- Konu Sahibi idealist_m35
-
Ohoo kaç sayfa olmuş şimdi oku ki konuyu anlayasın?
Hangi tarafa saptı acaba konu? Biri özetlese ne makbule geçer ama..
özetliyim şekerim hemen...
konu sahibesi erkek arkadaşıyla tanıştırdığı kız arkadaşının sevgilisini öpmesine acaip içerlemiş...konu bu aslında...
ama bu arada ona hak verenlere cevap verip varmayanlara yokmuş gibi davrandı...
önce yooo ben kimseyi tanıştırmam demem dedi...10 sayfa filan sonra tanıştırmam tabi dedi...çünkü birebir bu konuyla ilgili örnek veren arkadaşları görünce haklı olduğuna karar verdi...
bu arada bazı arkadaşlar benim ütülüyle lalişi 5 dakika yalnız bırakmama çok içerledi...hatta burunları felaket pis kokular almaya başladı...
eleştirdikleri ben gibi gözükse de lalişe yaptıkları ima felaketti...neysem...herkes kendini bilir burda...
sonra tabiki de bazı yorumcular klasik olarak sen yorum yapma gibi cümleler sarfetti...bazıları tabi senin de başına geldi di miiiiiiii...dedi....
vs..vs..vs..
tüm bunları değerlendir...
niye benim yazdıklarım içine oturdu şekerim takma kafana diyen ğitti şutarafagittiözetliyim şekerim hemen...
konu sahibesi erkek arkadaşıyla tanıştırdığı kız arkadaşının sevgilisini öpmesine acaip içerlemiş...konu bu aslında...
ama bu arada ona hak verenlere cevap verip vermeyenlere yokmuş gibi davrandı...klasik olarak...
önce yooo ben kimseyi tanıştırmam demem dikkat etmek lazım tabi dedi...10 sayfa filan sonra tanıştırmam tabi dedi...çünkü birebir bu konuyla ilgili örnek veren arkadaşları görünce haklı olduğuna karar verdi...
bu arada bazı arkadaşlar benim ütülüyle lalişi 5 dakika yalnız bırakmama çok içerledi...hatta burunları felaket pis kokular almaya başladı...
eleştirdikleri ben gibi gözükse de lalişe yaptıkları ima felaketti...neysem...herkes kendini bilir burda...
sonra tabiki de bazı yorumcular klasik olarak sen yorum yapma gibi cümleler sarfetti...bazıları tabi senin de başına geldi di miiiiiiii...dedi....
vs..vs..vs..
ayyy bana yardım ediiinnn
13 senelik dostumla kocam her birbirlerini gördüklerinde sarılıyolar üstelik eşim ona naber fıstık diyo oda iyidir canım senden naber görüşemiyoruz diyo
ne yapmalıyım
özetliyim şekerim hemen...
ama bu arada ona hak verenlere cevap verip vermeyenlere yokmuş gibi davrandı...klasik olarak...
önce yooo ben kimseyi tanıştırmam demem dikkat etmek lazım tabi dedi...10 sayfa filan sonra tanıştırmam tabi dedi...çünkü birebir bu konuyla ilgili örnek veren arkadaşları görünce haklı olduğuna karar verdi...
vs..vs..vs..
İlona kocasını vurmaya gitti-tatlicadiarzu-
Nie die sorarsan 13 yıllık kız erkedeşine fıstık demiş.
Kız arkadaşıda kocasına canım demişlaelaelaelaelae
bi kız erkek arkadaşını samimi olmadıgı kızla tanıştırıo kız hem tokalaşıo hem herüfü öpüo nanakdan
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
niye benim yazdıklarım içine oturdu şekerim takma kafana diyen ğitti şutarafagitti
kolonya yaklaştırma tabi canım
düğününüzüde fanusta falan yaparsınız siz o fanusun içinde davetliler dışarda
ordan evet dersiniz memura mazallah memur bayan falan olur, bayan davetliler takı töreninde değer falan tebrik etmek isterler elini tutmak bahanesiyle tabi
hıı bu arada bunlara katlanacak birini bulursan tabi
aaaaaa asıl sorun öpmesi değil betiş sen yanlış anlamışsın
yine görüşelim uzun uzun muhabbet edelim demiş kız arkadeşin sevdiceğine
arkadeş zaten sevdiceğiyle doğru düzgün görüşemiyo kızlamı muhabbet ettircek
mevzuuuuu buuu
ay stella alemsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
başka yöntemlerde varmı
çıbık bi kaç şey yazmıştı klişelerde onlarıda denesek mi:jeyyar:
:roflol: ayrılık sebebııı nanaktan öpmek :mymeka:
kolonya yaklaştırma tabi canım
düğününüzüde fanusta falan yaparsınız siz o fanusun içinde davetliler dışarda
ordan evet dersiniz memura mazallah memur bayan falan olur, bayan davetliler takı töreninde değer falan tebrik etmek isterler elini tutmak bahanesiyle tabi
hıı bu arada bunlara katlanacak birini bulursan tabi
aklın burada kalacak ama korkma yazmam artık relax şekerim relax mesai bitimine az kaldı malum
heheeee....
kkda çalar saatim de oldu....
neysem....
iloş sözüm sana bak...
ben bir hata yaptım sen sakın yapma heee...
yıllardır arkadaşım olan bir hatunla buluştuk kocem de var....
tavla oynayalım dedi bana...yok dedim...ütülü hadi oynayalım dedi...
Allah seni inandırsın 3 tur tavla oynadılar...
pişmanım izin verdim...ben ettim sen etme heee...
heheeee....
kkda çalar saatim de oldu....
neysem....
iloş sözüm sana bak...
ben bir hata yaptım sen sakın yapma heee...
yıllardır arkadaşım olan bir hatunla buluştuk kocem de var....
tavla oynayalım dedi bana...yok dedim...ütülü hadi oynayalım dedi...
Allah seni inandırsın 3 tur tavla oynadılar...
pişmanım izin verdim...ben ettim sen etme heee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?