Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

ben söyleyim nedenini ben kk da adam öldürdüm de onun izini sürüyorum tekrar bi nick alarak .bilmem yeterli oldumu nedersin

millet burada konuyla alakalı varsa fikiri üreteceğine nick avına çıkmışlar
amaç polemik yaratmak yani ,başkasının açtığı konu üzerienden saldırmak

burada konunun sapmasında en büyük etken sizsiniz
az durulun başkasının açtığı konu üzerinden her yere cevap yetiştirmeye çalışmayın
sizin tabirinizle saldırmayın
polemik falan kalmaz

ben söyleyim nedenini ben kk da adam öldürdüm de onun izini sürüyorum tekrar bi nick alarak .bilmem yeterli oldumu nedersin

ne dicem gülerim sadece :roflol:
nasıl öldürdün banada anlat gıcık olduğum bi üye olursa belki bende öldürürüm
ha ne dersin bu oldu mu :1ninca:
ha bu arada mantık hatası var öldürdüysen ölünün izini nasıl sürceksin
ölünün değil dirinin izi sürülür azcık dikkat et yahu kopuyorum sonra yazdıklarına

ya bütün hemcinslerımız tehlıkemı arz edıyor!!!

Bu tamamiyle senin bakis acina kendine ve esine olan güveninle alakali...

Sen her kadini potansiyel bir tehlike olarak görmeye baslarsan zaten ne huzurun kalir nede mutlulugun...gerek is hayatinda gerek sosyal hayatimizda sürekli kadinli erkekli iletisimdeyiz...ne yapmamiz lazim? Kimse bakmasin dokunmasin konusmasinmi diye bir pankardmi yapistiralim adamlarin alnina.??

Olmaz...zaten kendine ve esine güvenen bir kadin bu tür sacma kiskancliklarla ne kendi hayatini zehir eder nede esinin veya sevgilisinin hayatini..

evet ben profiline yazdım neden başkasınınaçtığı topiği işkal ediyorsun anlamadım bana sözde eski nickimden bahsediyorsun ispatla
sen benim hakkımda yalanlar uyduruyorken ben sana ne dememi bekliyorsun

sen asker eşisinki o topiğe takılıyorsun
ama bekar yazıyor
yada içinde ukte kaldı asker eşi olmak
dua et umarım olursun

Manço'nun yazdıkları özelime

Ne demek oluyor.Orda asker eşlerinden ziyade nişanlıları sevgilileri de var.Burda nişanlımın rütbesini,mesleğini deşifre mi edicem.Niye ukte kaldı ki.Asker eşleri topiğinin eskileri beni bilir.Şimdi senin yazdıklarına gülüyolardır.

Son düzenleme:

eşime çaılştığı ortama ragmen ınanılmaz guvenırım..
benım kartlarım açık ..
bu tarz bıseyde ne kazananıp ne kaybedeceğinı çok iyi bilir.......!!!!.
yapacaksa zaten serbest yapsın boynna tasma mı takıcam ...
o sebeble güvenırım hem kendıme hem eşime..
kım olursa olsun benı sarsmaz

Iste bu kadar güzelim...a.syapacagi varsa zaten yapar...aynen bende öyle düsünüyorum

dimi yanii
içinde olunca nasıl olsa yapar

ayy size bişey söliyimde gülün
benim annem diyokii ayy kızım babanı yatakta yakalasam inanmam :roflol:

Bir de o var değil mi, ben böyle konuşan kadınları her zaman zeki bulurum.
Bir erkeğe, sana sonsuz güveniyorum diyerek omuzuna yük verildiğini düşünüyorum, adam yapacağı varsa da eşinin ona güvendiğini düşünerek yapmaz gibime geliyor.
Güvenmediğini sürekli belli edeceksin de ne olacak..

farklı bir bakış açısı ama ya ters teperse
bu kadın bana sonsuz güveniyor yapsam bile şüphelenmez benden derse ne olacak
bu erkek milletine nasıl davranılacağını çözen biri varsa aydınlatsın bizi
zira kendileri labirent gibi karmaşıklar

ohooo. bu ne ki.
eşim eski sevgilisiyle aynı iş yerinde çalışıyor ve kız gelip burnumuzun dibinden ev tuttu.
eşime güveniyorum fakat kıza bir türlü ısınamadım.eşimle araları da pek iyi.
şimdilik birşey demiyorum. eğerki sabrımı taşıracak birşey yaparlarsa olacaklardan korkuyorum.
ayrıca bütün kız arkadaşlarımı da tanır. sadece selamlaşırlar o kadar. zaten eşime sulanacak kızları arkadaş diye yanımda gezdirmem.. eşim de arkadaşlarıma sulanacak bir tip olsaydı zaten evlenmezdim.

Çok haklısın canım, aynen dediğin gibi bir yol da izleyebilirler..
Ama küçükken mesela ailelerimiz bize güveniyorlarsa onların başını eğmeyiz, ama bir ailede çocuğa güvenilmiyorsa, sürekli kontrol altındaysa o çocuk tam da korkulanı yapar, aile baskı yaptığıyla kalır. Burdan yola çıkmıştım, yoksa senin dediğin de doğru, olay erkekler olunca tepkiler de başka olabiliyor. Ama sevdiğine güvenmeyen sürekli didikleyen bir kadındansa, eşine güvenen, güvendiğini belirten ama tek gözü her daim açık bir kadın olmak daha mantıklı geliyor :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…