sevgilinize ya da eşinize kullandığınız hitap kelimeleri neler :)

canım karıcım der...kalabalık bir yerdeysek aşkım der.

ben ona,kara kafa,aşkım kocacım canım şişkom derim.

aşkım,canım ,bitanem ,ömrüm,meleğim ben bazen koruyucu meleğim derim, sinirlenince hayatım der ben tatlım derim , hatunum der kadınım der herşeyim cennet kokulum derim bana kızdığı zamanbişey anlatırken he bitanem diyo ağzını burnunu yiyesim geliyo :)
kocabebeğim derim o küçük bebeğim der sultanım prensesim der :) hayatımın anlamı AŞKtanem askerim nefesim derim uzar gider böyle

tamam kız dha anlatma yeterince kıskandım garide gari
ALLAH ayırmasın

Aşkım, bitanem, böğürtlenim, balım-kaymağım,kuzucuk....
Kızınca da meşe,çam,gürgen,ladın sayarım odunsulardan

ben ona aşkım,bitanem,herşeyim,canımın içi,huysuzum,kötü adamım,esas oğlanım derim:))
o da bana askım bitanem, prensesim,psikopatım,fıstığım,güzel gözlüm,bebeğim,hayatımın anlamı der,
kızgın olduğumuzda hiçbişey demeyiz,sonra biraz sakinleşince cnm deriz,sonra normale döneriz..)

Ben ona aşkım, hayatım, sevgilim, bitanem derim.. kocacımda(evli değiliz henüz) derim arada. Oda bana aşkım, sevgilim, prensesim, hayatım, kelebeğim falan der.
Sinirliysekte isimlerimizle hitap ederiz.

Askim, canim... klasikler yani.
Degisik olanlarda:

Gedu (Cerkezce kedi demek )
Pamukum (Trakya sivesiyle )
Zeytin gozlum/Badem gozlum
Cacik/Tursu/Culuk
O bana cadi/cadoloz diyince bende ona Harry Potter diyorum.
Yumiyumum/Cokomelim/Eti pufum
Gundi/Bizdik/Uyuz/Pis/Maydanoz kilikli (kendisi cok meraklidirda )
Bu bi ara bana tontisim derdi kizardim. Tontis oldugumu bilmiyorum zaten hatirlatmasina gerek yok galuba sanursam.

Son düzenleme:
aşkım bitanem hayatım hep kullangımız şeyler ama ben ona miniğimm demeyi çok seviyorum ama onu sevdiğim kadar değil

bazen abartır minik kuşumm derim o da cikk cikk diye mesaj atar hatta canım yaa

Son düzenleme:
bizim hitap şekilleri klişelerin biraz değiştirlmişimesela aşkımtom derim ben genelde.arada aşkito..kociştom,kocişim,bebettom,aşk böceğim,şımardığımda sölerim genelde o da bana sevgi kelebeğim,deniz börülcem,sevgi çiçeğim,karışim,sevgi yumurcağım gibi hergün yeni bir lakap bulurbiz böle anlaşıyoruz vallaçiçek böcek

bizimkiler klişelerin biraz değiştirlmiş haliben aşkımtom derim mesela,arada aşkito,kocişim,aşk böceğim,erkekim,kocişko,falan filan o da bana karışim,sevgi yumağım,sevgi kelebeğimaşkisos der hergün yeni bişiy buluruzböle biizmki çiçek böcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…