- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
- #1.101
msjların çoğunu okudum.. nerdeyse hepimiz aynı dertteyiz kızlar..
-ilgisizlik-
-anlayış eksikliği-
-alttan almama-
-bencillik-
işte bunlar erkekleri tanımlıyor...
bende çok kızgınım.. ya bukadar zor mu güzel bişeyler söylemek ya... yok neymiş öyle olmasa şöyle yapmazmış... konuşmayalım desem tamam der.. ne bi çaba ne bişe.. bence erkekler bizim dayanamayacağımızı biliyor,o yüzden böyle rahatlar.. onları rahata biz alıştırıyoruzz.. ahh değer bilseler bidee...
ya ben cokmu salagim ya
dun gece aradim mj attim hiç birine cvp vermedii ozur diledim uzerine gittigim icin ama hata onda ya biz niye boyleyiz!!!
kendimden nefret ediyorum
mutlumuyum kızgınmıyım idrak edemiyorum şu an..
benden zaman istedi ve o sabırla beklediğim zaman geldi devam edelim dedi
ama istediğim şeyleri pek duyamadım
zamanla toparlayabiliriz dedi herşey olacağına varır falan die bide teselli etti :hulya:
ama barıştık yani :lepi:
Mutluyum :) Cunku aşkımla aram çok çok çok iyi:))))) bir kaç gundur ozellkle icim cok sıkılıyordu....bayram bile dogru duzgun gecmedi ailemle olmama ragmen...simdi cok sukur Rabbimee!
Allah bozmasin canimmopuyorumnanaktan
al işte aynı durum ya bu kadar olur delikafadulden
Biraz kıskandırmak işe yarıyor ama çok az,birazcıkta umursamazlık,bir tutamda iğneli söz.. tabi tatlı mı tatlı bir msj...
Dayanamadı aradı... "5 sevgi dili"ni okuyun arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum.
Kitabı anlattım beni anlayışla dinledi... aynı dilde konuşursak daha mutlu oluruz,biz mükemmel bir çiftiz dedim... Konuşacaz haftaya bakalım nolcak,umarım uzlaşırız...Şeniz:asigim:
hmmm benim odun onuda anlamazz:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?