Kizlar sevgilinizle evlenmek istediginizi ailenize nasil kabul ettirdiniz is konusunda , aile yapisiyla falan merak ediyorum. Ne gibi yol izlemeliyim siz neler yaptiniz yorumlarinizi bekliyorum kizlar...
Söylediğim anda direk kabul etmişti benimkiler =))
Aileniz isteklerinize önem veriyorsa size saygı duyuyorsa ve en önemlisi mutluluğunuzu istiyorsa kabul ederler zaten.. sorun ne ki
nerde bizde o sans canim herhalde isi falan iyi o yuzden benimkiler bu yuzden razi olmuyolar
yaİlk önce anneme dedim ama annem babama söylemeden tanışmak istemedi bende halamla tanıştırdım ve babama halam söyledi abi ben tanıdım çok iyi efendi vs diyince babam yumuşadı.. eğer teyzen halan veya babanın sevdiği bi yakının varsa araya sokman çok işe yarıyor
Ogrenciyiz biz okul bitince meslektaş olucaz inşallah=))
İşi ne ki erkek arkadaşınızın özel değilse? niye kabul etmiyolar ki
Kizlar sevgilinizle evlenmek istediginizi ailenize nasil kabul ettirdiniz is konusunda , aile yapisiyla falan merak ediyorum. Ne gibi yol izlemeliyim siz neler yaptiniz yorumlarinizi bekliyorum kizlar...
Senin abin anlayisliymis yine benimki de fena deildir ama simdi nedense ailemin aklindan gidiyo kendiside zor guc evlendi sevdigiyle ailem saolsun ona da el attilar bakalim bizim is ne olacakBizimkiler aileye çok önem verdiği için, önce abim soyunu sopunu araştırdı, kendisiyle de tanıştı, sorun çıkmadı. Sonra babama bu verilerle anlattık, şöyle iyiler böyle iyiler diye :) o da normalde serttir ama abim öle güzel anlattı ki hemen kabul etti babam.
ettiremedim emrivaki yaptım sen beni örnek alma tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?