Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

olm iki gün yoktum neler olmuş neler,:1shok:
tüh ben şimdi kusur kaldım...:jeyyar:
Soruya gelince Tanıştırırım elbette neden olmasın...
alkisalkisalkis

tabikide kız arkadaşlarımla tanıştırırım .. hem kız arkadaşıma hemde eşime güvenim sonsuz..

yanağından öptüyse nolmuş yani, bende onun erkek arkdaşlarını öpüyorum.? bana biraz saçma geldikaydirigubbakcemile

her önüme gelenlede tanıştırırım konu buysa, çünkü eşime güveniyorum..
adriana lima gibi bir dünya güzeli bile arkadaşım olsa onlada tanıştırırım..
herşeyin başı güven

ben tanıstırrım ama benim erkek arkadasımla tanıstırrım zaten güvenmediğim bi insanla dostluk kurmam kurduklarımda gayet mesafeli olurlar...
ama kızda hata var..erkek arkadasında kendini geri çekerek kızın mesafesini koruması gerektiğini gayet güzel anlatabilirdi....

bu da çok adice olmuş be
yazık günah valla ne diim ki, insan oğlu çiği süt emmiş işte
kendi bi adi zaten adiye adilik yapılır :1closedeyes:
Hey allahım ya daha neler görücez.
Kafamıza daş yagsada kurtulsak

Keşke kaynın duysaydıda agzını burnunu kırsaydışakkıdı(ne alakaysa-tatlicadiarzu-)

günah olmasa çoktan duyurmuştum
günah işte
yuvamı bozmaya iten görümceme ilerde bi gün bu lazım olur bana
elimdeki kozu hatırlatacağım bi ara kötükedihüso

Ozaman sen evlendiğinde eve kimseyi de almazsın hatta kız kardeşlerinden dahi şüphe duyarsın Allah muhafaza, nedir bu erkeği kutsama hali anlamadım hep kadınlar suçlu günahkar yahu?? kafamçokkarıştı

Bencede..

buunu söyleyecek cesareti sizden almış olmalı.
kız bbozmamak için öpüşmek ne demek ayrıcaklava:

o olaydan sonra hem oglan hem kız fırça yemişti benden sizin yerinizde olsaydım:mymeka:

tanıştırmam asla, gerekiyorsa zaman içinde tanışırlar...

ben çok samimi kız arkadşlrmla tanıştırırım sdce.ama iki tarafta mesefeyi korumalı.haddinden fzla bi yaknlık görürsem sinirlenirim we uyarırım

Ben arkadaşken tanıştırmadan yanayım. Tanıştırmasam tavırlarını nasıl gözlemleyeceğim. Evlendikten sonra sürpriz olmasın diye her açıdan tanıma dönemi değil mi?
Benim bir arkadaş ev arkadaşını sevgilisi ile tanıştırmış. Ailesinden sonra en güvendiği kişi idi. Birkaç gün sonra diğer kız da biriyle anlaşıyorum ama yurt dışında demiş. farklı bir isim söylemiş. Birkaç ay sonra evleniyorum gelinliğimi, eşyalarımı senin zevkine göre almak istiyorum diye gönlünü alıp kimle evleneceğini de söylüyor. Yani iki ihanet birden. En sevdiği arkadaşından ve sevgilisinden. Günlerce ağladı ve tatil de yaklaşmıştı o yaz tayinini yaptırdı ve gitti. Ona çok üzülmüştüm. Ama iyi ki de yine de tanıştırmış diyorum. Çünkü evlendikten sonra da aldatırdı o kişi.:1no2:

canın kız resmen yazılmış erkek arkadaşına...bazı arkadaslar demişler ki, her önüne gelen midir arkadasın?tabii ki değil...insanlığını takdir ettiğin, üç aşağı beş yukarı anlaştığın kişiyle arkadaş olursun ancak 'dost' değil...anladığım kadarıyla o kızarkadaşın insan olarak iyi biri genel özellikleri acısından...ancak kendi tanıdığıım kişilere dayanarak şunu söyleyebilirim ki bazen cok nazik,yardımsever vs....olan insanlar malesef arkadaşlarının sevgililerine ilgi duymaktan kendini alamıyor...hiç birimiz dört dörtük değiliz.kimisinin de böyle bir kusuru var ve bence sevgilini ya da eşini tanıştırırken,daha dogrusu aynı ortamda bulunduracağın insanda bu özelliğe bak derim...

yorumun için teşekkürler cnm maalesef burda konuyu o kadar saptırdılarki laf anlatamadım ama sen iyi analiz etmişsin sende gerçekleri görenlerdensin...

