sevgilinizi aileniz biliyor mu?

ay canım ya senin ki de baya varmış
yani yanlış anlama
ama böyle giderse pes etmeyeceğim
inş hayırlı şeyler olur da
ailem kabul eder

pes etme tabi canım yaa!! sevginden ve sevgilinden eminsen sonuna kadar mücadele et.. tabi aileni kırmadan, birbirinizi yıpratmadan, güzellikle.. hayırlısı olsun inşallah canım:teselli:

evet canım çok güzel bir yer bende çok beğendim hayırlısı olsun mirumocuğum senin için benim aşkım da istanbula damat gelecek :roflol: ama biz izmit istiyoruz işimiz orda olursa tutamazlar zaten

ne güzel işte orta yolu bulmuşsunuz.. hele bi tanışsın baban kabullenir o zaman..hizmet ettirmek sadece orda mı var kii hey babam heyyy.. ayrıca orda olduğu da ne malum.. kötü insanlar heryerde var, yeter ki sen sevdiğini ve ailesini iyi tanımaya çalış.

ya canım babamin işyerinde güneydoğulu insanlar var ne diyorlarsa babam hmen inanıyor bunu aşkıma söyledim baya güldü kafamçokkarıştı sen diyor gelinsin onlar sana hizmet eder :icecream:babam dolduruşlara hemen inanıyor canım tv de de görüyor falan kaldı ki dediğin gibi herkes bir değil zamanla alışacakmış babacım bakalım ne kadar sürecek :uhm:

elin ağzı torba değil ki büzesin.... aileler birbirini tanıdıkça en doğrusu olacaktır.. boşver sen kendini üzme kuzum uzun da sürebilir bu durum alıştır kendini.. alttan al.. baban sevdiğinin ailesiyle tanışıp istemezse saygı duyarım.. işte o zaman bir bildiği vardır derim.. çünkü ailemiz bazen bizim görmediğimiz ya da aşktan, sevgiden görmek istemediğimiz şeyleri görebiliyor..

aslında birbirimizi çok yıprattık
ama vazgeçmek istemiyorum sevdiğimden
inş canım amin
vazgeçme canım sonra bunun acısın ömür boyu çekmek daha mı iyi.babam anneme demiş ki üniversitede başkaları çıkar karşısına.bende babama dedim ki ben aman bir erkek olsun da evleneyiim die düşünmüyorum ben ömrümü geçirebileceğim hayat arkadaşı sevdiğim birini istiyorum dedim bunu düşündüğüm bir insanla evlenmek istiyorum dedim bu sözümün babamın kabul etmesinde baya katkısı var.

evet canım babam tanışır bir kusur görür başım üstüne her zaman.kimse mükemmel değil orası ayrı ama benim evliliğimi yaşamımı etkileyecek bir kusur olursa biter gider çünkü evililik bana göre sonsuza kadar

süper demişsin canım.. eğer aile birazcık evladının düşüncelerine saygı duyuyorsa alır karşısına çocuğunu dinler.. zaten biz derdimizi düzgünce anlatabildikten sonra gerisi de gelir diye düşünüyorum.:Saruboceq:

evet canım ve denizkabuğunun belkide ailesine bu isteğini daha ciddi belki daha damardan anlatması lazım diye düşünüyorum ve üzgün olmak durmak baya işe yarıyor mutlaka sorarlar nedenini ve konu açılır tekrardan :teselli:

doğru dşünüyorsun canıma.s. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. neyse iyi gecelr hepinize..mirmirmirmir:1closedeyes: herşey güzel olacak:lepi::asigim:

hayırlı geceler kızlar siz pes etmedikçe sevginizde pes etmeyecek :asigim: allah herkesin yardımcısı olsun özellikle denizkabuğu yerimseniben :ecrin_bebek:

benimkini herkes biliyo fotoğrafları odamda her yerde çerçevede fılan hep asılı ççooookk seviyorum ben aşkımı ya tüm dünya duysun ne farkeder valla karsı cıkan olursada arkamı döner çeker gderim herkes aşkıma saygı duyacak bu kadar basit kimseyi tınlamam :lepi: :teytey: :1hug:

onun varlıgını babama söylemek çok istiyorum ona güvene bilsem yani sevdigim insana ahhh bi güvene bilsem babamlada paylaşıcam babamdan hiç bişeyimi saklamam babama söylememek ağırıma gidiyor bey efendinin dedigi şu evlenmek için daha zaman var zaman olaabilir bugün evlenelim demiyorumki zaten bende bugün evlenmek istemiyorum ama zamanı gerektiren olay ne ben kuşkucu bi bayanım her şeyin altında bişey ararım benimki sanırım ön yargı

benim şimdilik ablam biliyor annem babam kardeşlerim hiçbiri bilmior askerden geldikten sonra allah izin verirse anneme açmayı düşünüyorum yada o konuşucak allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…