sevgilinizi aileniz biliyor mu?

canım belkide hiç aile baskısı yaşamadığın için bu kadar eminsin tamam haklısın tabiki senin sevgine saygı duymaları lazım bende öyle düşünüyorum ama öyle anne babalar var ki hey gidi heyy

benimde annem biliyooo babam bilmiyo aslında tnıyo seviyoda ama belkide anlıyordur ama bilmiyorum artık

annem ve babam da dahil olmak üzre tüm ailem biliyor
doğru insan olduğuna karar verdiğim gün bi aile yemeği planlayıp tanıştırdım herkezle
şimdi çok rahatız babam kiminle olduğumu biliyor çıkmamız hiç sorun olmuyor:lepi:

Annem ve kardesime söylemistim.
Karsi ciktilar, sebeb mi.. sebeb yok, tanimadiklari biri oldugu icin nasil güveniyorsun felan dediler.
Bizim aile ne kadar ileri görüslüde olsa, böyle sevgili durumlarina biraz karsidirlar, yani birsey olacaksa hemen söz olmali.
Biz onlardan fazla istiyoruz bunu ama su an olabilecek sey degil.
Babama hic söylemedim zaten.
Su an bilmiyorlar hala beraber oldugumuzu, bizde zamana biraktik, önce bi okullarimizi bitirelim diyoruz, insallah bir iki seneye kadar hersey umdugumuz gibi olur.

yalan yalanı kapatır çoğu zman demi?ama aşk böle bişi işte yaaa!bilsende bilmesende neyin yanlış olduğunu yapmaktır işte!anne ve babanı üzmeyecek yalanlar söle ama ileride sakın önüne çıkmasın bunlarr!birgün bi arkadaşıma gidiom de,bigün sinemaya de,bi gün terziye de,bigün alışverişe,ertesi gün bahaneyle aldığını güya deiştirmeye,bi günde akrabama gidiom de en etkili olanı bu çünkü!mutlaka yakınındaki bi akraban bilsin çok ii idare ediliosun ozman unutma en azından evlenmeden yani 7yıl önce beniö,m işime çok yaramıştı!umarım sana yardımcı olurum ve mutlu son olsun ama olursa da haberim olsun oki?

benm annem bılıyo hatta tanıstılarr cokda sevıyo ondan yana bı sorunum yok..babamda bılıyo bırazcık dısarı cıktıgım zaman laf edıyomus ama bana bıse solemedı hiç zaen yakında söz düşünüyorz bakalım hayrlısı...

annemde babamda biliyor ama annem le konuşuyoruzda babamın bildigini ben bilmiorum
göyaaa babam askerlgini yaspsın öyle gelsin demiş.. askere gitmeden anneleri tanışmaya çay içmeye gelmişlerdi ablası felan..şimdide askerde ben de okuyorum üniv.1sınıftayım.. askerlgimizin bitmesine 8 ayımız kaldı ota biticek inş. kavuşucassssss:)

sevgilim olsaydı sadece anneme ve 2 kuzenime anlatırdım başkasına hayıırr.. Babama söylediğimi düşünemiyorum bilekaydirigubbakcemile3 en azından şimdi olmaz..

valla ailedeki bütün hanımlar biliyor..
babam bişeyler hissetti ama çaktırmıyor..
sevgilim burda olmadığı için zaten görüşemiyoruz.
ama bazen yanıma geliyor, o zaman da annem idare ediyor..

anneme anlatırdım,ablama,kardeşime ama babama asla...
eşimle flört ederken babam duymuştu, duymasının sebebide annem söylemişti..
bilsin nede olsa ciddisiniz diye babam duyunca gelsinler istesinler ben istemem öyle buluşun falan dedi
ve evliyiz 3,yılımıza girdik:)

kızlar çok sanşlısınız
ne annem biliyor ne babam birtek kardeşim
o da ne etliye karışır ne sütlüye
nasıl sölicem napcam onu da hiç bimiyorum
flörte tepkili bir şekilde karşılar..:1no2:

Şimdiye Kadar Olan Tüm Sevgililerimi Ailem Bildi..Çokta Rahattı İçim Valla Dışarı Çıkarken

Bi Keresinde Hatta Babam Sevgilimi Bara Götürüp Sarhoş Edip Alma Bizim Kızı Oğlum Manyakmısın Bu Aynı Anası Gibi Demiş Çocukta Gaza Gelip Beni Bırakmıştı kafamçokkarıştısırnaşık şey

Oyy oyyy oyyyyyyy
Sendede ne baba varmış maşallah:roflol:

Benimde ailemde hemen hemen herkes biliyor.
Birtek babam hariç oda anlıyor aslında ama anlamamazlıktan geliyor

ilk bi ay herkesten gizlemiştim binbir türlü yalanlarla hergün bulusuoduk.daha sonra anneme anlattım cesaretimi toplayıp o da uygun bi zamanda uygun bi dille babama anlattı heralde.askere gidip geldikten sonra söz yaptık aile arasında artık biras da olsa rahatız :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…