Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

tabiki kımsenın basına gelmesın ,Allah sakınsın..
kımse kankısıyle dur ben yıyemedım sen yıyebılırsın sevgilimi demediki ? yanagından opmek , sevgılısını övmek ve bı kaç saat daha fazla konusalım demek yemek manasıma mı gelıyor?
madem konu sahibi arkadasım okadar guvenmıyordun (kız arkadasına ve sevgılıne) neden tanıstırdınkı madem yamuk bi kızdı tanıstırmasaydın.
zaten al sen ye yok ben yıyım die dusunende nasıl bi mıde vardır bilemiyorum kafamçokkarıştı
son olarak ''kız kısmına guven olmaz '' lafın varya kolonya.. hemcinslerine bi hakarettir. ozaman kendınedemı guvenmıyorsun?!!
bu cumle için tek diyebilecegim sadece , çok ayıp ettin.

ben burada geçmişte kocasının baka kadını süzdüğü için konu açan hanımlarıda hatırlıyorum.ama iş başkası açınca bu tip konuları manğalda kül bırakılmıyor nedense

Öyle bir durum olduğunda karşıdakini kıskandığımdan olmaz o durum.eşime güvensizlikten olur.Ne yapıp edip önce eşini sonra da kız arkadaşlarını iyi seçeceksin.Yer bırakmayacaksın eşini ayartsın.Uzak tut sen de eşine güveniyorsan ve arkadaşın madem ayartan cinsten.

konu amacını aşalı çok olmuş..
ben herkezle tanıştırdım ve birşey olmadı..
bundan sorada olamaz çünkü çevremdekıler
kişilikli insanlar..

ayyy bana yardım ediiinnn
13 senelik dostumla kocam her birbirlerini gördüklerinde sarılıyolar üstelik eşim ona naber fıstık diyo oda iyidir canım senden naber görüşemiyoruz diyo
ne yapmalıyım

Kendime de ,eşime de güvenim sonsuz.
ınsanın her anlamda kendine güvenmesi ne kadar güzel bir duygudur.:smiley-cool:
Kendimle gurur duydum bir kez daha,karşıdan gelen bir kadını eşimden kıskanmadığım için.:içelim:

ayyy bana yardım ediiinnn
13 senelik dostumla kocam her birbirlerini gördüklerinde sarılıyolar üstelik eşim ona naber fıstık diyo oda iyidir canım senden naber görüşemiyoruz diyo
ne yapmalıyım

ikisinide pompalı tüfekle vur:icecream:

yoo hiçte kıyameti koparmam
bende bakıyorum güzel kadın görünce
bakmak var,bakmak var
benim kocamda elin kadınına yicek gibi bakmaz benim yanımda

amma dallanıp budaklandırdınız,
sıtede neler göruyoruz buradan örnek alın,
'' en yakın arkadasımla kocam benı aldattı!!
sevgilimin samimi kız arkadaslarıyla basım dertte!
komşum ve kocam!! ''

yani bunlar başlık örneklerı ve hayatın gerceklerı,
belkı sadece ben göruyorumdur bu baslıkları, hepsıne de cevap yazan benım belkıde.
hay allah. mirmirmirmir konunun saptıgına eminim.
sadece ıdealıstın tutumundan dolayı konu buralara varmıs olabılır

Çünku bılıyorum kı aynı konu acıldgında cevaplar baska olabılıyor .
aynı olaylara farklı cevaplar verebılen bır toplum oldugumuzu hep düşünmüşümdür zaten.

belki kızın kız arkadasları yanlış, belkı de sevgılısı cok yakısıklı ve cekici
olabilir.... ama hatalı davranan nedense ıdealist oldu.. :1ninca:
her neyse ben goruslerımı soyledım
yaklastırmam da yaklastırmam hihoyyyt
erkek arkadasım kım olursa olsun yaklastırmam
yakısıklı olsun olmasın, kız arkadaslarım duzgun olsun olmasın..
prensippp

ben burada geçmişte kocasının baka kadını süzdüğü için konu açan hanımlarıda hatırlıyorum.ama iş başkası açınca bu tip konuları manğalda kül bırakılmıyor nedense

Evet canım, şimdi gıdıp baska bır baslıga baksak
aaa kız arkadasını uzak tut tabı delı mısın hanım
dıye cevaplar verılen baska baslıkları bulabılırız...
belkı yazanlar baska kısıler yani bu baslıktakılerın hepsı baska
o baslıklardakıler de hep baska.... arastırmadım.
-tatlicadiarzu- öyledır dıyelım baska ınsanlar o yuzden tepkıler farklı

kolonya kusura bakma ama senin bu düşüncen çok saçma
hiç bir erkek bu yapaccaklarına veya yaptıklarına dayanamaz
çevrendeki herkese avcı gözüyle bakman çok ğarip seninki paranoyaklık şekerim.

