Sevgilinizi ailenize nasil kabul ettirdiniz kizlar?

Tek sorun işse eger dinleme onlari herseyimiz tam olursa neyin hayaliyle yasar buyuruz:)ama ahlakinda ailesinde sana olan tutumunda bisey gordulerse mutlaka dinle anneni babani

daha ailemle tanisma mertebesine ulasilmadi. Babam arastirdi sadece iyi denildi o . Eve gelmeye kabul etmiyolar eve gelirse bu is olur anlamina geliyomus. Ama pes etmeyecegim ne kulp takarlarsa
Tek sorun işse eger dinleme onlari herseyimiz tam olursa neyin hayaliyle yasar buyuruz:)ama ahlakinda ailesinde sana olan tutumunda bisey gordulerse mutlaka dinle anneni babani

Yok iste direk bollugun bereketin icine duselim istiyolar. Bu zamanda da ole yasam zor maalesef
.Kendilwride kasilarak biz bu gunlere zor geldik disimizle tirnagimizla demesini biliyolar. Tamam aile evladinin iyiligini isterde her zaman 25 yasina gelmis insanim bez baglayacaklar bana daha. Dogrumu yanlisimi ben goreyim hayati ogreneyim yok maalesef...

Sizinkilerin içine sinmemiş bahane arıyorlar bence canım hiç utanma sıkılma, sevdiğine de güveniyorsan ailenin karşısına çık ve dik dur bu konuda gerekirse diret bence.

Tanissalar keske yorumlari alacagim o da yok kos kos oturup dusunuyoruz. iste
Hiç içlerine sinmedi. Kabul etmek istemediler ama ben direttim keşke diretmeseydim. Sen sen ol annenin babanın hoşlanmadığı adamdan uzak dur sonra benim gibi pişman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…