- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
cnm şimdi bugün aşkımla konuştuk size bahsetmiştim ya en azından allahın emri konsun rahat olalım falan die dediki aşkım ben annemle bu konuyu konuşamam sen konuşursan daha rahat annesi daha erken dio bu yüzden olumlubakmıo o yüzden biraz abartılı yani babam beni başkasına vercek falan iki gözyaşı diorum konuşsam gerçi ağlasam gerçekten ağlarım sahte olamadım hiç bi zaman durumu olayın ciddiyetini anlat dedi peki nasıl konuşayım ne diyeyim yardımcı olun nolur
cnm şimdi bugün aşkımla konuştuk size bahsetmiştim ya en azından allahın emri konsun rahat olalım falan die dediki aşkım ben annemle bu konuyu konuşamam sen konuşursan daha rahat annesi daha erken dio bu yüzden olumlubakmıo o yüzden biraz abartılı yani babam beni başkasına vercek falan iki gözyaşı diorum konuşsam gerçi ağlasam gerçekten ağlarım sahte olamadım hiç bi zaman durumu olayın ciddiyetini anlat dedi peki nasıl konuşayım ne diyeyim yardımcı olun nolur
nesterin cnm ben artık çok yoruldum annesi erken diyerekten şimdilik olmaz dio ama eğer söz gibi bişey olmazsa benim hayatım cehenneme dönücek aşkımda konuşuo ama erken dio durumun ciddiyetinin farkında değil kafayı yemek üzereyim kısacası
nesterin cnm ben artık çok yoruldum annesi erken diyerekten şimdilik olmaz dio ama eğer söz gibi bişey olmazsa benim hayatım cehenneme dönücek aşkımda konuşuo ama erken dio durumun ciddiyetinin farkında değil kafayı yemek üzereyim kısacası
canım benim mesele tam olarak nedir yani neden erken olduğu söleniyo konu yaşmı okulmu işi nedir????
cnm ben 19 aşkım 20yaşında 5 yıldır birlikteliğimiz var babam bi şekilde öğrendi ve babamın elinden berabt halde çekiorum bakkala zor gidiorum aralıkta abisine nişan yapılcak yaza düğün benim tek istediğim şey allahın emri konsun bi yüzük takalım evlilik için tabikide erken ben onu istemioum zaten şimdilik aşkımın okulu bu sene bitecek askere gidecek ve ben artık dayanamıorum babam bunalttı ve aşkıma olmaz konuşamam dedim ondan habersiz konuşmak istiorum durum düüşündüğünüzden daha zor
tatlım bbabam anneme sadece söz konsun ben bekliycen askerlik yapsın gelsin iş bulsun sona nişan yapsın en son evlilik dedi
cnm kararlıyım çünkü inan ki bütün gün 4 duvar içindfe olmak hiç kolay değil aşkımı bugün 5 dk göremedim hemen arıolar nerdesin napıosun falan durumun kötüsü isteme olmazsa beni ablamın yanına boluya götürücekler
tatlım bbabam anneme sadece söz konsun ben bekliycen askerlik yapsın gelsin iş bulsun sona nişan yapsın en son evlilik dedi
cnm kararlıyım çünkü inan ki bütün gün 4 duvar içindfe olmak hiç kolay değil aşkımı bugün 5 dk göremedim hemen arıolar nerdesin napıosun falan durumun kötüsü isteme olmazsa beni ablamın yanına boluya götürücekler
Canım sevdiğinin tavrı çok yanlış bence burada. Sana zor durumdayken sahip çıkmalı, güçlü olmalı. Ama o annesinden bile çekiniyormuş, babanın karşısında nasıl duracak?
Bence bu konuda senin annesiyle konuşman uygun değil. Tabiri caizse kız evi naz evi derler, sabırlı ol zamana bırak. Gidip annesinin gönlünü yapacağına. Uzun nişanlılık dönemi hem sizi hem de aileleri çok fazla yıpratır.
Aile biraz baskıcı davranıyorsa sadece söz yüzüğüyle her şeyin hallolacağını mı zannediyorsun. Bu sefer daha çok sıkacaklar sen sözlü bir kızsın falan fila...
iyi düşün derim tatlım.:teselli:
kafayı yemek üzereyim ben şöle düşüüorum belki ailesiyle konuştu bişey oldu benim konuşmamı istedi bilmiorum konuşmak aslında bana uygun gelmio sonuçta ben dul değilim tabiricazizse tabi illle beni alın diyemem
aşkım msj attı şimdi çok özür dilio benden ben ne kadar kendimi kaybetmişim ki böle saçma sapam şeyler sölemişim sana herşeyi unut cnm evimizin direği erkeği bensem u görev benimde nolur affet beni seni çok seviorum demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?