Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

uyuz oldummm hemde çok fenaa uyuz etti beniiiii klava:

yaa bide böle umursamaz hiç bişi olmamış gibi halleri yok muuu iyce deli oluyorum ama ben öle olamıyorum yaa konuşup anlatmaya çalışıyorumm dile getiriyorum bide nee salaklık neden bende öle gerçekten umursamaz olamıyorum yaaaa kendimi çok kötü hissedi yorum ufack şeyi bazen çok takıyorum ama o hiç bişi olmamış gibi napmam lasım yaaa :a015:

çok kızgınım yarım saattir msj atmıyor.... msj atıyorum arıyorum cevap vermiyorr merak edriyorum yaaaaa üffff bi msj at yarimmmmm....:1no2:

erkek değiller mi işte hepsi aynı çok güzel tanımlamışsın cnm erkekler bizim gibi ince düşünemiolar ki azcık düşünseler yeter ben bile erkek arkadaşımın bazen beni deli sevdiğini düşünüorum bazende sevmio heralde diorum bi anları bi anlarını tutmuo

ya ben cokmu salagim ya
dun gece aradim mj attim hiç birine cvp vermedii ozur diledim uzerine gittigim icin ama hata onda ya biz niye boyleyiz!!!
kendimden nefret ediyorum

ya ben cokmu salagim ya
dun gece aradim mj attim hiç birine cvp vermedii ozur diledim uzerine gittigim icin ama hata onda ya biz niye boyleyiz!!!
kendimden nefret ediyorum

Canim keske msj falan atmasaydin..
bu erkekler böylee üstüne gittikce kaciyor
kendini kiymete bindiriyolar ondan sonra umursamaz takmaz tavirlarla bizi hep peslerinden kosturuyolar..
Yok bundan sonra benim umrumda bile degillklava:klava:

Cok kirgin,kizgindim ama arada oyle seyler yasadim ki tum negatif duygulardan arindim, ruhum tertemiz.kalbim kipir kipir cok sukur.....kaydirigubbakcemile5

Beyefendi günlerdir resmen işkence etti bana memleketinden.
Sonunda teşrif etti İstanbul'a,geldi oturduk konuştuk herşeyin yolunda olduğuna beni inandırdı şimdilik ama pek kaptırmak istemiyorum ona hala sinirliyim lmaz:

mutlumuyum kızgınmıyım idrak edemiyorum şu an..
benden zaman istedi ve o sabırla beklediğim zaman geldi devam edelim dedi
ama istediğim şeyleri pek duyamadım
zamanla toparlayabiliriz dedi herşey olacağına varır falan die bide teselli etti :hulya:
ama barıştık yani :lepi:

al işte aynı durum ya bu kadar olur delikafadulden

sınavı var diye sabırlı davranıyorum,ilgisiz tavırlarını umursamamaya çalışıyorum.. üstelik yeni barıştık sayılır bukadar olmaz..:sinifsinif:
Umarım geçici bişeydir. Böyle devam ederse zorrrr:sm_confused:

biz ayrildik gibi biseyy...Onu cok skmisim cok deger verdik beyefendiyee..ilgisizsin dedimm herseyden kendine pay cikariyosun dedi bana yaa kerkezle kiyasliyormusum kendimiii...Hictee umrumda degill ne hali varsa görsünnnnnklava:

Mutluyum :) Cunku aşkımla aram çok çok çok iyi:))))) bir kaç gundur ozellkle icim cok sıkılıyordu....bayram bile dogru duzgun gecmedi ailemle olmama ragmen...simdi cok sukur Rabbimee!

Biraz kıskandırmak işe yarıyor ama çok az,birazcıkta umursamazlık,bir tutamda iğneli söz.. tabi tatlı mı tatlı bir msj...
Dayanamadı aradı... "5 sevgi dili"ni okuyun arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum.
Kitabı anlattım beni anlayışla dinledi... aynı dilde konuşursak daha mutlu oluruz,biz mükemmel bir çiftiz dedim... Konuşacaz haftaya bakalım nolcak,umarım uzlaşırız...Şeniz:asigim:

hmmm benim odun onuda anlamazz:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…