Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

karşılıklı anlayış dedim, herkesinden güzel ilişkimiz var dedim
bide baktım ki kendime dışardan aslında hiçde düşündüğüm gibi değilmiş:umursamaz: , bu ilişkiyi yalnız ben yaşamışım, ben anlaışlı olmuşum , ben sabretmişim:umursamaz:

Kızlar nasılsınız.. ben çooook mutluyum.. dün sevgilim aradı askım bizde kimse yok gelsene oturalım falan dedi. tamam dedim tam çıkıcam aradı şimdi gelme yarım saat sonra gel dedi cnm çıktım evden geri dönemem ama dedim ya hemen gelme ama dedi.. sinirlendim tabi cnm hiç gelmiim o zaman dedim burcu saçmalama gel ama yarım saat sonra çık evden dedi.. ben de oyalandım biraz yolda. neyse gittim yoldan karsıladı beni. mutfağa geçip su içicektim gitme diye bağirdi. şaşırdım anlam veremedim.. sonra kapattı gözlerimi mutfağa götürdü beni bi baktım masa hazırlamışşşş en sevdiğim kırmızı şarabı almış mum yakmış, gözümü açtım sarıldı bana 10. ayımız kutlu olsun aşkım dedi.. ay nasıl duygulandım anlatamam.. biraz odundur da hiç böle romantikliğini göremedim.. ilk defa sana yapiorum böle bişeyi ilk defa senin varliğin hayatıma böyle anlam böyle renk kattı dedi.. saatlerce gözgöze elele oturduk.. çok güzel bi geceydi.. dans ettik.. offffffff offffffff keşke hep böyle olsa.. =((

aynen ve bu gözümün körlüğü tam 5 yıl sürmüş ama artık uyandım....ve bitti.....
bitmesini bekleyen herkese de yarın kınasını kurye ile yollayacağım kınalansınlar.

Aşk bambaşka bir şey ya.opuyorumnanaktan
Heleki böyle mutlu anlarda.
Allahım her gününüzün böyle geçmesini nasip etsin inşallah...

Kesinlikle canım...
Bazen düşünüyorum biz mi çok ayrıntılara takılıyoruz.
Yoksa erkekler mi çok anlayışsız..
Ben artık takılmıcam ama kararımı verdim.
Mutluluğumun tadını çıkartıcam.
Allah da bozmasın inşallah.
Hepimiz ilişkisini...

amin canım..:Saruboceq:
bence de ayrıntılara takılmamak lazım çok fazla...
seviyo musun o seviyo mu birlikte misiniz mutlu musunuz tamamdır..
gerisi fasa fiso..
birbirinizi de ilişkinizi de çok fazla yıpratmamak gerek..
ben bunu anladım...
olan yine bize oluyo sonra...

onun açısından bi problem olduğunu düşünmüyorumda bende çok şey birikti, :umursamaz: umarım çözebiliriz :gitme:

onun açısından bi problem olduğunu düşünmüyorumda bende çok şey birikti, :umursamaz: umarım çözebiliriz :gitme:

kıslar meselelerinize sorun olmasından çok nasıl çözüm üretebilirz olarak baksanız bence çok yol kat edersiniz tabi bu durum tek taraflı olmaz iki tarafda hem fikir olup olumlu olmalı.........herkesin hakkında hayırlısı tabi...

ya diye icimden bir sesle neden anlamayışların nedenler sırasıyla ve günlerce gelir uyku kalmaz
sonradagecer herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…