Sevgilinize istediginiz şeyi yaptırabilir misiniz?

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
bir erkege istediginiz seyi yaptırmanın yolları nedir ????? tatlıııı ballll kaymaklaaarrr:52:

Kızlar bence karar alınması gereken konularda kararı kadınlar alır allem eder kallem eder ve erkeğe son söz olarak kendininkini onaylatır sanki o vermiş bu kararı gibi:1::1::1::34::34:
Ben böleyimdir mesela.Ayrıca birinin bi lafı vardı erkeğin aklı 2ieye birden çalışmasmış:78::78::78:yani cilveleşince mantık felan unutulup direk size odaklanıyolar:66::66::66:
Eğer çok çaresizsem dudaklarımı düşürür moralim bozuk derim el ele tutuşurum konuşmam felan veee beklenen sahne olur dayanamas sarılır istediğim şeyi sorar:66::66::66::66::32::32::32::32:

hahahah aynen ya, 2 öpücük cilveyle akılları başından gidiyo.... amuda bile kalkarlar...:60::60:

kesinlikle tatlı dil,uygun seçilmiş kelimeler,onu onure etmek poh pohlamak..veee iş bitmiştir..

her dediğimi yaptırırım çok fenayım :))) ama konuşmamda biraz hırçınlık olsa ters teper,daima tatlı dil :))

istediğim bişeyi yaptırmak için hiç cilve yapamıyorum ben yaaa :50:

ama allem edip kallem edip sonuca ulaşıyorum. :82:

Kadın olmanın vermiş olduğu kıvrak ve pratik zekayı çok seviyorum :9:

Eski kocam ne istersem onu yapardı. Ama ne istersem!
Hatta öyle ki sırf ben istiyorum diye boşanmayı bile kabul etmişti adamceğiz!

:1: yapar benim kusumelimmm ne istersemm yaparr :69: hatta benim icin kuafor kuafor gezip boncuk bile arar :66:

valla canım ne istediğini bağlı tabi belki istediğin şey hakkında elinden birşey gelmiyordur ama yapabileceği birşeyse gerçekten tatlı dil güleryüz cilve ve deönce sen onun her dediğini yapacaksın sonra o altta kalmamak için kendi yapar :66:

Tatlı dille konuşursam her istediğimi yapar önce istemez ama sonradan ben üstelemeden yapar :)

kesinlikle tatlı dil,uygun seçilmiş kelimeler,onu onure etmek poh pohlamak..veee iş bitmiştir..

her dediğimi yaptırırım çok fenayım :))) ama konuşmamda biraz hırçınlık olsa ters teper,daima tatlı dil :))

ooo sen işi çözmüşsün yaniii :61::61:
hakLısınn aslında yaa:52:
daha da basarılar :82:

Kesinlikle tatlı dil ve doğru seçilmiş cümleler ve istediğin olana kadar yılmadan sinirlenmeden ikna etmeye çalışma..

Tatli dil yilani deliginden cikarir.
Tatli dilli kadin adami bastan cikarir! :64:

Back
X