- Konu Sahibi idealist_m35
-
Tamam buraya kadar....senin derdin ne anlasildi...bela ariyorsun..ama sana uymicaz...arkadasimizin actigi konuya saygisizlik yapmak bize yakismaz hade sana güle güle...kaydirigubbakcemile3
Bn kimsenin burada karşısında kankısı bıle olsa al yavrum ben yıyemıyorum sen yi
diyip sevgılısını erkegını kocasını bırakabileceğini sanmıyorum
al kankim benım malım senın malın öp kokla doya doya deyıp bırakacagını sanmıyorum
10 yıllık kankisi de olsa bu hareketı gordugunde al kapı açık cık dışarı deyıp gönderebılecegını tahmınlıyorum
ya da ikisi de sucluysa alın kapı açık der gönderırsınız
ama her iki durumda da yarebbi şükür demezsınız
ama yarabbi sükür dermişsiniz gıbı yorumları duyuyorum üzülüyorum
sırf ben ıdealıste afferın kızım yanastırma dedıgım ıcın boyle yazıyor olabılırsınız
ne yapabılırım ben arkadasımı ne kadar seçsem de yıne de yaklastırmam
kız kısmı guven olmaz.. istedıgınıze ınanmakta özgursunuz etkılemeye calısıyor degılım
basınıza gelmesın.
sanki siz çevrenizde kadınları kıskanmıyorsunuz itiraf edin sokağa çıktınız zaman karşıdan ğelen bayana yanınızdaki eşiniz veya sevğiliniz baksa kıyametleri koparırsınız,şimdi burda kendine güvenen kadını oynuyorsunuz
Ben olsam eşime kadınlar kulübüne bile girdiğimi söylemem madem arkadaşlarımın davranışlarından nem kapacak.Ne bileyim hayal eder birşey olur Allah korusun.
ayyy bana yardım ediiinnn
13 senelik dostumla kocam her birbirlerini gördüklerinde sarılıyolar üstelik eşim ona naber fıstık diyo oda iyidir canım senden naber görüşemiyoruz diyo
ne yapmalıyım
sanki siz çevrenizde kadınları kıskanmıyorsunuz itiraf edin sokağa çıktınız zaman karşıdan ğelen bayana yanınızdaki eşiniz veya sevğiliniz baksa kıyametleri koparırsınız,şimdi burda kendine güvenen kadını oynuyorsunuz
tabiki kımsenın basına gelmesın ,Allah sakınsın..
kımse kankısıyle dur ben yıyemedım sen yıyebılırsın sevgilimi demediki ? yanagından opmek , sevgılısını övmek ve bı kaç saat daha fazla konusalım demek yemek manasıma mı gelıyor?
madem konu sahibi arkadasım okadar guvenmıyordun (kız arkadasına ve sevgılıne) neden tanıstırdınkı madem yamuk bi kızdı tanıstırmasaydın.
zaten al sen ye yok ben yıyım die dusunende nasıl bi mıde vardır bilemiyorum kafamçokkarıştı
son olarak ''kız kısmına guven olmaz '' lafın varya kolonya.. hemcinslerine bi hakarettir. ozaman kendınedemı guvenmıyorsun?!!
bu cumle için tek diyebilecegim sadece , çok ayıp ettin.
ben burada geçmişte kocasının baka kadını süzdüğü için konu açan hanımlarıda hatırlıyorum.ama iş başkası açınca bu tip konuları manğalda kül bırakılmıyor nedense
akıllı kadın tehlikeyi farkeder ona ğöre gardını alır ama saçma sapan nedenlerden kusura bakma ama potansiyel senin tabirinle erkeğimde ğözü var diyemezsin .
Ohoo kaç sayfa olmuş şimdi oku ki konuyu anlayasın?
Hangi tarafa saptı acaba konu? Biri özetlese ne makbule geçer ama..
Ohoo kaç sayfa olmuş şimdi oku ki konuyu anlayasın?
Hangi tarafa saptı acaba konu? Biri özetlese ne makbule geçer ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?