• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinize yada eşinize trip yaparmısınız?

biz aynı işyerindeyiz.kavga edince kötü oluyor.orada insanlara çaktırmamak için bişey yapamıyorum ama eve gelince canına okuyorum.evde dudakların dizkapaklarımda kaşlar çatık geziyorum.ama eşim çok espirili illa beni güldürür.

anam ınsan kızınca canımlı cıcımlı konusabılır mı hıc huyum deıldır
ole bı trıp yaparım kıııııııı cok gonlumu alcam dıe ugrasır bıtanem:asigim:bu bazen hosuma bıle gıdıo laf aramızda.
annem bıle askımla ılk tanıstıgında benım kızım cok nazlıdır demıs:1closedeyes:

erkek milleti tribi hakediyo arkadaşım ne o öyle hemen bi şey olmamış gibi davranmak iyi valla
onun istedigi gibi bi şey olmamış gibi davranırsan hatalarından ders almaz biraz zorlucanki bilsin yaptıgının yanlış oldugunu bayan dedigin biraz tripte yapar nazda yerine göre

İnsanın içinden gelmiyor ki kızınca canım cicim. Soğuk konuşurum tabi noldu diyince de yok bişey boşver derim sırnaşık şey Tabii ki var var anlat der bende dökülürüm :roflol:

ben de kızınca trip yaparım , e ben yapınca o da yapar yaptım diye sırnaşık şey

sonra kavga büyür sonra birimiz teli kapatırız ama hangimiz kapatırsak kapatalım gonlumu alan yine o olur :teytey:

İnsanın içinden gelmiyor ki kızınca canım cicim. Soğuk konuşurum tabi noldu diyince de yok bişey boşver derim sırnaşık şey Tabii ki var var anlat der bende dökülürüm :roflol:

ayy ooo dökülme anı gözümün önüne geldide yok bi şey deriz sonrada dır dır dır hiç susmadan anlatırız dimi hahahahaa :sm_cool:

valla bende trip yaparım ama sonra gidip tekrar ben barışırım ben gönlunu alırım trip yaptıgım yanıma kalıyo..
erkekleri alıştırmamak lazım buna :) ben de dayanamayıp, hemen ben de haklı olsam gönlünü almaya çalışıyordum.Sonra bi gün inat ettim aramadım,şok oldu tabi :)) şimdi kim haksızsa o arıyor yerimseniben

erkekleri alıştırmamak lazım buna :) ben de dayanamayıp, hemen ben de haklı olsam gönlünü almaya çalışıyordum.Sonra bi gün inat ettim aramadım,şok oldu tabi :)) şimdi kim haksızsa o arıyor yerimseniben

valla canım bende inat yapıyım dedim 12 gündür aramıyorum oda aramıyo yine ben arıcam herhalde durum onu gösteriyo

Bende trip atarım çabuk parlayan biriyim ama haksızsam özür dilerim bide çok uzatmam küsmelerden hoşlanmam ilişkiyi yıpratır çünkü bide neye sinirlendiysem sakinleşince açık açık konuşup izah ederim

Trip atarım bende ama o kadarda uzatmam inadım inat hallerim yoktur.
Ama hatasını anlayıp benden özür dileyene kadar da konuşmam o da uzun sürmez genelde.
Hiç bişey olmamış gbi davranamam ben huyum değil

çok güzel tirp yaparım anında anlar beni kızdırdığını
ama ona kötü örnek oldum galiba şimdide benden önce o bana trip yapıyor hemde daha beter benneyaptımki

Kadin dedigin nazlanmali arada bir erkekleri böyle oyalamak iyidir, iliskiyi diri tutmak icin. Bende arada bir triplere girererim iyi gelir...

Back
X