Sevgilinize veya eşinize ne tarz hediyeler alıyorsunuz?

herhangibiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
98
52
98
Kocaeli
Merhabalar ben bu konuda biraz odun sayılırım. yani pek anlamam hediye olayından. sevdiğim biri var ona doğum günü geldiği zaman nasıl bir hediye almalıyım hiç bilmiyorum. ileride eşim olursa babalar gününde de hediye almam gerektiğini düşünüyorum. erkeklerin olayı basit bir demet çiçek bile mutlu eder bizi ama erkek tarafına nasıl bir hediye alınmalı hiç bilmiyorum. tişört parfüm ayakkabı vs. bana çok basit geliyor. onu gerçekten mutlu edecek bir hediye ne olabilir? lütfen art niyetli anlamayın ve o şekilde cevaplar vermeyin. gerçekten kararsızım bu konu hakkında yani hediye alacak kadar ciddi bir ilişkim olmamıştı şimdiye kadar

Ben ilk hediyemi sıcak su konulduğunda baradğın rengi değişip resim gözüken sihirli bardak yaptırmıştım. çok hoşuna gitmişti. severek kullanıyordu. Sonrasında gömlek aldım hep ihtiyacı ve sevdiği şey oydu sonra ayakkabıya döndü bi gün büyük bi kutu hazırlamıştım. İçine ördüğüm atkıyı (çok basit gelebilir ama benim için önemli) eldiven(hazır), top çikolata, kol saati çerçeveye resmimizi bastırıp koymuştum

Sevgiliyken, fotoğraflarımızın olduğu bir masa saati yaptırmıştım, şimdi evlendik ve saat baş ucumuzda duruyor son doğum gününde nişanlıydık hatta düğüne 1 hafta kalmıştı. saat aldım ama sunum güzeldi. evimizin kapısından salona kadar kalpler kestim fon kartondan üzerine cümle cümle başlama hikayemizi yazdım, sonunda da büyük fon kartona büyük harflerle mektup yazdım, komik tek kişilik bir pasta aldım. eve gelmeden aşağıdayken haber verdi. kapıyı anahtarla açarken şarkımızı başlattım saklandım öyle :)

Genelde erkeklere hediye almanın zorluğundan bahsedilir ama kadın erkek fark etmez, doğru hediye herkesi çok mutlu eder...

Onu can kulağıyla dinler ve işaretleri takip ederseniz onu havalara uçuracak hediyeler bulabilirsiniz...

Örneğin ilişkinizin başından beri buluştuğunuz cafelerde çalınan şarkılar...

Elbette sevdiğini söylediği, onun için bir hikayesi olanlar...

Aylar sürecek, tabii siz bu hazırlığı ona hiç belli etmeyecek, açık açık sormayacaksınız...

Bu şarkıları albüm haline getirip hiç ummadığı bir anda ona verdiğinizde şaşıracak, bunları hangi ara konuştuğunuzu soracak size...

O gün ve sonrasında sizin ona ne kadar önem verdiğinizi, onunla ilgili detaylara ne kadar dikkat ettiğinizi düşünecek sürekli, aklından çıkmayacaksınız sizin için ne kadar özel olduğunu anlayacak...

Bu örneklerden sadece biri...

Paylaşımlarınızdan hareketle bunları çeşitlendirmeniz durumunda sizi kaybetmesi halinde bir daha asla kendisine bu kadar değerli hissettirecek birini bulamayacağını düşünecek...

Çünkü kişiye özel hediyeler bulmak hem onu mutlu eder hem de ilişkinizi güçlendirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…