- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
valla bende trip yaparım ama sonra gidip tekrar ben barışırım ben gönlunu alırım trip yaptıgım yanıma kalıyo..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizler trip atmak için yaratılmısık sanki. ama ruhumda var napayım. :1closedeyes:
İnsanın içinden gelmiyor ki kızınca canım cicim. Soğuk konuşurum tabi noldu diyince de yok bişey boşver derim sırnaşık şey Tabii ki var var anlat der bende dökülürüm :roflol:
erkekleri alıştırmamak lazım buna :) ben de dayanamayıp, hemen ben de haklı olsam gönlünü almaya çalışıyordum.Sonra bi gün inat ettim aramadım,şok oldu tabi :)) şimdi kim haksızsa o arıyor yerimsenibenvalla bende trip yaparım ama sonra gidip tekrar ben barışırım ben gönlunu alırım trip yaptıgım yanıma kalıyo..
erkekleri alıştırmamak lazım buna :) ben de dayanamayıp, hemen ben de haklı olsam gönlünü almaya çalışıyordum.Sonra bi gün inat ettim aramadım,şok oldu tabi :)) şimdi kim haksızsa o arıyor yerimseniben
erkekleri alıştırmamak lazım buna :) ben de dayanamayıp, hemen ben de haklı olsam gönlünü almaya çalışıyordum.Sonra bi gün inat ettim aramadım,şok oldu tabi :)) şimdi kim haksızsa o arıyor yerimseniben