Başka evli mümkün değil tek erkek yöneticiKazen ve bildiğim bı erkek daha vardı artık yok @nisankralicesi
Tamam işte adına ne dersen :) yalnız mesafe uzak olduğu için 100 yetmez
Ben rusumKazen gel birlikte gidelim
Cevirmenlik ve rehberlik yaparim orda :)
Cok istersen benim adami da aliriz
Bakmaz o kimseye, bulacagini bulmus zaten :)
Kacirmisim abi tamam anladım :)Ben verdim ya cevabı ... 2 kez İtalya'ya takım arkadaşlarım ile turnuvaya gittim. Hatta 2017'de dünya üçüncüsü olup geri geldim.
İstanbul'a o fiyatı verirken Rusya'ya olmaz, bize gelişi ne ki zatenHahahahahahahahahaha
temiz bir 100 lükte benden çalışır birde güzel bir hediye getiririz diye umuyorum.
tavsiye ederim kanka, zamanında çay sattığımı bilirim adama
Bende mi ticarete döksem
100 liracık, hem de Rusya :/100 başlangıç için uygun birde oradan eşşek değiliz ya eşlerimize birer hediye getireceğiz. Matruşka bebek iyi bir hediyedir.
hahahaha
Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
Ya öyle ben de ufak tefek birşeyler satıyorum ama bu hiç aklıma gelmemiştitavsiye ederim kanka, zamanında çay sattığımı bilirim adama
Benim yorumumu okunadin sanirim : (Bu anketi neden açtık konusuna gelince ; yok seçimdi yok sınavdı baya bir gerildik. Az da olsa tebessüm olsun istedim yüzlerinizde. Bu arada eşini kimse yollamadığı için ben HAN'ım ile karavanızmızda baş başa oturma kararı aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?