Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

vallahi çok haklısın cnm ya çok güzel anlatmışsın bende ama zorunluluk cnm ben aşkımı 5dk görmek için evden kaçıp napıon iyimisin hemen geri geliorum oda aynı tabi

Aynısı canım inan mesaj yazmak için duşa girdiğimi biliyorum.
Yalan değil yaptım bunu.yorganın altında saatlerce kaldığımı,uyku bahanesiyle yatağa erkenden girdiğimi,bakkala gidiyorum diye çıkıp iki kelime konuşup kapadığımı biliyorum.
Sevdiğim şimdiki işinde çıraktı dükkanda duruyordu rahatttık.İnanın tüm gün konuşuyorduk diyebilirim.Haftada 2,3 kez görüşüyorduk akşamları ve hafta sonu tüm gün.Hatta şey derdi bana erken gel geç git ayarla kendini:)Ayarlıyamıyordum dabi bozuluyordu neyse.Şimdiki işinde durumunu beğendiler.Gireli 6 ay oldu iki kere zam aldı.Araba verdiler altına yanına çırak verdiler.Klima şirketi sabit bir yeri yok.Sürekli arabada istyi dolaşıyor.Yada bazen şehir dışına çıkıyor.8:30 da işe başlıyor akşam kaçta biterse.Ctesi çalışıyor tek pazarı var.Onuda her hafta bana ayırsa arkadaşları ailesi ne yapsın?Ailesi beni her ne kadar görmesede 2,5 yıldır bildiği için yanlış izlenim uyandırmak istemiyorm.Bekliyorum sabrediyorum...

Hepimiz dönem dönem aynı ruh halini yaşıyoruz.
Bak uzaktayız ama bizler varız.Benzer sorunlar ortak paylaşım.
Gel dök içini rahatla...Sakın içine atma ve asla umutsuzluğa kapılma.
Hayat her zaman süprizlerle dolu.
Sabır zaman her şey yoluna girer elbet...

saol canım ya anlatmak elbette isterim çünkü paylaşıcam kimse yok etrafımda 4 yıldır devam eden bir ilşkim var ve 4 yıldırda uzakta devam ediyo sevgilim 3 yıldır işsiz bide bu kriz eklendi iyce kaldı ortada o istanbulda ve iş bulamıyo anlamıyorum ya çıldırcam ona hep destek hep destek derken sanırım ben tükenmeye başladım 29 yaşındayım ne benim işim var nede sevgilimin işi daha ne kadar bekliycem bilmiyorum bide üstüne tartışma asık surat dayanılmaz hale getiriyo olayı kıslar ben napıcam ya sabır sabır nereye kadar bilmiyorum artık hiç bişey beklemiyorum ne hayattan nede sevdiğim adamdan onca zaman geçmiş ve atılan tek adım yok offfffffff işte böle benim hikayem........umutsuz vaka

2 hafta öncede bir işe alınmıştım seviniyodum kafam dağılır rahatları diye ama 1 hafta sonra beni kapı dışarı yaptılar benim yüzüm hiç gülmüycek ya bu kadar şansızlık olurmu

Öyle düşünme canım ya hayat ne süprizler dolu.
Burda herkes paylaşımda bulunuyor.Ne hikayeler,hayalar var.
Seninki benimkide onlardan biri.Seninki bana benzemez benimki sana benzemez.
Atma içine içine attıkça herşey daha zor oluyor.
İnan ben çoğu zaman KK ve sizler sayesinde topluyorum kendimi
Hatalarımı yanlışlarımı görüyorum...
Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin...
Hayattan vazgeçmek zevk almamak ne demek...
Hiç bir şey yoksa artık bizler varız nerden bilebilirdin ki bu konu açılana kadar varlılığımız.
Bu bile bir mucize değil mi?
Şimdi çıkmalıyım ama sık sık burda oluyorum.
Mutlaka yazarım yinee görüşürüz canım...

