Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Çok güzel hatunlar da var o yüzden bensiz gidemez heleki Rusya ama nijeryada dünya kupası duzenlenirse gidebilirsiniz

Bende mesela hollandaya daha da gonullu yollardım. Herkes bisikletinde kimse kimseyle ugrasmiyor. Yada isvicre. En son otobus duraginda salincaga biniyorlardi masumlar

Kazen hemde rusyaya hayatta gidemez eşim ben olmadan şehir dışına bile cikamaz...

Gidebilir sıkıntı yok bana göree:) ama adamın hiiiiiç vakti yok.. Çok çalışıyor çok.. Bize bile vakit zor ayırıyor..

Tam da bugün bunu konusuyoduk seninle ya da erkek arkadaşlarıyla istediği her yere gidebilir,sadece tatile ayrı ayrı çıkmaya karşıyım onun dışında maç olur yemek olur

Gidebilir dedim bende ama eşim bensiz ilçe dışına bile çıkmak istemiyor gitmek istemez diye düşünüyorum pasaportsuz maça gidiliyor mu ki

Bende sizinle geleceksem eğer neden olmasın Kazen Şaka bi yana eniştemin iş yeri rusyaya dünya kupasına 10 kişi gönderecekmiş çekiliş yapmışlar ve eniştem çıkmış :) şuan uçakta gidiyor ablam hiç bişey diyemedi eli mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…