Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

kıyamam cnm sana geçmiş olsun bişey sölüyeyimmi ben rahatsızlığım sebebiyle 3 yıldır tedavi oluorum doktor en son dedi kısım sen psikolojini düzelt öle iyileşirsin rahatsızlığımın sebebi stres üzüntü sıkıntı ve ben bunu evleninceye kadarçekicem

canımcım ıste benımde mıdeme vuruor bı suru kılo verdım
ama ısıme yarıyormu bu kadar uzulmek
ben daha oncede soyeldıgım gıbı sevgılımın gecmısını cok cok ıyı bılıyorum
bu yuzden de cok acı cektım yasadgımız hıcbır andan tad alamıyorum hep kıyaslama yapıyorum hep
bu huyumdan kurtulmaya calısacagım yoksa saglıgımı kaybedıcem

hala kızgınımm geçmediii klava:

çok çok kırıldı kalbimi saçma sapan gereksiz bişi için hemdee
bide hem sinirlenen sen hem surat yapan nası oluyosa sadece suçum oyun oynarken önünde dikilip çay vermem almayıp çekil die sinirlenio bide ama bi daha böle yaparsam saçma konuşursam kalbimi kırcakmışmış azkırdın ya şimdi :çok üzgünüm:
hiç bişi demiyorum şuan çok şey demem lasım ama dicek bişi bulamıyorum cvp beklio demicem bişi çok kırıldım tavrımı sürdürmek istiyorum bi becerebilsem ahh ama hep nie ben adım atıyorum hem suçlu durumundayım yaaa puffff

bende erkeklerdeki bu durumları nalamıorum cnm nedense burda anlattığımız yaşadığımız sorunlar erkeklerin genelindekiler ama fazla üste gelinirse sıkarsa insan çok üzülüo kırılıo cnm sen sakin ol hatasını anlayacağını umarım

kızlar ben geldım ama ben de kızgınım dün hemde çok kötü kızdım..kapris çekemeyecekmiş beyimiz.
söyledim cumartesi görüşelimmi dıye sürekli işleri var zaten bende dedim ozaman ben plan yapıyım pazar görüşürüz.iyi git sen görüşürüz dıe telefonu kapattı.neymiş efendim onu bekleyecekmişim ben çalışıp çalışmayacağını o bana bıldırırmış.yok canım her haftasonu zaten sayende evde oluyorum.artık bende plan yapıcam dıye sötlediğimde ne halin varsa gör,çalışıyorum anlamıyorsan naparsan yap diye telefonu kapattı yıne anlamayan ınsan ben oldum şaka gıbı ya hem beklıyım 1.5 aydır adam gibi görüşcez dıye hemde beyfendıyı beklemıyormuş olım yok boyle bsy ya.mafoldumben

canım anlasada kendi hayatta sölemez ztn kabul etmez hiç
illa bi kalıbını bulup bana çevirir olayı suçlu ben olurum o özür dilemez o hata yapmaz
bana kalır hepsi
konuşmaya çalışırdım çözmek için bu seferde susuyorum bakalım

zeytinyagı gıbı de uste cıkmayı guzel basarıyoar wala beyler bak 1.5 ay olmus allahtan gunah h ıcı de mı hıc vaktın yok haftasonları ece hıc mı gelmıo bıde anlayıssız sen olmussun hay allah

hepsi birer zeytinyağı bak benimkide başladı üste çıkmaya beni hep uyarıomuş daha kaç kere olcakmışmış kendi çok akıllı ya hay allam ya deli oldum yine

bi kere dememiştir ya haklısın ksr bakma demem lasımdı ama dedim die
hep ama sen ama sen hep bennn ya neymişim bennn
hep böle uyararak hayatın zor olur ya dedimmm bende sonunda dedirtti yaneee

Ya kıslar sorunlarımız hep aynı yemin ederim...

