sevgilinizi evli bir iş arkadaşınız önceden beğeniyor olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayatımda 19 yıllık bi evlilik oldu ve inanın çok çektim..boşandım..epey bi süre sonra karşıma istediğim biri çıktı e valla ilk gibi oldu aynen dediğiniz gibi..dişi sinek konsa yolasım geliyor :KK48:
Sakınılan göze çöp batar.
Bence gereksiz davranıyorsunuz.
Sürdürmeyin bu saçma davranışları.

Adam artık orda çalışmıyorsa kadın sizden önce böyle konuştuysa neden gidip konuştunuz ki çok yersiz olmuş. O kadın çoktan kendini bir şey zannetti bile.. Bence kendinizi biraz dizginleyin. Bu kadar abartacak bir durum yok ortada.

Okurken yoruldum. Bu kadar mı güvenmiyorsunuz kendinize ve sevgilinize? İsterse kadın aşkından ölsün iş sevgilinizde bitiyor. Gidip kadınla konuşmanız kadar saçma bir hareket olamaz. Üstüne uzattıkça uzatmışsınız. Kimseyi ‘yolma’ hakkınız yok bu arada sizi sadece kendi sevgiliniz ilgilendirir

haklısınız konuştukdan sonra pişman oldum zaten..
Siz önemserseniz önemli hale gelir. Sevgilinize de o enerjiyi vermeyin. Zaten tehlike söz konusu olacak bi ortam yok. Ha olur ya mesaj atar, arar. Yapacaksa eğer siz selam verseniz de, vermeseniz de yapar. Önemli olan sevgilinizin ne yapacağı. Bazı kadınlar böyle şeylerle daha çok gaza geliyor. Bu tavırlarınızı bi nevi meydan okuma gibi algılarsa daha da hırs yapar. En iyisi yokmuş gibi davranmak.

Siz kadını istediğiniz kadar uyarin kadının duygularını engelleyebilir misiniz? O yüzden bu kadar kendinizi göstermeye gerek yoktu. Çok özür dilerim biraz ergence olmus,.
ergence olarak düşünmüyorum ben öyleysede 39 yaşında bir ergenim valla napiyim..ben evli kadınların bu hallerine sinir oluyorum..bekar bi bayan olsaydı duysaydım tınmazdım..ama evli olunca tepem atıyor.evet konuşmam hata oldu belkide beklemede kalmalıydım..o hata oldu ama olan oldu ..

hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim..en iyisi bişey yok gibi davranmak

Konuyu okudugumda yasinizi 17-18 sandim ama yorumlarinizdan anladigim 40 yasinda falansiniz
Cok yanlis davranmissiniz ve yanlis davranmaya devam ediyorsunuz , bu yaptiklariniz sadece sizi kucuk dusurur , kendinize saygi durun

merhaba belki çoğunuza saçma gelecek kafaya taktığım bu konu ama elimde değil .siz olsanız ne yapardınız söylerseniz sevinirim..Sevgilimle çalıştığım iş yerinde tanıştım aşık olduk..ama ben işe başladığım esnada yani ilişkimiz daha başlamadan önce evli 1 çocuğu olan iş arkadaşımın onu beğendiğini ve bunu ordaki diğer arkadaşlarına anlattığını sık sık dile getirdiğini öğrendim sonradan..inanmadım önce ama takip ettim bakışlarını gerçekden sevgilimdeydi hep gözü ama sevgilimin gözüde bendeydi :KK68:.ve tabii kadın bizim beraber olduğumuzu bilmiyordu bu esnada..herneyse bazı sebeplerden sevgilim işten ayrıldı ben devam ettim çalışmaya ama inanılmaz rahatsız oldum kadından..ve bana bunu anlatan arkadaşıma söz verdiğim için kadınlada konuşamadım..iş icabı el mecbur konuşuyordum.sezon bitti.kış dönemi.hepimiz gittik..yazın tekrar aynı iş yerine girdim.ve malesef o da geldi..kadını gördümmü cinler tepeme geliyordu dayanamadım aldım karşıma sakince konuştum hani belkide uydurmadır bunlar dedim..sordum..yeminle şakadan ibaretti herşey..olabilirmi oyle bişey dedi..bende evli bir bayanın böyle bir şaka yapması bana göre doğru değil ama seni bağlar o sonuçda benden önce olan bı durum ama benden sonrası beni bağlar ona göre dedim...asla olmaz öyle bir şaka vs artık dedi..konuyu kapattık.. ama kadına zerre kadar inanmadım yalan söylediğini adım gibi iyi biliyordum..sevgilimle ilgili bi konu açılsa kulak kabartıyordu hep çünkü..sezonu zor bitirdim..arkadaşlarım sonuçda ilişkileri olmamış ..onu bırak sohbetleri olmamış.kadın kendi kendine hayaller kurmuş bitek ona değil gözüne kestirdiği her adama askıntı olmaya çalışıyor boşver dediler..amaaa yapı olarak boşver diyebilen biri değilim böyle konularda.hele konu sevdiğim adamsa..önümüzdeki yaz gene yüzde yüz aynı işyerinde aynı bölümde olacağız bu kadınla..evet sevgilim çalışmıyor artık orda..ama ben kadını görünce çok rahatsız oluyorum..diyorumki senle konuşmak selamlaşmak vs istemiyorum desemmi..yoksa aman boşver diyip bişey yok gibi iş ortamında konuşsammı? ama bu defada dışarda biyerde denk gelsek yanımıza gelecek bizi gördüğünde..sevgilime bakması demek benim onu yolmam demek :sinirli:diyorki arkadaşlarım ona bunu dersen kendini bi halt sanar beni kıskanıyor der bu tip kadınlar kasti yapar bazı şeyleri sinirlerin bozulur..sen mümkün olduğunca az mesafeli konuş..sırf o var diye işini değiştirme..gidecekse o defolup gitsin diyorlar..ahh ah napıcam ben..onla azı bırak hiç konuşmak istemiyorum ki ben..siz olsanız ne yapardınız??
‘’sevgilime bakması demek benim onu yolmam demek’’
Bu mod size her zaman zarar verir kafamda bile canlandıramadım bu kadar kıskançlığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X