklımaoda bana bebeğimin annesi der.ama daha bebek yokken dediği için ayrı bi güzel olur..
böcekim, kaplumbağam, kınalı yarpuncak, besoşum, kurbağa, aşkkk, koca, beyim, heriif, kuşum, kırlangıç, pıtırcık....... sinirlendirdiği zaman sadece adıyla hitap ederim. o zaman anlarki sorun büyük.
bizde 2 yıldır tik oldu ismimizle hitap edemiyoruz genelde birbirimize hayatım diye hitap ederiz.eşim bana yavrum dediğinde hoşuma gider.o bana bir sürü hitap buılur ama ben bulamam.hatta bazen yeşil pijama giydiğimde hulk um benim bile der,bende de sinirler gerilir veee bam bam diye yürür mıncırırım onu:) bazen bebeğim derim ama garipserim,koca adamı bebeğim diye sevmek entersan gelmiştir bana hep
genelde eşime hayatım derim
yemeğe çağırırken minik kuş yemek hazır derim
mesajlaşırken aşkitom derim
beni kızdırdığında öküz koca derim
daha da çok kızdırdığında adıyla seslenirim kızar
bişey isteyeceğim zaman da hayatım,aşkım,canım,karısının bitanesi diye sayarım
bu aralar dobi-bobiye takık durumdayızbırbırımızı anlamayınca Alman (aramızda bişey ) kızıp sınırlenınce at kafası şakirrr
kısaca o anki keyfemiz neyse oyle isimler hitaplar buluyoruz kendımıze..nede olsa bize özel
bazen benım buldugum bi hitabı çalar soyler bende o benım patentimde derim
illaki özel romantık olecek diye kasmayız bırbırımızı ne bilem aşkım hayatım bidenem vs yawss bunları flört zamane söylerdik..
aşkım
sewgilim
koca bebeğim
bitanem
yapmayacağı bişey için de kocacım derim.
oda bana balım
esmer meleğim der
sevmediği bi kelime vardı aslında ama ben dilimi söylemekten kurtaramadım oda alıştı duruma
Asla 'bebişim aşkitoşum bebeğim' vs diye hitap etmezdim. En nefret ettiğim şey herkesin bi adı var ben hep adıyla hitap ederdim. Ona da yasaklamıştım adımdan başka bir şeyle seslenemezdi. Arada sırada 'canım' derdik olur biterdi. Koca bulduk diye suyunu çıkarıp abartmaya gerek yok. Çok şımarık görünüyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?