Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

deryacımm canım benim sakın ama sakın annesiyle bu konuyu sen konusma aman bacım ha... ilerde evlensen 5 çocuk annesi olsan bile bu hep senin yüzüne vurulur.. bu konuda asla sen adım atip annesiyle konuşma.. valla hiç bi değerin ağirliğin kalmaz gözlerinde.. bak benım başımdan 3 senelik bi nişanlılık geçti yüzüme gülüp kızımızsın sen bizim diyen insanlar arkamdan neler neler konusmus... ben sadece nişan istiyorum dedim diye ben yalvarmısım ben istemişim ben zorlamısım ne laflar duydum inan.. nişanlımdan ayrıldım o beni çok seven kadın karsıma geçip e yalvariodun bana nişan yapin die sen istedin dedi ve ben sinir krizi geçirdim. oysaki ben yalvarmadım sadece onlar evde söz kesecekti ben de davullu zurnalı nişan isterim dedim.. bunu dedim diye oğullarından ayrılma hakkım yokmuş gibi davrandılar bana.. oğulları bana hayatı zehir etti de öyle ayrıldım kadın bana geçip deli oluyodun bana nişan yapin beni alın diye ne oldu dedi ve ben sinir krizleri geçirdim.. allah uzak etsin böylelerinden.. sen mesafeni koy ve sakın böyle bi konuda annesine karsı çok hevesliymiş gibi görünme.. sevgilin ikna etsin sen ağirdan sat kendini. tamam mı bitanem.. geleceğini düşün.. evlendiğinde bile başına kalkarlar valla bacım ufacık bişeyde...

hrkesin hikayesi farklı tabi hayırlısı kıslar vede düşünürken olaya sadece kalbimizi ele alarak düşünmeyelim mantıkda olsunki yanında ilerde büyük pişmanlıklar yaşanmasın yani denge meselesi

günaydın kızlar..nasılsınız bakim.. ben iyiyim bugünlerde.. sevgilim sabah msj atmış günaydın sultanım diye,sonra da seni çok özledim biliosun dimi bugün görüşelim mutlaka demiş.. ay hele şükür bi haftadır görmüodum..çalişio die bizde az görüşmeye başladık.. dün msn de seni çok ihmal ediorum farkındayım ama çok yoruluyorum.telafi edicem bunları dedi.. bugün telafi etsin bakim =)

sevgilimle tartışıyoruz ama eskisi gb uzatmıyoruz unutuyoruz ikimizde önceden oda bende çok uzatırdık sanırım yıllandıkça insan ilşkisiyle birlikte olgunlaşıyo e 5 sene yani olsun okadar kıslar sizler şanslısınız istediğiniz zamn görebiliyosunuz ya ben napıyım arada mesefelar kimbilir kaç ay sonra görcem onu sürekli tel arkasında duygularını paylaşmak derdini anlatmak özlemmini gidermek bide bu açıda düşünün ne kadar zor sadece sesiyle yetinmek offff ki ne offffffffff

Ben geldim hanımlar:)
Bizimkinin maşallahı var.
Dün telde konuşuyoruz diyoki canım diyo.
Hani sana söylemiştim ya bir arkadaşımın babası veat etmişti.
O buğün taşınıcak yardım eder misin kanka dedi diyo.
Bende bilmiyorum ki dedim diyo.Hani buluşucaz ya diyo.
Bende dedim ki canım olur mu öyle şey dedim.
Buğün ona yarın sana git yardım et dedim.
Gidiyim mi gerşekten diyo:)
Git tabi dedim.Aslında doğru diyorsun servisede birlikte çıkıyorduk ayıp olurdu diyo:)
Dedim tabi canım benden yana sorun yok dedim.

Çok hoşma getti.Böyle ilgili olması...
Çok seviyorum ben onu ya bidenem o benim:)

aslında karşılıklı anlayış oldu mu bir ilişkiyi yaşamak,yürütmek çok kolay ve de çok güzel..
ama gel gelelim çoğu zaman yapamıyoruz bunu...
biz de bi ara baya kötüydük ama şimdi herşey çok güzel
çok özledim onu:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…