sevgilinizi aileniz biliyor mu?

Benim tüm ailem biliyo sağolsunlar..Onlardan Gizli Bişey Yapamıyorum..İçim Rahat Etmez Yalan Söyleyip Dışarı Çıkarsam hihoyyyt

annem babam yengelerim teyzelerim hepsi biliyor sadece yurt dışındaki abim bilmiyor onada istemeye geleceginde felan söylıcem inş. ben şehirdışında okuyorum sevgilimde asker o yusden pek sorun olmuyor:)allaha şükürler olsun..

babam hariç herkes biliyo
hatta kısmetse bugün annanemle tanıştırcam
babam bişi demez de kıskanır içten içe, üzülür belki ondan sölemeye çekiniyorum
belki biraz fazla hassasiyet gösteriyorum ama ne bilim öle işte..

Annem, babam, 2 abim biliyor. Tanışmadılar, ama bir erkek arkadaşım olduğunu biliyorlar. Babam gayet olgun karşıladı, küçük değilsin artık doğru kararlar verebilirsin dedi, arkadaşın olması gayet normal ama dışarıda gördüklerimiz gibi elele, yanak yanağa, dudak dudağa, kucak kucağa arkadaşlıklar sana da ailemize de yakışmaz dedi. Ona göre davranacağına eminim dedi, arkadaşım olmasını onayladı, zaten ben üniversitede okuyorum, çok sık görüşmiyoruz arkadaşımla, sorun olsa da arkadaşım o konuda çok anlayışlı Allah'a şükür, ne ailemden ne arkadaşımdan dolayı sorun yaşamıyorum

benmde annem kardeşlerm bliyo.babm biliyo ama blmiyomş gbi yapıyo .dşarı çkmak içn bin bir türlü şey yapıyorm ama.napiyim aşkımı görmeye deger

BENIMDE BABAM BILMIYOOO
çok ısterdım ılk babama soylemeyı amaevlenmemıze daha cok oldugu ıcın veee askımın henuz dogru duzgun bı ısı olmadıgı ıcın tanıstıramıyorum

Yanimda olmadigi icin disari cikma, bulusma gibi bi sorunumda yok maleseff.:çok üzgünüm:..
Gizli sakli biseyler yapmayi sevmem ben. Hep ablama soylerim. Sevgili disinda olan cogu seylerimide anneme soylerim. Baskasindan duyacagina benden duy derim...
Sevgili konusunda da anlayislidir ama ne bilim cekinirim biraz annemden. Hem is ciddiye binmedikce anneme anlatmak taraftari deyilim ben sankim

annem biliyor ,annem çaktırmadan babama söyledi ise bilemem tabi kaydirigubbakcemile3 ama babamın ve abimin tanışması için daha vaktimiz var ..

benim bütün ailem biliyor tanıştılarda :) onunda bütün ailesi biliyor tanıştım da :) ama bılmedıklerınde gerici oluyor gerçekten !! maşallah o yüzden rahatladım ben ....

benım aılemde bılıyo hemde onu cok sevıyolar onunda aılesı bılıyo hersey karsılıklı yanı ne guzel

ben evliyim ama eşimle 6 yıl çıktık sadece ailem değil bütün sülalem öğrenmiş,biçok ailem de da:1hug::1hug:hil biçok akrabamla tanışmıştı eşim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…