- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
-
ay canım ya senin ki de baya varmış
yani yanlış anlama
ama böyle giderse pes etmeyeceğim
inş hayırlı şeyler olur da
ailem kabul eder
evet canım çok güzel bir yer bende çok beğendim hayırlısı olsun mirumocuğum senin için benim aşkım da istanbula damat gelecek :roflol: ama biz izmit istiyoruz işimiz orda olursa tutamazlar zatenneee antep miiii??? ne kadar güzel canım yaaa=))) o kadar gelişmiş bir şehirmiş ki orası.. bi arkadaşımın antepten sevgilisi var ve çok güzel olduğunu anlatıyor oraların.. ki tv den de görüyoruz.. ayy yaaw ben de düşünüp duruyodum nerden acep diye!!! inşallah baban önyargısından tamamen arınır canım.. hayırlısı olsun:1hug:
inşallah canım amin.babam bana orda kötü davranırlar hizmet ettirirler yorarlar falan ddiye düşünüyormuş sırnaşık şey o da baba olarak korkuyor ama canım bende o kadar uzak ailemden ayrı duramam zaten çünkü çok hassas biriyim ama aşkım daha kuvvetli bu konuda inşallah herkes mutlu olur canım :asigim: izmitte oturmayı çok istiyoruz aşkım ile.zaten okulumda orda şu an çok beğeniyoruz orayı.istanbula yakın ailem bir şey demez aşkımın aileside razı nede olsa erkek çocuğu daha kolay oluyor kabul ettirmek öyle canım işte allah bahtımızı güzel eylesin Şeniz
ya canım babamin işyerinde güneydoğulu insanlar var ne diyorlarsa babam hmen inanıyor bunu aşkıma söyledim baya güldü kafamçokkarıştı sen diyor gelinsin onlar sana hizmet eder :icecream:babam dolduruşlara hemen inanıyor canım tv de de görüyor falan kaldı ki dediğin gibi herkes bir değil zamanla alışacakmış babacım bakalım ne kadar sürecek :uhm:ne güzel işte orta yolu bulmuşsunuz.. hele bi tanışsın baban kabullenir o zaman..hizmet ettirmek sadece orda mı var kii hey babam heyyy.. ayrıca orda olduğu da ne malum.. kötü insanlar heryerde var, yeter ki sen sevdiğini ve ailesini iyi tanımaya çalış.
pes etme tabi canım yaa!! sevginden ve sevgilinden eminsen sonuna kadar mücadele et.. tabi aileni kırmadan, birbirinizi yıpratmadan, güzellikle.. hayırlısı olsun inşallah canım:teselli:
ya canım babamin işyerinde güneydoğulu insanlar var ne diyorlarsa babam hmen inanıyor bunu aşkıma söyledim baya güldü kafamçokkarıştı sen diyor gelinsin onlar sana hizmet eder :icecream:babam dolduruşlara hemen inanıyor canım tv de de görüyor falan kaldı ki dediğin gibi herkes bir değil zamanla alışacakmış babacım bakalım ne kadar sürecek :uhm:
vazgeçme canım sonra bunun acısın ömür boyu çekmek daha mı iyi.babam anneme demiş ki üniversitede başkaları çıkar karşısına.bende babama dedim ki ben aman bir erkek olsun da evleneyiim die düşünmüyorum ben ömrümü geçirebileceğim hayat arkadaşı sevdiğim birini istiyorum dedim bunu düşündüğüm bir insanla evlenmek istiyorum dedim bu sözümün babamın kabul etmesinde baya katkısı var.aslında birbirimizi çok yıprattık
ama vazgeçmek istemiyorum sevdiğimden
inş canım amin
aslında birbirimizi çok yıprattık
ama vazgeçmek istemiyorum sevdiğimden
inş canım amin
elin ağzı torba değil ki büzesin....aileler birbirini tanıdıkça en doğrusu olacaktır.. boşver sen kendini üzme kuzum uzun da sürebilir bu durum alıştır kendini.. alttan al.. baban sevdiğinin ailesiyle tanışıp istemezse saygı duyarım.. işte o zaman bir bildiği vardır derim.. çünkü ailemiz bazen bizim görmediğimiz ya da aşktan, sevgiden görmek istemediğimiz şeyleri görebiliyor..
vazgeçme canım sonra bunun acısın ömür boyu çekmek daha mı iyi.babam anneme demiş ki üniversitede başkaları çıkar karşısına.bende babama dedim ki ben aman bir erkek olsun da evleneyiim die düşünmüyorum ben ömrümü geçirebileceğim hayat arkadaşı sevdiğim birini istiyorum dedim bunu düşündüğüm bir insanla evlenmek istiyorum dedim bu sözümün babamın kabul etmesinde baya katkısı var.
süper demişsin canım.. eğer aile birazcık evladının düşüncelerine saygı duyuyorsa alır karşısına çocuğunu dinler.. zaten biz derdimizi düzgünce anlatabildikten sonra gerisi de gelir diye düşünüyorum.:Saruboceq:
evet canım ve denizkabuğunun belkide ailesine bu isteğini daha ciddi belki daha damardan anlatması lazım diye düşünüyorum ve üzgün olmak durmak baya işe yarıyor mutlaka sorarlar nedenini ve konu açılır tekrardan :teselli:
iyi geceler canım bende çıkarım birazdan sofrayı hazırlarım allah ailelerimize anlayış versin inşallah :1hug:doğru dşünüyorsun canıma.s. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. neyse iyi gecelr hepinize..mirmirmirmir:1closedeyes: herşey güzel olacak:lepi::asigim:
olan aşka, sevgiye oluyor değil mi?:çok üzgünüm::1no2: of off biraz daha anlayışlı olurlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?