Ohoo kaç sayfa olmuş şimdi oku ki konuyu anlayasın?

Hangi tarafa saptı acaba konu? Biri özetlese ne makbule geçer ama..

akıllı kadın tehlikeyi farkeder ona ğöre gardını alır ama saçma sapan nedenlerden kusura bakma ama potansiyel senin tabirinle erkeğimde ğözü var diyemezsin .

ılona kocasını vurmaya gitti-tatlicadiarzu-
Nie die sorarsan 13 yıllık kız erkedeşine fıstık demiş.
Kız arkadaşıda kocasına canım demişlaelaelaelaelae

bi kız erkek arkadaşını samimi olmadıgı kızla tanıştırıo kız hem tokalaşıo hem herüfü öpüo nanakdan

özetliyim şekerim hemen...
konu sahibesi erkek arkadaşıyla tanıştırdığı kız arkadaşının sevgilisini öpmesine acaip içerlemiş...konu bu aslında...
ama bu arada ona hak verenlere cevap verip vermeyenlere yokmuş gibi davrandı...klasik olarak...
önce yooo ben kimseyi tanıştırmam demem dikkat etmek lazım tabi dedi...10 sayfa filan sonra tanıştırmam tabi dedi...çünkü birebir bu konuyla ilgili örnek veren arkadaşları görünce haklı olduğuna karar verdi...
bu arada bazı arkadaşlar benim ütülüyle lalişi 5 dakika yalnız bırakmama çok içerledi...hatta burunları felaket pis kokular almaya başladı...
eleştirdikleri ben gibi gözükse de lalişe yaptıkları ima felaketti...neysem...herkes kendini bilir burda...
sonra tabiki de bazı yorumcular klasik olarak sen yorum yapma gibi cümleler sarfetti...bazıları tabi senin de başına geldi di miiiiiiii...dedi....
vs..vs..vs..
tüm bunları değerlendir...

Bence konuyu açan arkadaş gereksiz kuruntu yapmış..
Kızın yanaktan yanağa öpüşmesi hemen sevgilinizde gözü var anlamına gelmez..

Ama kıskançlık sınırlarını zorlayan insanlar bu hareketi genelde yanlış anlarlar..

Eğer kız arkadaşınız yakınsa size, sevgilinizi o şekilde öpmek için yaklaşması samimiyettendir..

Ondan sonra da ''hoş çocukmuş'' demesi de, bence yine gözü olduğunu göstermez..Birşeyler söylemesi gerekmiştir o da onu demiştir..

Bunlar benim düşüncelerim..

Ama siz kız arkadaşınızdan madem bu kadar şüphelisiniz, uzak tutun sevgilinizi madem..

valla konu dallanıp budaklanmış
topik başka yerlere kayma yolunda hızla ilerlemekte
bana bu kadar güvensiz olmak yanlış gibi geliyor
kız arkadaşım sevgilimi elimden alsa en çok hangisine üzülürdüm derseniz
ben arkadaşımın ihanetine daha çok üzülürdüm
arkadaş en samimi olduğun kişi sana bunu yapıyorsa
dışardaki tanımayan insanlar neler yapmaz
ama burda önemli olan arkadaşım dediğin kişiyi iyi seçmenle alakalı
sevgiliye suç bulacağımıza birazda arkadaşlık seçimlerimizi tartışmamız gerekiyor
ben gönül rahatlığı ile tanıştırırım çünkü benim arkadaşım bunu yapmaz diyebiliyorum
sevgili yada arkadaş seçimlerin herhangi birinde bir yanlışlık varsa zaten
gelecek olan başınıza gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…