Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

Onlara göre sorun yok ama
Benim istediğimde iki kelime mesaj.
Buluşmada biliyorum gelir ama ben söylemiyorum.
Ondan bekliyorum.Buda benim huyum...
Ama bir aramaya 24 saat sonra cevap verilir mi?
Ben aynısını yapim... Varyaa ohhoo hiç mi merak etmiyorsun beni diyor.
Yine suçlu ben oluyorum...klava:

cnm bizde tam tersine onun beni görmeye hep fırsatı var ama ben ailem sebebiyle evden çıkamıorum

O durum bende de var..
Hani diyor ya ayarla her pazar bulaşalım yapamam çıkamıyorum evden...
Akşamları desen mesaiye kaldım diyip anca 8 gibi buluşup zamanı yolda geçirip ayrılıyoruz.Avrupa yakasında çalaşıp anadolu yakasında oturuyorum.Oda anadolu yakasında ama evlerimiz arasında en az 2 saat var trafik varsa heleki hiç sormayın.Oda gece yarısında evde oluyor beni bırakıcak diye.Yatması 1,2 sabah kalkıp işe gidiyor.Kışın ayarlıyorduk ama işleri yoğun olunca evde de misafir olunca pek olmuyor.O yüzden o konuda şikayetim yok.Çünkü ayarla dese ben yapamıyorum

Heheh bizdede tam tersi görüşmede sorun yok son zamanlarda telde var
Valla her türlü dert...Tek kelimeme bakar gelmesi...Ama benim istediğim o değil işte

bende keşke bi iş bulabilsem o zaman herşey daha rahat olucak aşkım okuo sadece haftasonu evde annemde delirtio bni göndermio dışarıya

Canım inan huylu huyundan vazgeçmiyor...
Annemi işten çıkarken iş telinden arıyorum hele bir aramiyim.
Eve gidince bib karış surat.Bazen mesaiye kaldım diyorum.
Sevdiğim işten çıkıp karşıya buraya geliyor..Sonra ben annemi arıyorum.
Birlikte çıkıyoruz yolda geçiyor zamanımız.
Olmayınca olmuyor işte

mrb kıslar ben dünden bu yana devam eden bir stres ve sinirin içerisindeyim konu sevgilim azcık yüzünü göreyim diye msn çağırıyorum bakıyorum karşıma 5 karış suratla çıkıyo ya buda beni deli ediyo hiç mutlu değilim kıslar çokkkkkkkkkkk şansızım ya bu kadarıda fazla yani offffffffffffffffffff: tabi tek neden bu değil o kadar çok neden varki hayatımda mutsuz olmam adına ALLAHIM benimde sesimi duy ((((((((

evet bu nasıl çözülecek bilmiorum bu bana çok acı veriyor çünkü

Tek çözümü var.Ciddi bir adım atmak.
Sevdiğimin askerlik,okul, bitti.
Hiç bir engeli yok.
Ama benim okulum var.
Ayrıca ben 89luyum sevdiğim 87li çok erken daha...
Bekliyoruz sabrediyoruz.

Canım o benim ya ben istiyorum diye.
Askerden geldi işi olmamasına rağmen sevgililer gününde tek taş hediye edip parmağıma taktı.Ama altın söz yüzüğü gibi takamıyorum aldığımdan beri...Üzülüyor oda biliyorum ama ne yapim elimden bir şey gelmiyor

Canım belliki sevdiğinin canını sıkan bir şeyler var.
Sende sakin ol destek olmaya çalış..Ah bir bilseler onların sevinci sevincimiz üzüntüsü üzüntümüz.Biz mi çok duygusalız onlar mı çok umursamaz inan çözemedim

tatlım mutsuzluk düşünmek olumsuzluk getirir olumlu düşün tatlım bazen bende moralim bozuk oluo diorum aşkım gel msnye gel bi görim gülen yüzünü keyfim yerine gelsin ama bi açıoırum surat 5 karış ters konuşuo ama hatasını anlıo cnm üzme kendinşi

Ben zaten msnden görüşme taraftarı değilim...
Ne olursa olsun yanlış anlıyoruz birbirimizi sonra toparlamaya çalışıyoruz...
Ama tabi mecbur olunca iş değişiyor...
Hiç bir şey dört dörtlük değil kızlar ya...
Hangi kişi ilişkisinde sorun yaşamamıştır ki?
Seviyoruz seviliyoruz da buna inanıyoruz en azından sabredicez...

vallahi çok haklısın cnm ya çok güzel anlatmışsın bende ama zorunluluk cnm ben aşkımı 5dk görmek için evden kaçıp napıon iyimisin hemen geri geliorum oda aynı tabi

cnm bizde okul var bu sene allah izin verirse okul bitio seneye askerlik o zamana kadar napıcaz bilmiorum

Bizim ilişkide engel olan taraf ben oluyorum
Bazen düşünüyorum yaptıklarımı gerçekten iyi sabrediyor sevdiğim diyorum.
Belkide artık yoruyorum buda olabilir.
Sabredicez herşey olucağına varır.
Her şeyin hayırlısı...

öle tabi canım ya birlikte aynı duyguları paylaşıyoruz elbette.. ama o kadar çok sorun varki olumlu düşünecek küçücük bir umudum yok artık tıkandım kaldım (((((
kendimden korkuyorum kıslar artık hayattan zevk almıyorum anlamsız geliyo herşey :/(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…