- Konu Sahibi idealist_m35
-
Dikkat edesin ama arkadasim...bilirsin hapisten firar etmek cok cazip gelir...
Bir de şimdi eşcinsellikler de yaygınlaştı Laalecim.Hadi tüm bayanları kısıtladın.Bir de ters teperse bulamadıklarını onlarda ararsa.:jeyyar::jeyyar:
Ayyy çok yaşa inşallahkaydirigubbakcemile3
Valla diyim ben..
Arıza bende..
Bak bunu hiç düşünmedim he..:mymeka:
Ne yapmalı yav..
Nerede hayatımızı idame ettirmeliyiz?
sizde de böle firar olayı oldu herhalde bence sende dikkat et
canım yani bunun gibi neler geldi basıma.. ama soyledıgım gibi eşim gerekli cevabı verıyor,guvenım tam .. Allahta benı utandırmasın zaten.
abba cım nutkum tutuldu resmen
nasıl bişi bu???
işte adam gibi adam :lepi:
Tespitler çok iyi..
Hemen nasıl bildiniz Gülsüm'ün aile hayatını..
Tebrikler..şakkıdı
Tespitler çok iyi..
Tebrikler..şakkıdı
Tespitler çok iyi..
Tebrikler..şakkıdı
bana ters geldi ilk tanıştığın bir erkeği öpmek ,2 de 3de olur kabul ederim.bir de tanıştın tamam merak ediyodun onu da anladım ,tekrar uzun uzun sohpet edelim tekrar görüşelim demesi beni çıldırttı...zaten kısıtlı bi zamanımız var bi de uzun uzun seninle sohpet etmesine mi izin vericem yook o kadar da değil........
sanane sen neden yorum yapıosun o kişi adına
sanane sen neden yorum yapıosun o kişi adına
Ben olsam eşime kadınlar kulübüne bile girdiğimi söylemem madem arkadaşlarımın davranışlarından nem kapacak.Ne bileyim hayal eder birşey olur Allah korusun.
Ben olsam eşime kadınlar kulübüne bile girdiğimi söylemem madem arkadaşlarımın davranışlarından nem kapacak.Ne bileyim hayal eder birşey olur Allah korusun.
ya bırakın arkadaşlar niye bu kadar alaya alıyosunuz
konu sahibini, ne kadarda masum kadınlarız değilmi hiç kimsenin günahını almayız kimseye kondurmayız
böyle bi konu açan arkadaşı dışlarız
ayıp ama kızcağızın arkadaşının hafif hareketi hoşuna ğitmemiş ve burada fikir soruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?