Sevgilinizi ailenize nasil kabul ettirdiniz kizlar?

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
Kizlar sevgilinizle evlenmek istediginizi ailenize nasil kabul ettirdiniz is konusunda , aile yapisiyla falan merak ediyorum. Ne gibi yol izlemeliyim siz neler yaptiniz yorumlarinizi bekliyorum kizlar...

neden kimse bisey yazmaz ki burdan baska derdimi anlatacagim birilri yok maalesef

Onu çok sevdiğinizi beraber vakit geçirdiğinizi ve birbirinize uyum sağladığınızı çok iyi anlaştığınızı niyetinizin ciddi olduğunu söyleyerek başlayabilirsiniz öncelikle... 2. adım olarak ta ailenize bu söylediklerinizi kanıtlamak adına damat adayını ailenizle tanıştırıp ilk izlenimlerinin olumlu sonuçlanmasını sağlayarak... Kısacası samimi duygularınızı niyetinizi ailenize açıkça belli edin.. Bol şans canım

Kizlar sevgilinizle evlenmek istediginizi ailenize nasil kabul ettirdiniz is konusunda , aile yapisiyla falan merak ediyorum. Ne gibi yol izlemeliyim siz neler yaptiniz yorumlarinizi bekliyorum kizlar...

anne ve babamın önceliklerini göz önünde bulundurdum ona göre sundum..
babam kariyere önem verir annem görüntüye..
babama dedimki: baba sana prof. adayı bi damat buldum..
anneme de: anne yeşil gözlü uzun boylu tam senin seveceğin türden dedim..
sonra detaya girdiler, övdüm ki nasıl övdüm..
olacağı varmış oldu işte...nasip...

İlk önce anneme dedim ama annem babama söylemeden tanışmak istemedi bende halamla tanıştırdım ve babama halam söyledi abi ben tanıdım çok iyi efendi vs diyince babam yumuşadı.. eğer teyzen halan veya babanın sevdiği bi yakının varsa araya sokman çok işe yarıyor

Kelin ilacı olsa başına sürer...

Söylediğim anda direk kabul etmişti benimkiler =))
Aileniz isteklerinize önem veriyorsa size saygı duyuyorsa ve en önemlisi mutluluğunuzu istiyorsa kabul ederler zaten.. sorun ne ki

nerde bizde o sans canim herhalde isi falan iyi o yuzden benimkiler bu yuzden razi olmuyolar
Söylediğim anda direk kabul etmişti benimkiler =))
Aileniz isteklerinize önem veriyorsa size saygı duyuyorsa ve en önemlisi mutluluğunuzu istiyorsa kabul ederler zaten.. sorun ne ki

yok maalesef oyle kimsem ya

okul yeni bitti ozel egitimde ogretmen olarak calismak istiyor. Gel gelelim ailem illa atansin ole diyo bu devirde cok zor o dedikleri sizde isteme falan oldu mu canim
Ogrenciyiz biz okul bitince meslektaş olucaz inşallah=))
İşi ne ki erkek arkadaşınızın özel değilse? niye kabul etmiyolar ki

Sevgi ask ne anlarlar hersey maddiyat bizimkiler icin annem desen sani sohreti olacak benim sevgilim kirsalda yasiyoda icine sinmiyomus falan filan ne yapim ben simdi

Bizimkiler aileye çok önem verdiği için, önce abim soyunu sopunu araştırdı, kendisiyle de tanıştı, sorun çıkmadı. Sonra babama bu verilerle anlattık, şöyle iyiler böyle iyiler diye :) o da normalde serttir ama abim öle güzel anlattı ki hemen kabul etti babam.

Senin abin anlayisliymis yine benimki de fena deildir ama simdi nedense ailemin aklindan gidiyo kendiside zor guc evlendi sevdigiyle ailem saolsun ona da el attilar bakalim bizim is ne olacak

ohooo aileler hep ayni hersey tam olsun istiyorlar bir yandan haklilar ama evlilik cennet degil ki.. hersey tam olamaz.. birakin biraz surunelim biraz basimizin caresine bakalim gecim skntmz olsn az gelirle yasamayi ogrenelim snra feraha varalim boyle olgunlasir bir insan.. yoksa bir eli yaga bir eli balda olsak ne ogrenez bu hayattan ?

Hiç içlerine sinmedi. Kabul etmek istemediler ama ben direttim keşke diretmeseydim. Sen sen ol annenin babanın hoşlanmadığı adamdan uzak dur sonra benim gibi pişman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…