- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
-
sadece bayanlar yapmıyorki tribi erkeklerde yapıyor valla :roflol:
kızlar sevgilinize yada eşinize kızdınız yada tartıştınız ona trip yaparmısınız yoksa canımlı cicimli konuşup bu şekildemi söylersiniz rahatsız olduğunuz şeyleri ben biraz trip yapıyorum sitemli ve soğuk konuşuyorum ama sevgilim bundan çok rahatsız ne olursa olsun bana trip atma diyor ama sinirlendiğim zamanda engel olamıyorum ben bu şekilde davranınca o daha çok sinirleniyor ve tartışma dahada büyüyor napcam ben doğrumu yapıyorum yalnışmı ?:bbo:
walla bende feci derecede trip yapıorum.ya elimde deil ama moralim bozulduğu sırada da gülemem kesinlikle.bizde öle böle derken daha çok kavga edioruz.olay büyüyo.ya walla nasıl vagzeçebilirim bu huyumdan bilmiorum doğrusu benneyaptımki
ahada benim aşkım ahada aynı ben a.s bende trip yaparım adıyla seslenirim o da canımı cicimi bırakır hemen ben ne dersem onla seslenir:tomato: ama napim elimde değil benim halimi anlaması lazım trip yapmadan duramıorum uyuz olduğum bişi oluncaaajeyyar dertli güzelim normalsin yani seninki de normal hep olan şeyler bunlar size has değil merak etme... sora öpüşüp kaynaşın bitsin çok uztıp dallandırmamak gerek tadında bırakınca trip de güzel:1hug::asigim:aynen varyaa sinirlendiğim zamaan direk ismiyle hitap ediyorumm ufuk diye sesleniyorummm ALLAAAAAAH senmisin ufuk diyennn bi küpürüyokiii şimdi ufuk olduk dimiiii canım cicimleer gitti dimii şimdi benden kötüsü yok dimi bi başlıyokiiiiii sorma gitsin canım ama napimm sinirlendiğim zaman aşkım demek bana yapmacık geliooooo
hehebizde durum farklı o trip yapıyo :) acı ama gerçek =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?