- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Bence esi ne kadar anlamiyo sevmiyo futbolu, anlayalim diye ole yazdi :))24 derken :)
Hadi gozun aydin vatana millete hayirli olsun:)Evet dün gece şuan yatakta çayımı yudumluyorum
Hahaha evet valla kk kurtuldu bendenHadi gozun aydin vatana millete hayirli olsun:)
Güven önemli bir mevzu tabi :))Ben kazene dedim gotur benimkini bi da istersen getirme bile dedim:)) sadece kocalarina bu kadar guvenen hatunlara hayran kaldim:)
Evlendiğimiz ilk yıl sürekli beni bırakıp çıkardı, heralde ondan olacak ki artık beni almadan bir yere gidince çok sinir oluyorum, bozuluyorum. Özellikle abisi varsa işin içinde daha çok sinir oluyorum. (abisiyle kötü anım var maalesef, taktığım yani ona)Bence de delisin :) bırak gitsin işte ne güzel . İnan yalnızlık istiyor insan .bazen kovuyorum birkaç saate geri dönüyor .arkadaş çevresi de bi hayli kalabalık .hergün kaç kişi arıyor gel diye ama adam gitmiyor. On yıl oldu ,bir yılı hariç yapışık yaşıyoruz .çok nadirdir dışarı çıktığı ,ayda 2 en fazla 3 ..darlandım artık ..
Eskiyi unut ,gerekirse abisiyle görüşme fakat eşine de nefes alacak alan bırak :)Evlendiğimiz ilk yıl sürekli beni bırakıp çıkardı, heralde ondan olacak ki artık beni almadan bir yere gidince çok sinir oluyorum, bozuluyorum. Özellikle abisi varsa işin içinde daha çok sinir oluyorum. (abisiyle kötü anım var maalesef, taktığım yani ona)
Elimde değil, istemeden bozuluyorum. Hep benim yanımda olsun hiçbir yere gitmesin istiyorum. Bu kafayla çok yaşamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?