Beyfendi sinirli,sitresli,işleri yoğun,ablasının düğünü,evin kalabalıklığı.
Ceremesini ben çekiyorum.24 saatte anca cevap verir.Verdiğinde sanki herşey normalmiş gibi davranır bu beni daha çok çileden çıkarır.Dün sinmeye gidicektik ya eğer gitmessen arkadaşlarla gidiyim dedim.İyi öyle yap dedi.Bende senle gitmicez yani öyle mi dedim?Sen bana birlikte sinemaya gidicektik müsait misin demiyorsun ki arkadaşlarımla gidicem diyorsun.Ben böyle olucağını biliyordum gibi laflar etti.He buda mesajına cevap verdim hatalıyım durumu.
klava:

bi kere dememiştir ya haklısın ksr bakma demem lasımdı ama dedim die
hep ama sen ama sen hep bennn ya neymişim bennn
hep böle uyararak hayatın zor olur ya dedimmm bende sonunda dedirtti yaneee

Düşünmiceksin canım tek çözüm bu.Akışına bırakıcaksın.
Ne kadar alttan almaya çalışırsan o kadar hatalı oluyorsun.
son zamanlarda bizimki ne dersem tersliyor...Canı sıkkın anladık bunu söyleyende o değil he kuzeni.Ama ben yanında değilim ki ne oluyor bileyim.Sanki benim çok az derdim var.Arama sorma bu sefer beni hiç merak etmiyor musun diyor?Bıraktım artık sabredicem beklicem.Ne olacaksa olur...

ahh bi becerebilsemmm bi amannn boşver diyebilsem ztnn sorun yaşancak bişimiz olmıcak ama ben taktıkça daha çok üzülüyorumm

ama yine haklı o çıkıo ben sölediğimde kalıyorum adamın umru diiil
şeytan neler dio o sinirli anda ahh bi uysa o şeytana neler yaapr insn da
ya sabır çekiyorum susuyorum

tatlım düşünmeden olmuo işte ne kadar desekte olmuo biz duyguluyuz

Kendimi kandırıyorum kandırmaya çalışıyorum...
Dün umursamiyim dedim eve varınca yazmadım.
Bu seferde o yazdı.Tam alışıyorum diyorum hop karşımda.
Ben duygusalken yok ama.
Ne desem yanlış anlıyor tersliyor.
Böyle değildi buda kafamı karıştıyor.
Ona söylüyorum bir şey mi değişti diye?
Ben seni seviyorum neden bu kadar takıldın sen bu mesaj olayına diyor.
Geç görüşüyoruz diyorum ayarla her pazar buluşalım diyor.Kalıyorum öyle.
Sevgisinden şüphe duysam bu belirsizliğe anında son vericem.
Ama bir öyle bir böyle bende çözemedim artık bekliyorum...

Aynen canım aynen...
Haklıyken haksız duruma düşmek hayatımda en nefret ettiğim şey.
Dün diyorum ki?Hani heyecan mı bitti?Ben mi yoruyorum seni?
Bak sen böyle davrandığın için ruh halim bozuldu.Uyuyamıyorum işe geç kalıp geç Çıkıyorum diyorum.Verdiği cevap ne yani benim yüzümden mi geç kalıp geç çıkıyorsun?
evet desem ben hatalı olucam.Yanlış anlıyor hep yada işine öyle geliyor...

ya tatlım biraz önce söledin ya hepimiizn derdi aynı her erkek sıkıntılı huzursuzlukla dolu dönemlere girebilirler bizde depresyona girebilioruz temennim kısa sürede atlatması ncm ama üzme kendini cnm

haftasonuda gecelere kadar çalışıyor ondan önce bayram tatılındeydı ondan önce işleri gene yogundu falan derken 1.5 ay oldu.evet 2 kere görüştük oda 1 saat 1 saat ne ki ya ben onu özlüyorum...
ve sürekli halledicem bir çözüm bulacağım dıyor ama buldugu bir çözümde yok bende artık kendım dışarıya çıkıyım deyınce suçlu olan ben oluyorum dayanamıyorum ya artık ....

ya tatlım biraz önce söledin ya hepimiizn derdi aynı her erkek sıkıntılı huzursuzlukla dolu dönemlere girebilirler bizde depresyona girebilioruz temennim kısa sürede atlatması ncm ama üzme kendini cnm

Ya olur tabi canım inan fazla görmüyorum.
Askerliği zaten şırnak gibi bir bölegede yaptı.
Geldi dinlenmeden iş sitresi vs.zor biliyorum ama ben sevgilisiyim.
Bana iki kelime yazsın yorgunum eve geldim sonra konuşalım.
Eğer bunların üzerine laf edersem hatalıyım...

Beklicem.15 gün var düğünlerine bilemedin 1 ay sabredicem.
Eğer hala devam ediyorsa o zaman yapcak bir şey yok.
Sabrediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…