- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
aslında benm için hiçbişey yapmıyo diyemem.. gelip alıyo gezziyoruz bi sürü şey paylaşıyoruz. bi sürü yol gelip beni evime bırakıyo. hiçbişey yapmıyo diyemem. ama gel görki aramıyo yaa... bi telefoncu istiyorum onu yapmıyo..ben bulmuşumda huysuzlukmu yapıyorum acaba.
anladığım kadarıyla erkeklerle bayanlar tamamen farklı.onlar için bu tür şeyler çok önemsizken biz kendimizi yiyip bitiriyoruz.
erkekler sitemli konuşmalardan laf sokmalardan neden aramıyorsun falan bu tür sorulardan son derece rahatsız oluyolar.aslında biraz sabredip kendimizi geri çekmeyi becerebilsek belki de durum tam tersine gelişecek.samimi bir erkek arkadaşıma bu durumu anlattığımda sen sakın arama dedi bana.10 gün kadar arama dedi.fazla arayıp sormak da sanırım erkekleri nasıl olsa garantiye almışım havasına sokuyor
aynen oyle ama napım ben çok özlüyorum.anlamıyor benımkıde aramıyor erkekler aramak,mesaj atmak konusunda odun ne yazık ki
bir zmnlar kendimi odun düşünürdüm ama şimdi rolleri değiştik benden de fena oldu kırcam kafasınıklava:
sende çok fenasın beya.. yazık... kaydirigubbakcemile3
siniriyim sinirliyim sinirliyim
bu adam kadar umursamazını rahatını gormedım
mobılya bakıyorum netten gondercem sana sende bak kesınfıkır edınelım dıyor
ben arıyorum ya adamın yanında öle soledım alacaz felan dedım mobılyacı ındırım yapsın dıye dedı
eee almıor muyuz dıorum alırız yaa nolcak dıyor
gelde catlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?