Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

ya cnm bu ara herkesde aynı dertten var galiba , sıkma canını bazen garip dönemleri oluyo bunların.. herşey yoluna girer inş..

inşallah tatlım ama p kadar içerledim ki anlatamam
çok kırıcı konuşuyor ya
ben gitmeden böyle olsun istememiştim
çok moralim bozuldu
ağlıyorum sinirimden

inşallah tatlım ama p kadar içerledim ki anlatamam
çok kırıcı konuşuyor ya
ben gitmeden böyle olsun istememiştim
çok moralim bozuldu
ağlıyorum sinirimden

o da söylediğinin seni bu kadar kıracağından haberi yoktur belki.. erkekler bizlere göre daha kaba ve sertler malesef, üzme kendini inş. hatasını anlar gönlünü alır..

kızlar dün ben mesaj attım dayanamadım sonra bana soğuk soğuk cevap yazmış..birşeye canın mı sıkkın dedim o da aramızda yaşananlardan dolayı benden soğudunu , kafasının karışık olduğunu yazmış bende ayrılmak mı istiyosun dedim o da hayır öle birşey değil bu demiş... senağlama senağlama yani ayrılalım da demiyo eskisi gibi de olamıyoruz , bende kafanı topla o zaman benim yapacak birşeyim kalmadı dedim :a015: :a015: çok kötü durumdayım kızlar yaaa senağlama

Slm..
Mnkks kawganızdan dolayı tereddte düşmüş olabilr ve bunu soğuma zannediodur..
Eğer gerçekten soğusa ayrılmakmı istiosun soruna hyr die cwp wermesdi bence..
Demekki hala seni sewio we soğumamış..
Neden tartıştıysanız o konuda çözüm bulmaya çalşmalısın bence..
Üzme kendini birbirinizi sewiosanız düzelicektir aranız..
En önemliside ne prblem warsa yüzyüze konuşlması taraftarıyım ben..
Onun memleketten gelmesini bekle cnm..

yorumun için teşekkür ederim ... biraz içimi rahatlattın vereliniortak beklemekten başka çarem yok ki :1no2:

yorumun için teşekkür ederim ... biraz içimi rahatlattın vereliniortak beklemekten başka çarem yok ki :1no2:

Rica ederim cnm..
Tartışmanızda kendini haklı buluyo olabilrsn..
Ama o gelene kdr konunun üzerine bi sünger çekersen hem için içini yemez hemde boşuna kendini üzmezsin..
İnşallah prblemlerinizi çözüme kavuşturabilirsiniz..

sevgilime cok kizginim her seyin onun istedigi gibi olmasini istiyor. bugun onun yuzunden agladim.
cunki bana soz verdi ve tutmadi. bende ona kizdim . o arayinca telefonu mesgule aldim cevap vermedim diye sordugundada sanan ne dedim icin bana bagirdi . salak . neymis erkek ne derse o olur. kendimi aptal gibi hiss ediyorum. daha ilk zamanlarda boyle yapiyorsa sonralar nasil olur bilmiyorum cok kiskanc sinirlendiginde gozu hic bir sey gormuyor katlanmasi cok zor senağlama

selam kizlar,
cok kotuyum bugun cok kotu kapistik ve aramadi daha ne yapacagim bilmiyorum kendimi zor tutuyorum aramamak icin yardimci olun lutfen

msjların çoğunu okudum.. nerdeyse hepimiz aynı dertteyiz kızlar..
-ilgisizlik-
-anlayış eksikliği-
-alttan almama-
-bencillik-

işte bunlar erkekleri tanımlıyor...

bende çok kızgınım.. ya bukadar zor mu güzel bişeyler söylemek ya... yok neymiş öyle olmasa şöyle yapmazmış... konuşmayalım desem tamam der.. ne bi çaba ne bişe.. bence erkekler bizim dayanamayacağımızı biliyor,o yüzden böyle rahatlar.. onları rahata biz alıştırıyoruzz.. ahh değer bilseler bidee...

selam kizlar,
cok kotuyum bugun cok kotu kapistik ve aramadi daha ne yapacagim bilmiyorum kendimi zor tutuyorum aramamak icin yardimci olun lutfen

canım çok zor ama bi süre bekle sende arama. emin ol senin aramanı bekliyor.. ve sen şuan sinirlisin oda sinirlidir muhtemelen.. biraz bekle kızgınlıkla konuşmayın daha çok kırmayın birbirinizi. eğer hep sen alttan alıyorsan yapma.. Bu erkeklere yaranılmaz,alttan almazlar... ama biz yufka yürekliyiz dayanamaz ararız ne yazıkk ki... ben mesela.. çok zor benim ilgisiz olmam yaa...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…