Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

canım gelip alıyor,ilgilenıyor işte sevmese ne gelır ne görüşür bıtırır.yapma lütfen erkekler aramazlar,etmezler.lütfen çok fazla üsteleme sende arama sonuçta gelıp alacak görmek isteyecek.ama aramıyrosun etmıyorsun deme.o görmeye geldiğinde arar ama ben arıyorum ben laf sokmuyorum artık tek fark bu.

erkekler sitemli konuşmalardan laf sokmalardan neden aramıyorsun falan bu tür sorulardan son derece rahatsız oluyolar.aslında biraz sabredip kendimizi geri çekmeyi becerebilsek belki de durum tam tersine gelişecek.samimi bir erkek arkadaşıma bu durumu anlattığımda sen sakın arama dedi bana.10 gün kadar arama dedi.fazla arayıp sormak da sanırım erkekleri nasıl olsa garantiye almışım havasına sokuyor

kesinlikle katılıyorum işte ama sabır sabır :1no2:

aynen oyle ama napım ben çok özlüyorum.anlamıyor benımkıde aramıyor erkekler aramak,mesaj atmak konusunda odun ne yazık ki

ben sabrettim 1 hafta aramadım işte ama sonuç ne. beyfendi umursamadı bile yine dayanamayıp arayan ben oldum. hiç sitem etmedim canım cicimde demedim. nasılsın dedim sel varya bizim buralarda iiymiş. kapatırkende canım dedi hiçbişey olmamış gibi ..
anla anlayabilirsen

bak bugün yola çıkacaktı mesela. bi haber verse olmazmı ben gidiyorum akşam görüşemicez diye. ben seni ararım dedi ama nerdeee. bele dur.. meraktanda çatla bu arada gittimi sağ salim diye

siniriyim sinirliyim sinirliyim
bu adam kadar umursamazını rahatını gormedım
mobılya bakıyorum netten gondercem sana sende bak kesınfıkır edınelım dıyor
ben arıyorum ya adamın yanında öle soledım alacaz felan dedım mobılyacı ındırım yapsın dıye dedı
eee almıor muyuz dıorum alırız yaa nolcak dıyor
gelde catlama

valla kızlar aklıma geldi sinirlendim yine elime geçse benim öküzcan bi kaşık suda boğacam valla :) ama şu da bir gerçek ki ayrılmak isteyen erkek 1 hafta sonunda arandığında neden beni aramıyosun sormuyosun diye bahane bulup da ayrılabilir.demek ki işlerine gelmiyo

kusura bakma olay çok komik geldi hehe :)
hepsi böle geniş rahat bunların yaf

Mutluyum yarın 1 günlüğüne izne geliyo ama bi konuda çok inat ettiği için içim hep buruk sıkıntılıyım :çok üzgünüm:

erkekler rahat insanlar malesef yapacak birşey yok.ama benımkısı aılesıne karşıda boyle.sırf bana karşı değil.adamın huyu bu.:gitme:

sen üzülme hallederiz
sen ağlama kıyamam
olan bana oluyor ya uyandırmıyım uyusun dıye beklıorum arıyorum adam dısarda bende senı arycaktım tam dıor
ona gore hersey kolay basıt hayırlısı deyp cıkıyor ısın ıcınden
klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…