- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
- #1.081
ya cnm bu ara herkesde aynı dertten var galiba , sıkma canını bazen garip dönemleri oluyo bunların.. herşey yoluna girer inş..
inşallah tatlım ama p kadar içerledim ki anlatamam
çok kırıcı konuşuyor ya
ben gitmeden böyle olsun istememiştim
çok moralim bozuldu
ağlıyorum sinirimden
o da söylediğinin seni bu kadar kıracağından haberi yoktur belki.. erkekler bizlere göre daha kaba ve sertler malesef, üzme kendini inş. hatasını anlar gönlünü alır..
kızlarrr yardımm mafoldumben
sevgilimle aramızda bi problemden dolayı soğukluk oldu ve artık eskisi gibi değiliz.. o zamana bırakalım dedi.. görüştüğümüzde iyiydik fakat şimdi memleketine gitti bayram dolayısıyla, dünden beri hiç mesaj atmadı bende atınca gene geçiştiriyo, kısa kesiyo .. gitmeden önce çok kavga etmiştik bayağı sıkboğaz ettim elimde olmadan , acaba ben mesaj atsammı yoksa o kafasını toplasın onun atmasını mı beklemeliyim ???
kızlar dün ben mesaj attım dayanamadım sonra bana soğuk soğuk cevap yazmış..birşeye canın mı sıkkın dedim o da aramızda yaşananlardan dolayı benden soğudunu , kafasının karışık olduğunu yazmış bende ayrılmak mı istiyosun dedim o da hayır öle birşey değil bu demiş... senağlama senağlama yani ayrılalım da demiyo eskisi gibi de olamıyoruz , bende kafanı topla o zaman benim yapacak birşeyim kalmadı dedim :a015: :a015: çok kötü durumdayım kızlar yaaa senağlama
Slm..
Mnkks kawganızdan dolayı tereddte düşmüş olabilr ve bunu soğuma zannediodur..
Eğer gerçekten soğusa ayrılmakmı istiosun soruna hyr die cwp wermesdi bence..
Demekki hala seni sewio we soğumamış..
Neden tartıştıysanız o konuda çözüm bulmaya çalşmalısın bence..
Üzme kendini birbirinizi sewiosanız düzelicektir aranız..
En önemliside ne prblem warsa yüzyüze konuşlması taraftarıyım ben..
Onun memleketten gelmesini bekle cnm..
yorumun için teşekkür ederim ... biraz içimi rahatlattın vereliniortak beklemekten başka çarem yok ki :1no2:
merhaba arkadaşlar biz bayanlar olarak bu zamanımız sıkıntı dönemi galiba allah sağ salim çıkartsın bizi bu sıkıntıdan
selam kizlar,
cok kotuyum bugun cok kotu kapistik ve aramadi daha ne yapacagim bilmiyorum kendimi zor tutuyorum aramamak icin yardimci olun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?