Istedigi yere istedigi kisyle gidebilir bu kadar net konusyrum:)Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
ama maalesef sabah ekmek almaya markete bile birlikte gidiyoz
Hepsinin bi kusuru var benim ki de oyunda yenilince evde göçertmediği eşya kalmıyoNerden aldın o kocayi :)
Evde maç izlenecegi zaman içimden canavar çıkıyo ,hemen eşimi babasına gönderiyorum yada arkadaşlarını arayıp size emanet alın 2 saat getirmeyin diyorum :)
Yaaaa böyle olmayı nasıl başarıyorsun, bana da azıcık tüyo versene :) ben her an dibimde olsun istiyorum. Beni bırakıp bir yere gitse çok pis bozuluyorum. Deliyim baya bayaYok ya ,hiç kızgın değilim .yalnız azıcık değişikliğe ihtiyacım var .her an dip dibe çekilmiyor :)
Abi senin benim yedigimi yiyorlar içiyorlar hani bulunmaz Hint kumaşı misali heralde gözlerine başka kadınlara karsi bı perde iniyor tek kadın kendi eşi görüyorlarAbi ne yiyip içiyorsa onun tarifini alalım
italyanın malum erkekleri favoridir,ruslarında kadınları :))Buyursun ankete katılsın .... Sorun İtalya'ya deplasmana gittim mi gitmedim mi ? Hemde 2 kez
Oylayamadim bak simdi :) esim beni yurtdisina yada ulke icinde kiz arkadaslarimla tatile yollarsa seve seve gonderirimama maalesef sabah ekmek almaya markete bile birlikte gidiyoz
Giderim tabi pasaportum da hazır diyorBir de şunu rica edeceğim eşlerinizeKazen 'in böyle bir sorusu var sen gider misin diye sorar mısınız ? ve cevapları da rica edeyim ...
Abi ne yiyip içiyorsa onun tarifini alalım
Abi senin benim yedigimi yiyorlar içiyorlar hani bulunmaz Hint kumaşı misali heralde gözlerine başka kadınlara karsi bı perde iniyor tek kadın kendi eşi görüyorlar
Ve ondan sonra film kpuyor :/
Erkeklerin açması yasak değil miVar ya olmaz mı :)
Benim eşimde öyleydi eminmisin abi sevdiğine ben nasıl sevdim hala inanamıyorum da ://Böyle adamları seviyorum. +1
Yeni evliliktir o. Azicik ilerleyince rizenin ekmegi cok guzel desen hadi kocum kap gel diyorilk yil ankarada markete bile gidemezsin ben gideyim derdi sonra hadi su faturalari al polatliya yatir da gel be demeye basladi
Yeni evliliktir o. Azicik ilerleyince rizenin ekmegi cok guzel desen hadi kocum kap gel diyorilk yil ankarada markete bile gidemezsin ben gideyim derdi sonra hadi su faturalari al polatliya yatir da gel be demeye basladi
Benim eşimde öyleydi eminmisin abi sevdiğine ben nasıl sevdim hala inanamıyorum da ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?