Niye manconun bu kadar üzerine gitme ihtiyacı duydunuz ki? Söyledikleri kesinlikle doğru..Bununla birlikte bir insanın üzerine giderseniz,onu incitmeye çalışırsanız o da elbette sizin hassas noktalarınızı gündeme getirir..Bırakın nick avını..Önemli olan eski nicki yeni nicki değil ortaya koydukları,yorumlarıdır insanın...Konuyu geyiğe getirip alaya almak hiç hoş bir davranış değil arkadaşlar...Önemli olan çözüm bulmak,sorun yaratıp ortamı germek değil..Aşılmalı bazı şeyler aşılmalı.....

Son düzenleyen: Moderatör:
bazıları şey demiş yanlız iyi fikir,
kim demiş bulamam şimdi ama,
aslında evlenmeden evvel tanıstırmak iyi demiş birisininki ev arkadasıyla kaçmış falan,
hem kısmet değğilmiş hem ben yemedim sen ye demek olmus hemde
adamın gıdecegı varmıs evvelden gıtmıs...

belkı hazır evlenmedık hadı senle cıkalım evlenelım dıyen bırı tabı o ıhtımalde vardır ama.. ıyı fıkır aslında..
tanıstırcan bır yıgın sevgılıne sarkacak kızlarla hazır herkese sarkan kızlar olur ya, tuzak gıbı, elınle verecen adamı... gıderse senin gıtmezse hıc senın olmamıs dıycen so nra.. iyi fikir yıne de

hıc bıse anlamadım

eger sevgilim olsaydi

yok asla kimseyle tanistirmazdim.. ne münasebet..
alir onu bir kafese koyardim, ne bir yere gidebilme ihtimali olurdu nede kimseyi görme..
iyice kilitlerdim kafesi hatta.. suyunu ekmegini verirdim arada bir,
sürekli kiskanclik krizlerine girerdim, sevgilim kafeste olmasina ragmen..
her gün basinin etini yerdim, niye bana sevgini göstermiyorsun diye..
taaki o geberene kadar ...

not : umarim anlamissinizdir aslen ne demek istedigimi..!:mymeka::1closedeyes:

Son düzenleme:

bu da bir fikirrr giden gider kalan saglar bizimmdirrryerimseniben

mantık dışında yorumlar yapmaktan yanasınız sanırım anlamadınız herhalde konuyu sizin şunu anladığınız kesin, sevgilimi nasıl herkesden kaçırırım bu değil ki konu nie biz insan içine çıkmıyormuyuz, herkesi potansiyel tehlike mi görüyoruz tabiiki de hayır bazı arkadaşların yazdıklarının peşinden gidiyosunuz başka bi şey yaptığınız yok ne yazık ki.........

arkadaşlarımla tanıştırırım sevsinler diye.. çok yakın olmadığım arkadaşlarımla tanıştırırım, asılırlarsa karşılarında beni bulabileceklerini görsünler diye kötükedihüso .. ama arkadaştan kazara bir kazık gelirse, sevgilinden gelecek olandan daha fazla acıtacağı kesindir ne yazık ki, umarım kimsenin başına gelmez

Benım cevremde tanıstırmaktan cekınecegım kız arkadasım yok,sevgılıme yeltenıcek kısılerı zaten cevremde barındırmam.bazı arkadaslarım ya tokalasır yada hıc tokalaşmaz,resmıyet olmalı arada.

Ama bi erkek arkadasımı sınıf arakadasımla tanıstırmıtım,benleyken kız teklıf etmış,öğrenmiştim,sonrada bıraktım zaten onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…