- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
-
Tam beni tarif etmişsin :sm_cool:
O anki sinirim geçse bile, geçmemiş gibi davranırım.
İllaki eşimin yanıma gelmesi sağlarım. :asigim:
aynen varyaa sinirlendiğim zamaan direk ismiyle hitap ediyorumm ufuk diye sesleniyorummm ALLAAAAAAH senmisin ufuk diyennn bi küpürüyokiii şimdi ufuk olduk dimiiii canım cicimleer gitti dimii şimdi benden kötüsü yok dimi bi başlıyokiiiiii sorma gitsin canım ama napimm sinirlendiğim zaman aşkım demek bana yapmacık geliooooo[
işte diyemiyorum bende soğuk davranıyorum tartışma daha da büyüyo o zaman
aynen varyaa sinirlendiğim zamaan direk ismiyle hitap ediyorumm ufuk diye sesleniyorummm ALLAAAAAAH senmisin ufuk diyennn bi küpürüyokiii şimdi ufuk olduk dimiiii canım cicimleer gitti dimii şimdi benden kötüsü yok dimi bi başlıyokiiiiii sorma gitsin canım ama napimm sinirlendiğim zaman aşkım demek bana yapmacık geliooooo[
işte diyemiyorum bende soğuk davranıyorum tartışma daha da büyüyo o zaman
bizdede büyüyo tartışmaa ve en fazla küs kalışımız1 saat sürüyoo sonra mesaj atıyoo hadi öpte barışalım diye Şeniz
bizdede büyüyo tartışmaa ve en fazla küs kalışımız1 saat sürüyoo sonra mesaj atıyoo hadi öpte barışalım diye Şeniz
bizde hemen barışıyoruz daha hiç küs kapatmadık telefonu birbirmize yani 1 saat bile sürmüyo düşün ama benimki birazın üstünde sinirli ve sinirlenince kendini kaybediyo beni kırabilecek şeyler söylüyebiliyo sonradan pişman da olsa bu yüzden hemen unutup gidemiyorum işte
bizde hemen barışıyoruz daha hiç küs kapatmadık telefonu birbirmize yani 1 saat bile sürmüyo düşün ama benimki birazın üstünde sinirli ve sinirlenince kendini kaybediyo beni kırabilecek şeyler söylüyebiliyo sonradan pişman da olsa bu yüzden hemen unutup gidemiyorum işte
Canım bizimkide sinirlennce kaybediyo kendini ee düşünnn 2.5 senedir benim gibi birinini kahrını çekiyooo (zor insanımm ben) we birbirimizi yarım saat 1 saat rahat bırakıyoruz ama dayanamayıpp telefonlara yapışıyoruzz gurur denen bişey yok bizim ilişkidee canımmm
ben aşkıma hep derim sende PEYGAMBER SABRI WAR DİYE :):asigim:Şeniz
yokk kızzz öle demeeee bende yok valla dertttt tatlı şeyler bunlarrrrr yerim onu ben yerrr ay dur özledimm bi mesaj atim aşkımaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?