Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Istedigi yere istedigi kisyle gidebilir bu kadar net konusyrum:)

Oylayamadim bak simdi :) esim beni yurtdisina yada ulke icinde kiz arkadaslarimla tatile yollarsa seve seve gonderirim ama maalesef sabah ekmek almaya markete bile birlikte gidiyoz

Nerden aldın o kocayi :)
Evde maç izlenecegi zaman içimden canavar çıkıyo ,hemen eşimi babasına gönderiyorum yada arkadaşlarını arayıp size emanet alın 2 saat getirmeyin diyorum :)
Hepsinin bi kusuru var benim ki de oyunda yenilince evde göçertmediği eşya kalmıyo

Yok ya ,hiç kızgın değilim .yalnız azıcık değişikliğe ihtiyacım var .her an dip dibe çekilmiyor :)
Yaaaa böyle olmayı nasıl başarıyorsun, bana da azıcık tüyo versene :) ben her an dibimde olsun istiyorum. Beni bırakıp bir yere gitse çok pis bozuluyorum. Deliyim baya baya

Abi ne yiyip içiyorsa onun tarifini alalım
Abi senin benim yedigimi yiyorlar içiyorlar hani bulunmaz Hint kumaşı misali heralde gözlerine başka kadınlara karsi bı perde iniyor tek kadın kendi eşi görüyorlar

Ve ondan sonra film kpuyor :/

Bu arada benim için mesele benim gitmeyi hayal ettigim bir yer olup olmaması. Mesela eşim bensiz umreye gitmek istedi kabul etmedim çünkü ben de gitmek istiyorum ama Rusya'ya veya dünya kupasını izlemeye dair herhangi bir hayalim yok. O yüzden gidebilir

Oylayamadim bak simdi :) esim beni yurtdisina yada ulke icinde kiz arkadaslarimla tatile yollarsa seve seve gonderirim ama maalesef sabah ekmek almaya markete bile birlikte gidiyoz

Yeni evliliktir o. Azicik ilerleyince rizenin ekmegi cok guzel desen hadi kocum kap gel diyor ilk yil ankarada markete bile gidemezsin ben gideyim derdi sonra hadi su faturalari al polatliya yatir da gel be demeye basladi

Abi ne yiyip içiyorsa onun tarifini alalım

Inanin bende biktim her sabah giyinip gitmeye. Ya beni kacirirlarsa diye beni de goturuyor. Akrabalar saskin oglum sen git deniyo ki 300mt mesafe yok yani. Sadece 1 kez ekmege gittim kendi hastaydi yatiyodu. Saatlerce ozur diledi saatlerce. Hem hasta yatiyo hem ozur diliyor. O yuzden alin goturun de az rahatlayayim

Yeni evliliktir o. Azicik ilerleyince rizenin ekmegi cok guzel desen hadi kocum kap gel diyor ilk yil ankarada markete bile gidemezsin ben gideyim derdi sonra hadi su faturalari al polatliya yatir da gel be demeye basladi

10 yildir tanisiyoruz 2 yildirda evliyiz canim. Pek cicim aylari yasamiyoruz. Ama bi yere gitme konusunda olumune beraber :)

Gülmekten gözlerimden yaş geldi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…