- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
italyanın malum erkekleri favoridir,ruslarında kadınları :))
Italya'ya koca yollamakta ne var :))
Kesin viral daha önce görmüştüm viral reklamlardaBüyük ihtimalle viral reklam ama gerçekte olabilir.
Aşırı kıskanç yani sadece kendi eşi varmış dünyada tum erkekler ona hücum edecekmiş gibi bı bakkala bile gondermemesini kastettim ..Abla ben seni yanlış mı anladım ? Abi örnek abi değil mi ?
Yalnızlığım bir bildirimle ancak bu kadar güzel yüzüme vurulabilirdi
Ooovv evlerden ırak :)Hepsinin bi kusuru var benim ki de oyunda yenilince evde göçertmediği eşya kalmıyo
Ben yolluyorum da senin HAN’ım yollamamış anlaşılanBu anketi neden açtık konusuna gelince ; yok seçimdi yok sınavdı baya bir gerildik. Az da olsa tebessüm olsun istedim yüzlerinizde. Bu arada eşini kimse yollamadığı için ben HAN'ım ile karavanızmızda baş başa oturma kararı aldık.
Yalnız benimki hala eve gelmedi. Apartman toplantısı bitti de adam bi yerlere mi gitti ki efkarından?
Bence de delisin :) bırak gitsin işte ne güzel . İnan yalnızlık istiyor insan .bazen kovuyorum birkaç saate geri dönüyor .arkadaş çevresi de bi hayli kalabalık .hergün kaç kişi arıyor gel diye ama adam gitmiyor. On yıl oldu ,bir yılı hariç yapışık yaşıyoruz .çok nadirdir dışarı çıktığı ,ayda 2 en fazla 3 ..darlandım artık ..Yaaaa böyle olmayı nasıl başarıyorsun, bana da azıcık tüyo versene :) ben her an dibimde olsun istiyorum. Beni bırakıp bir yere gitse çok pis bozuluyorum. Deliyim baya baya
Ay bayildim bayildim:))))Büyük ihtimalle viral reklam ama gerçekte olabilir.
Yalnız benimki hala eve gelmedi. Apartman toplantısı bitti de adam bi yerlere mi gitti ki efkarından?
Size vize çıkmamış gibi görünüyorBu anketi neden açtık konusuna gelince ; yok seçimdi yok sınavdı baya bir gerildik. Az da olsa tebessüm olsun istedim yüzlerinizde. Bu arada eşini kimse yollamadığı için ben HAN'ım ile karavanızmızda baş başa oturma kararı aldık.
Derin devlet meselesi mi nedir bu konuştukları ?
Size vize çıkmamış gibi görünüyor
kahveye gitmiştir kahveye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?