- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
haftasonuda gecelere kadar çalışıyor ondan önce bayram tatılındeydı ondan önce işleri gene yogundu falan derken 1.5 ay oldu.evet 2 kere görüştük oda 1 saat 1 saat ne ki ya ben onu özlüyorum...
ve sürekli halledicem bir çözüm bulacağım dıyor ama buldugu bir çözümde yok bende artık kendım dışarıya çıkıyım deyınce suçlu olan ben oluyorum dayanamıyorum ya artık ....
cnm bizde tam tersine onun beni görmeye hep fırsatı var ama ben ailem sebebiyle evden çıkamıorum
bende keşke bi iş bulabilsem o zaman herşey daha rahat olucak aşkım okuo sadece haftasonu evde annemde delirtio bni göndermio dışarıya
evet bu nasıl çözülecek bilmiorum bu bana çok acı veriyor çünkü
mrb kıslar ben dünden bu yana devam eden bir stres ve sinirin içerisindeyim konu sevgilim azcık yüzünü göreyim diye msn çağırıyorum bakıyorum karşıma 5 karış suratla çıkıyo ya buda beni deli ediyo hiç mutlu değilim kıslar çokkkkkkkkkkk şansızım ya bu kadarıda fazla yani offffffffffffffffffff: tabi tek neden bu değil o kadar çok neden varki hayatımda mutsuz olmam adına ALLAHIM benimde sesimi duy((((((((
cnm bizde okul var bu sene allah izin verirse okul bitio seneye askerlik o zamana kadar napıcaz bilmiorum
Canım belliki sevdiğinin canını sıkan bir şeyler var.
Sende sakin ol destek olmaya çalış..Ah bir bilseler onların sevinci sevincimiz üzüntüsü üzüntümüz.Biz mi çok duygusalız onlar mı çok umursamaz inan çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?