Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Abla ben seni yanlış mı anladım ? Abi örnek abi değil mi ?
Aşırı kıskanç yani sadece kendi eşi varmış dünyada tum erkekler ona hücum edecekmiş gibi bı bakkala bile gondermemesini kastettim ..

Sanırım düzgün anlatamadım önceki yorumda :/

Hepsinin bi kusuru var benim ki de oyunda yenilince evde göçertmediği eşya kalmıyo
Ooovv evlerden ırak :)
Oyun oynamasindansa maç izlemesini tercih ederim çünkü hergün izlenmiyor . Bağımlılık yaratan hicbirseyi sevmiyorum .umarım sen de oyun oynuyorsundur :)

italyanın malum erkekleri favoridir,ruslarında kadınları :))
Italya'ya koca yollamakta ne var :))

Madalya ve kupa töreninden bir kare gördü eşim bu sene yarışamadım... İtalya konsolosluğunu arayıp bu adam kırmızı bültenle aranıyor diye ihbar etti beni...

Ben yolluyorum da senin HAN’ım yollamamış anlaşılan

Yaaaa böyle olmayı nasıl başarıyorsun, bana da azıcık tüyo versene :) ben her an dibimde olsun istiyorum. Beni bırakıp bir yere gitse çok pis bozuluyorum. Deliyim baya baya
Bence de delisin :) bırak gitsin işte ne güzel . İnan yalnızlık istiyor insan .bazen kovuyorum birkaç saate geri dönüyor .arkadaş çevresi de bi hayli kalabalık .hergün kaç kişi arıyor gel diye ama adam gitmiyor. On yıl oldu ,bir yılı hariç yapışık yaşıyoruz .çok nadirdir dışarı çıktığı ,ayda 2 en fazla 3 ..darlandım artık ..

Size vize çıkmamış gibi görünüyor

Derin devlet meselesi mi nedir bu konuştukları ?

Erkekler ve kıymetli arabaları.
Bitmeyen bi otopark sorunumuz var, kim nereye park edecek, kimin arabası çizildi, kimin arabasının güneşte rengi attı kim gölyeye park etti, o sileceği kim kaldırdı, Erdal bey oraya niye çapraz park etti 5 senedir hala olay ahashhads

Gerçi yurtdışına arkadaşıyla gitti ama pek gönlüm olmadi hele rusya ve şuan heryer herşeye açık hangi akıllı kadın bile bile kocasını onların ortasına atarki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…