• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinize ya da eşinize kullandığınız hitap kelimeleri neler :)

bebegim, bitanem, yavrum, a$kim.. klasiktir yani bizim hitaplarimiz :81:
biraz sinir oldugumda sirf a$k diye hitap ederim..
beni gicik ettiginde de amelem derim veya kokmu$um:17::17::27:

Son düzenleme:
Nerdeyse hep yeni seyler söyleriz. Sadece ikimiz varken o bana genelde melegim bebegim dünya güzelim askim falan der, ben de genelde hayatim derim. Ama dedigim gibi sabit yok hep yenileriz.

Ama ailemin yaninda ilk zamanlar utaniyordu ismimle cagiramiyodu (3 abim var evin tek kiziyim, babam da baya sert otoriter biridir, onlardan çekiniyodu biraz).. orda da bana "haci" diye seslendi. Komiklik olsun diye degil, ciddi ciddi utandigi için haci dedi bana, öyle de kaldi zaten, hala haci diyo.. Aileme sanki sey der gibi, biz kari koca degiliz arkadas gibi takiliyoz merak etmeyin.

Babam bile anneme haci demiyo :'(

Ben sevgilime en çok hayatım demeyi seviyorum bazıları kızınca diyormuş şaşırdım ya:) Hayat ne biliyim çok özel geliyor bana oyüzden böyle çok aşka geldiğimde derim hatta:31: Onun dışında herşeyim, bal suratlım (ki bunu çok seviyorum:21:) odunum ve eşek derim bi'de kızınca soyadıyla hitap ediyorum sadece soyadı:9: O da bana eşek dediğimde sıpa der, dağ çileğim, frambuaz tanem... uzar gider.

Yazıp yazıp özleme sorunsalı :43:

Hayatım,aşkım,tontik,bitanem,koçum aslanım,canım benim:38: derim

kızıncada soyadını söylerim bende sadece bay şen :33: bazen cidden gıcık oluo ama seviyorum yahu:16:

o bana genelde bebek bebikim canım aşkım bıdıgım tatlım baklavam kadayıfım gülüm der
ben de ona aşkım bitanem gıcığım benim hayatımın anlamı derim

ben ona paşaaammm derimm.. canımın içi, yağuşuklum derim:) o da bana balım, prensesim, papatyamm der:16: kızınca da birbirimize canım derizz.. ben bi de ona soyadıyla hitap ederim gıcık olurr:1:

Ben en çok ömrüm derim birde hayatım kocacığım bi tanem derim

O bana sevgilim, herşeyim, bir tanem ,aşkım, karıcığım, cennet kokulu yarim der ...

Asla isimlerimiz ile hitap etmeyiz.

Back
X