Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Tamam işte adına ne dersen :) yalnız mesafe uzak olduğu için 100 yetmez

100 başlangıç için uygun birde oradan eşşek değiliz ya eşlerimize birer hediye getireceğiz. Matruşka bebek iyi bir hediyedir.

hahahaha

O beni gönderiyor ikiletmeden.Ben de sadece çantasını hazırlarım.Rusyaya gönül rahatlığıyla gönderirim hoş hangi ülke olduğu da önemli değil gelirken duty free ye uğrasın yeter :)
Sordum :) Kazen kim diye bile sormadan "gideriz canım "dedi .net :)

100 başlangıç için uygun birde oradan eşşek değiliz ya eşlerimize birer hediye getireceğiz. Matruşka bebek iyi bir hediyedir.

hahahaha
100 liracık, hem de Rusya :/
Matruska bebeğimiz de var :)
İçimde kalmasın gidip sorayım dedim ,eşim uyumuş :) salladım ,sarstım Rusyaya maça gitmek ister misin Kazen abiyle dedim ,ne zaman çıkıyoruz dedi :) normalde ayılıp iki kelimeyi bir araya getiremez

Bu anketi neden açtık konusuna gelince ; yok seçimdi yok sınavdı baya bir gerildik. Az da olsa tebessüm olsun istedim yüzlerinizde. Bu arada eşini kimse yollamadığı için ben HAN'ım ile karavanızmızda baş başa oturma kararı aldık.

Gidebilir, seninle ya da sensiz hatta bensiz :)))

Yapacak adam sanki Türkiye sınırlarında yapmiyor... He tabi benim beyim yapmaz

Boyle bir istegi ve imkani varsa ben git derdim. Guvenmiyorsan evli kalmanin anlami da olmaz.

gitsin gitsin gitmisken islerini halledip gelsin.

Benim yorumumu okunadin sanirim : (

Peki biz de gidebiliyor muyuz Tek yollamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…