çok tşkr ederim canım ya iyki varsın yüreği güzel insan sende hoşçakal.

kızlar cok kotuyum yaaa
bugun burdan cıkasım gelmedı butun gun ruh gıbı dolandım
dedesı aradı yavrum yapmayın yapmıs bı eseklık 1 sene daha hak tanı dedı
çok kotuyum ya
nasıl guveneyım nasıl ınanyım ya yıne kalırsa 1 sene uzadı ya
2 sene okul
kısa donem askerlık kalkarsa 1 senede askerlık
ya ben annee nezamn olcam ya
nasıl kaldı hala ınanamıyorum bı mucıze olsa yenıden sınava gırse gecse 1 yıl kaybetmese
yada 4.sınıfa gecse alttan verse o 4 dersi
Allahım bi mucıze.....

genel olarak sorunların temelı aynı galıba
karsımızdakıne geregınden cok deger vermemız
ben boyle durumlarda erkeklerın kadınlardan rıcası adlı baslıgı okuyorum ıyı gelıyor

Kızlar çooook mutluyum çokkkk:)
Buğün sevdiğim aradı beni.Dedi ne yapıyorsun?
Arkadaşlarla buluşmuştum söylememiştim.Bende seni işte sanıyorum görüşelim dicektim dedi.
Bende gel o zaman dedimGeldi...Konulştum söyledim derdimi.
Tamam dedi dikkat edicem söz dedi.Elimi tuttu.Ben çektim elimi.Tabi tutmassın iş kiri şu anda dedi.Mahsun bakıyor.Hatasının farkında biliyorum.Dedim kıyamam sana aşkım sarıldım oda sarıldı
Koklaştık:)Saçımla başımla oynadı.Dedim pazar görüşürüz diyordum pazarda görüşürüz dedi.Hem bu akşam hem pazar mı dedim.Neden ayarlıyamaz mısın dedi?Ayarlarım dedim umuyorum yani inşallah.Sinemeya gidicezKızdırıyor beni arada ama onun yanındaki huzur hiç ama hiç yok:)Çok seviyorumm bee çokkk:)

ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum cnm benim ya inş bi daha böle tatsızlıklar olmaz

Amin canım inşallah.
O bakışlar yalan söylemez...
Kokusu sindi her yanıma parfüm kokusu canım ya
Yanımda sanki...
O kadar çok seviyorum ki...
Zor zamanları var ve ben sabırlı olucam...
Onun bir gülüşü yeter...
Bakalım sözünde durur inşallah...

Birde yanındayken ünüv arkadaşım aradı.
Rahmi adında.3-4 kez aradı bende açtım konuştum saklıcak neyim var.
Dedim ki dönüp inan dedim arkadaşlarımla bile sende çok konuşuyorum dedim.
Buda sanırım ders olduBirde bana diyor ki ben seni işte sanıyordum neden haber vermedin kız kulesinin orda ne işin var?Dedim sen istedin cevap vermiceksin dedim bende yazma gereği duymadım dedimBaşını çevirdi anladı hatasını eminim...İçim o kadar rahat ki bende kendimi geri çekip ilk adımı ondan beklemicem...Sevgiliyiz sonuçta 2,5 yıldır hayatlarımızdayız artık değişim zamanı:)

ne güzel cnm güzel şeyler düşünmüşsün mutlu olmak ve aşık olmakmuhteşem bişey

Ayarlasam olmazdı yani:)
Pazarda sineya gidicez de bakalım nasıl?
Ne diyipde izin alcam.
Yanımda liseden arkadaşım vardı annemi aradım onla konuşturdum buğünü öyle toparladık.Bakalım pazar ne bulcaz?

Ben geldim canım biraz olsun tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana:1hug:
Benim ucizem bu akşam gerçekleşti umarım seninkide en kısa zamanda gerçekleşir...
Yeter ki vazgeçmee yerimseniben

çok sağol canım ya....... senin adına çok sevindim inşallah her günün böle güzel olsun şeker

sende bendensin cnm evden çıkabilmek için yapmadığım şey kalmamıştır

Aynen canım aynen...
Millet diyorki neden bu kadar az görüşüyorsunuz?
Bende istemez miyim ama hep yakalancam korkusu...
Arada ciddi bir şey olmadığı sürece böyle.
Ciddi bir adım içinde okul biticek.
Sıkıcam dişimi bu yıl erken merken dinlemeyip yapıcaz artık.
Ama şuda var öyle bizimkiler uzun yıllar sözlü nişanlıda bekletmezler.
Ne olcak bilmiyorum.
Şanslıyım ki sevgilim bu konuda anlayışlı
Yoksa ne yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…