• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinize ya da eşinize kullandığınız hitap kelimeleri neler :)

Ball Böceğiii ...
Tombul Salamımmmmm...
Yüreğimin diğerr yarısıııı...
Güç kaynağıımmm...
Ömrümünn Sponsoruu ...
Kıymetliiimmm...
Ömrüüümmm...
Tombikkk Döneriiimm....
6 senedirr çıktığımızz için uzatmalıı sevgilim... Kadroluu Sevgiliiimmmm...
vs....
Aklımıza ne gelirsee :):)

Bebegımm canımın en içi bitanemm aşkım çok kullandıklarımızdan :)

Onun bana en çok söyledıgı ve benı en mutlu eden ıkı gozumun nuru bunu onu cok ozledıgımde yazar söyler :16:

Vee tavugumm.. bu en cok kullandıgı zaten gunaydın tavugumla başlar her gunum :9:

Ben koca bebegım derım agzını yedıgım derım sevgılımm derım kocacım derım aklıma ne gelırse :16:

O bana kızmıssa moralı bozuksa hayatım der nedense bu kelıme hep resmı gelmıstır ıkımızede hayatım dıyosak bılıyoruz kı bozuguz :9:

Isımle hıtap etmeyız asla allah ettırmesın :nazar:

kaç gündür başının etini yiyorum bize özel bişey bul diye :) aşkım bize özel değilmi sen herkese aşkımmı diyon diyo bana ama ben bunu kabul etmiyorum ısrarlarım devam etcek bu konuda :52:

aşkım lafını bile kırkta yılda söyleyen bir insandı kendisi koca öküz demeliydim aslında ben ona
son yıllarda bana hiç özel bir şey söylemediğini farkettim şuan odunmuş gerçekten de:53:

ay hiç bişi aman of suan bu konular bana uzak ve sacma gelıyor adımı soylesn mumkunse hatta hiç konusmasın duygusal modum kactı artık eskıden bende ugrasırdm bunlarla şimdi umrumda değil ne soylerse soylesın yoruldum!!!

ben kocişe patron derim oda bana ustam der ben ustayım oda patron genelde araba kullanırken yada mutfakta yemek yaparken deriz çünkü her ikisindede işime hep burnunu sokar bende ustanın işine karışma derim ordan çıktı:) bunu haricinde bana çileğim eger yanımızda biri varsa hatun sinirli olunca kız eger güzel yemek yapmışsam karııcm sabah geldiğinde meleğim aslında duruma göre hitaplarımız var:) ama en güzel olanı baharım der çünkü ona baharım der:)

O bana kızmıssa moralı bozuksa hayatım der nedense bu kelıme hep resmı gelmıstır ıkımızede hayatım dıyosak bılıyoruz kı bozuguz :9:

Ayy bi tek biz böyleyiz sanıyordum, bilhassa nişanlıyken bizde de aynıydı "hayatım" kelimesi aynı amaçla kullanılıyordu :9: şimdi 9 aylık evliyim ve bu güzelim kelimeyi ilişkimize kazandırmaya çalışıyorum :6:

"canım" kelimesi yasak bana da, herkese söylediğim şeyleri ona kullanmamalıymışımm :ssz:

Ayy bi tek biz böyleyiz sanıyordum, bilhassa nişanlıyken bizde de aynıydı "hayatım" kelimesi aynı amaçla kullanılıyordu :9: şimdi 9 aylık evliyim ve bu güzelim kelimeyi ilişkimize kazandırmaya çalışıyorum :6:

"canım" kelimesi yasak bana da, herkese söylediğim şeyleri ona kullanmamalıymışımm :ssz:

haklı ama bende sevmem canım bebeğim tatlımmm şekerim vs. gibi ben genelde sevdiğime kıymetlim derim telimdede kıymetlim diye kayıtlıdır mesela :52::52::52:

O bana sevgilim der ben böcek diyorum çünkü enterasan bir şekilde hayatıma girdi aniden ''böcek'' gibi :P

sevgılım bebegım Askerımmm derımm..o da genelde gulumm der sınırlı oldugunda bastıra bastıra :) sımdılerde ıse melegım fıstıgım karıcım askım herseyımm hayatımın anlamı bebemm ama bızde de 4 yıldır asla adımla hıtap etmedı aslaaa ne olursa olsun... en guzelı de Gamzemmm der kurban oldugum der ayyy kocamı ıstıyorum beenn gelsın :'(

Son düzenleme:
2 yıllık ilişkim var.:16::16: sürekli birbirimize "aşk" deriz :) onun yanında "aşkım ya da hayatım" ama en çok aşk deriz.

birbirimize genelde aynı hitaplar kullanırız.. son harfi uzatarak :) ömrümmmmm, kuzummmm ,tatlımmmm, mucuğummmmm... böyle sürer gider.. ama ben bi erkeğe bebeğim denmesini yakıştıramıyorum.. erkeğin diline daha bi yakışıyor..

Back
X