- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
karşılıklı anlayış dedim, herkesinden güzel ilişkimiz var dedim
bide baktım ki kendime dışardan aslında hiçde düşündüğüm gibi değilmiş:umursamaz: , bu ilişkiyi yalnız ben yaşamışım, ben anlaışlı olmuşum , ben sabretmişim:umursamaz:
aynen ve bu gözümün körlüğü tam 5 yıl sürmüş ama artık uyandım....ve bitti.....
bitmesini bekleyen herkese de yarın kınasını kurye ile yollayacağım kınalansınlar.
aynen ve bu gözümün körlüğü tam 5 yıl sürmüş ama artık uyandım....ve bitti.....
bitmesini bekleyen herkese de yarın kınasını kurye ile yollayacağım kınalansınlar.
Kızlar nasılsınız.. ben çooook mutluyum.. dün sevgilim aradı askım bizde kimse yok gelsene oturalım falan dedi. tamam dedim tam çıkıcam aradı şimdi gelme yarım saat sonra gel dedi cnm çıktım evden geri dönemem ama dedim ya hemen gelme ama dedi.. sinirlendim tabi cnm hiç gelmiim o zaman dedim burcu saçmalama gel ama yarım saat sonra çık evden dedi.. ben de oyalandım biraz yolda. neyse gittim yoldan karsıladı beni. mutfağa geçip su içicektim gitme diye bağirdi. şaşırdım anlam veremedim.. sonra kapattı gözlerimi mutfağa götürdü beni bi baktım masa hazırlamışşşş en sevdiğim kırmızı şarabı almış mum yakmış, gözümü açtım sarıldı bana 10. ayımız kutlu olsun aşkım dedi.. ay nasıl duygulandım anlatamam.. biraz odundur da hiç böle romantikliğini göremedim.. ilk defa sana yapiorum böle bişeyi ilk defa senin varliğin hayatıma böyle anlam böyle renk kattı dedi.. saatlerce gözgöze elele oturduk.. çok güzel bi geceydi.. dans ettik.. offffffff offffffff keşke hep böyle olsa.. =((
aslında karşılıklı anlayış oldu mu bir ilişkiyi yaşamak,yürütmek çok kolay ve de çok güzel..
ama gel gelelim çoğu zaman yapamıyoruz bunu...
biz de bi ara baya kötüydük ama şimdi herşey çok güzel
çok özledim onu:asigim:
Kesinlikle canım...
Bazen düşünüyorum biz mi çok ayrıntılara takılıyoruz.
Yoksa erkekler mi çok anlayışsız..
Ben artık takılmıcam ama kararımı verdim.
Mutluluğumun tadını çıkartıcam.
Allah da bozmasın inşallah.
Hepimiz ilişkisini...
evet biz bitirdik aslında hiç konuşamadığımız sorunlarımız vardı konuşmaya kalktık ve bitti.
evet biz bitirdik aslında hiç konuşamadığımız sorunlarımız vardı konuşmaya kalktık ve bitti.
onun açısından bi problem olduğunu düşünmüyorumda bende çok şey birikti, :umursamaz: umarım çözebiliriz :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?