Sevgilinizi, eşinizi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? O his oluyor mu,"ben bunla evleneceğim" diye?

Arkadaşımın arkadaşıydı, o arkadaşımın doğumgününde tanıştık. İçimden ooo hoş çocukmuş yaa demiştim. Arkadaş olduk, fazlası olmadı.
Seneleer sonra tekrar karşılaşıp arkadaşça görüşmeye başladık. Arkadaşız yaa fazlası olmaz aramızda diyordum.
İşte 9 senelik evlilik, bir de kızımız var ellerinizden öper. Büyük konuşmamak lazımmış :))

Merhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
Ben şöyle tanıştım.İnstagramda yorum yaptım.Anket tarzı birşey vardı.Orada görmus mesaj attı.Konusmaya başladık.Tabi tanımıyorum tedirginim.Uzerime düşüyor.Birgun Ankara'ya geleceğim dedi.Bir ay sonra geldi görüştük.Sonra netten tanıştık ama bana güven verdi.Davranislariyla.Sonra nisan nikah derken.Tabi aileler kaliplasmis adetlerinden vazgeçmiyorlar.Kv inat kötü söz bu aileme de yansidi.Suan ayrılıyoruz.

İlk gordugumde çok garip gelecek ama bir yerin mutfaginin lambasını değiştiriyordu. Gözüme çok yakışıklı geldi yakışıklıydı da o zamanlar 🤣 bir de evleniyormusuz dedim bir ay sonra evliydik 😅

Buda hikayem. Şimdi on yıllık evliyim birde ikizler oldu. Üç çocuğumuz var. Şükür idare ediyoruz

Lise 1deydik, yanımızdan geçtiğinde ne gıcık havalı bi çocuk, ıyyy demiştim ama ulaşamadığım için değil gerçekten ifrit oluyordum o tiplere. 1-2ay sonra hiç tanışmadan önüme geçip konuşabilirmiyiz dediğinde, arkadaşlarıma görürsünüz rezil edicem onu diyip gitmiştim, geri döndüğümde çoktan evet demiştim ona. (ki ben çok yabaniydim babam o sene vefat etmişti ve müdürümüz bana büyüklük yapıyordu, ben de bana teklifte bulunanı şikayet ediyordum) ilk sevgilimdi ve evet desikten hemen sonra ben bununla evlenecem galiba diyordum. 3yıl sevgili 9yıl nişanlı kaldık 🥴

Merhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?

Ama siz dogum yapmissiniz altta oyle gorunuyor. Yani bir evlilik deneyiminiz var demek ki.

İlk eşimde oldu, bok gibi bir adam çıktı. İkinci eşimde olmadı, harika biri çıktı

Evlilik insanı olduğumu hiç düşünmedim eşimi görünce ilk dediğim ben bunu tavlarım hiç pas vermiyor gibi utangaç duruyordu.. :KK59:

Evlilik arifesinde korkup kayış atmaya da çalıştım ama evlenmiişim nasıl oldu bende bilmiyorum .:skandal:
Öyle böyle 9 yıl geçti hiç pişman olmadım.

Ama eşim der hep kapıda ilk gördüğüm gün seni,evleneceğimizi adım kadar biliyordum diye.

benim oldu. o güne kadar çok zor güvenirdim hiç bir erkek arkadaşımı evime bile davet etmemiştim, böyle şeyler çok uzaktı bana, muhafazakardım.
onunla tanıştım, 1 hafta sonra evime geldi salona yatak yaptım, gece gittim yanına "sen benim ailemden biri gibisin" dedim yanına uzandım. ailenden biriyim bence de dedi. evlendik hemen :KK60: 2.5 sene olmuş.

Hiç öyle bir duygu olmadı beni zorla evlenmeye ikna etti sonra tanıdıkça aşık oldum benim için önce mantıktı mantığıma uydu sonra tanıma kararı aldım öyle saf saf aşık olamam ben 🤣

benim oldu. o güne kadar çok zor güvenirdim hiç bir erkek arkadaşımı evime bile davet etmemiştim, böyle şeyler çok uzaktı bana, muhafazakardım.
onunla tanıştım, 1 hafta sonra evime geldi salona yatak yaptım, gece gittim yanına "sen benim ailemden biri gibisin" dedim yanına uzandım. ailenden biriyim bence de dedi. evlendik hemen :KK60: 2.5 sene olmuş.
Çok romantik.... 🥰🥰😍

Bi arkadaş yazmış da,şunu düzelteyim kızlar ben yanlışlıkla doğum günlüğüne basmıştım öyle kalmış.
Bir ara burayı aktif kullanıyordum. Sevdiğim biri vardı öyle kandil mesajı attım, hayatında biri varmış... Aldı telefonu eline sanki rahatsız etmişim gibi mesaj atma falan dedi öyle havadan sudan bir mesajdı halbuki ama onu sevdiğimi biliyordu.. şey yazmış, "bi de ne kötü demi sen çok istedin ama benim eşim oldu"...... Bir ara girmedim. Sonra kullanıcı adımı falan değiştirdim. O ara uyum sağlamaya çalışırken olmuş herhalde. Nereye bastım o zaman bilmiyorum kendi günlüğünü oluştur mu ne vardı aman geçmiş gün....
Benim hiç ilişkim olmadı. Yani sevdim ama sevilmedim... Hep içimde ukte kaldı yani... Okudukça mutlu oluyorum. Allah nasip eder inşallah. Gönlümde olan ömrümde de olsun istiyorum... Yani kusura bakmayın biraz uzun oldu :))

Back
X