Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

Bir de şimdi eşcinsellikler de yaygınlaştı Laalecim.Hadi tüm bayanları kısıtladın.Bir de ters teperse bulamadıklarını onlarda ararsa.:jeyyar::jeyyar:

Ayyy çok yaşa inşallahkaydirigubbakcemile3
Valla diyim ben..
Arıza bende..
Bak bunu hiç düşünmedim he..:mymeka:
Ne yapmalı yav..
Nerede hayatımızı idame ettirmeliyiz?

abba cım nutkum tutuldu resmen
nasıl bişi bu???
canım yani bunun gibi neler geldi basıma.. ama soyledıgım gibi eşim gerekli cevabı verıyor,guvenım tam .. Allahta benı utandırmasın zaten.
ben bu arkadasla ilişkimi kesmek istedım ama arkadas oyle namussuz çıktıkı yapıstıkca yapıştı suan sadece carsıda rastgeldikce meraaabaa dioo bana ama ben gormemezlıge gelıyorum o ayrı.

işte adam gibi adam :lepi:

sağol canım a.s. :1hug:

Tespitler çok iyi..
Hemen nasıl bildiniz Gülsüm'ün aile hayatını..
Tebrikler..şakkıdı

yazı karaketrinden fal bakıyo galiba laliş :roflol:
bak sen times new romanla yazdın galiba devlet dairesinde bi işin var adliyemiii deseem ne desem delikafadulden

Güzelim bak arkadaşın açık açık söylüyor yani niyeti bozuk besbelli yani yoksa öpmek değil mesele benim erkek arkadaşıma o lafı söyleyemez yani ne demek uzun uzun konuşalım ya cesarete bak kızdakii

Ben olsam eşime kadınlar kulübüne bile girdiğimi söylemem madem arkadaşlarımın davranışlarından nem kapacak.Ne bileyim hayal eder birşey olur Allah korusun.

Ben olsam eşime kadınlar kulübüne bile girdiğimi söylemem madem arkadaşlarımın davranışlarından nem kapacak.Ne bileyim hayal eder birşey olur Allah korusun.

Ayyy seni okudukça gülüyorum ya...:roflol::roflol:
Ayy yazmıcem artık...şakkıdı

ya bırakın arkadaşlar niye bu kadar alaya alıyosunuz
konu sahibini, ne kadarda masum kadınlarız değilmi hiç kimsenin günahını almayız kimseye kondurmayız
böyle bi konu açan arkadaşı dışlarız
ayıp ama kızcağızın arkadaşının hafif hareketi hoşuna ğitmemiş ve burada fikir soruyo

sanki siz çevrenizde kadınları kıskanmıyorsunuz itiraf edin sokağa çıktınız zaman karşıdan ğelen bayana yanınızdaki eşiniz veya sevğiliniz baksa kıyametleri koparırsınız,şimdi burda kendine güvenen kadını oynuyorsunuz

mancocum boşver ya ben tınlamıyorum bile ne yazıyolarsa yazsınlar.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…