- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
kıyamam cnm sana geçmiş olsun bişey sölüyeyimmi ben rahatsızlığım sebebiyle 3 yıldır tedavi oluorum doktor en son dedi kısım sen psikolojini düzelt öle iyileşirsin rahatsızlığımın sebebi stres üzüntü sıkıntı ve ben bunu evleninceye kadarçekicem
kızlar ben geldım ama ben de kızgınım dün hemde çok kötü kızdım..kapris çekemeyecekmiş beyimiz.
söyledim cumartesi görüşelimmi dıye sürekli işleri var zaten bende dedim ozaman ben plan yapıyım pazar görüşürüz.iyi git sen görüşürüz dıe telefonu kapattı.neymiş efendim onu bekleyecekmişim ben çalışıp çalışmayacağını o bana bıldırırmış.yok canım her haftasonu zaten sayende evde oluyorum.artık bende plan yapıcam dıye sötlediğimde ne halin varsa gör,çalışıyorum anlamıyorsan naparsan yap diye telefonu kapattı yıne anlamayan ınsan ben oldum şaka gıbı ya hem beklıyım 1.5 aydır adam gibi görüşcez dıye hemde beyfendıyı beklemıyormuş olım yok boyle bsy ya.mafoldumben
bi kere dememiştir ya haklısın ksr bakma demem lasımdı ama dedim die
hep ama sen ama sen hep bennn ya neymişim bennn
hep böle uyararak hayatın zor olur ya dedimmm bende sonunda dedirtti yaneee
Düşünmiceksin canım tek çözüm bu.Akışına bırakıcaksın.
Ne kadar alttan almaya çalışırsan o kadar hatalı oluyorsun.
son zamanlarda bizimki ne dersem tersliyor...Canı sıkkın anladık bunu söyleyende o değil he kuzeni.Ama ben yanında değilim ki ne oluyor bileyim.Sanki benim çok az derdim var.Arama sorma bu sefer beni hiç merak etmiyor musun diyor?Bıraktım artık sabredicem beklicem.Ne olacaksa olur...
tatlım düşünmeden olmuo işte ne kadar desekte olmuo biz duyguluyuz
ahh bi becerebilsemmm bi amannn boşver diyebilsem ztnn sorun yaşancak bişimiz olmıcak ama ben taktıkça daha çok üzülüyorumm
ama yine haklı o çıkıo ben sölediğimde kalıyorum adamın umru diiil
şeytan neler dio o sinirli anda ahh bi uysa o şeytana neler yaapr insn da
ya sabır çekiyorum susuyorum
ya tatlım biraz önce söledin ya hepimiizn derdi aynı her erkek sıkıntılı huzursuzlukla dolu dönemlere girebilirler bizde depresyona girebilioruz temennim kısa sürede atlatması ncm ama üzme kendini cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?