E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi idealist_m35
-
kendi bi adi zatenbu da çok adice olmuş be
yazık günah valla ne diim ki, insan oğlu çiği süt emmiş işte
Hey allahım ya daha neler görücez.
Kafamıza daş yagsada kurtulsak
Keşke kaynın duysaydıda agzını burnunu kırsaydışakkıdı(ne alakaysa-tatlicadiarzu-)
erkek arkadaşımda beni erkek arkadaşlarıyla tanıştırdı ama ben hiç birini öpmedim sadece tokalaştım zaten erkek arkadaşımda öpmemi istmez,bence o olması gerekende bu.erkek arkadaşıma gelince ona güveniyorum sadece kzın fazla samimi olduğundan bahsetti ben de katıldım erkek arakaşıma art niyeti olan bi insanı 5 sene değil bir saniye tutmam hayatımda.daha önce bu tarz bi olay geldi başıma kızlara karşı güvensizim erkeklere değil.
ilginç bir durum...
benim 5 yıllık arkadaşım 4 yıllık sevgilimle yeni tanışacak ve ben tanışma esnasında tokalaşırken öptüğü için huzursuz olacağım ...
tamam ben de ilk tanışma esnasında öpmekten hoşlananlardan değilim... kız ya da erkek farketmez... ama bunu yapanları da yadırgamam... ki bahsettiğim arkadaşımla sevgilim... ya da böyle bir durumda huzursuz olmam... ya arkadaş da ya sevgili de sorun var demek ki... sende bir güvensizlik yaratıyorlar... ikisinden birini tercih et ne diyeyim ...
benim için arkadaşlarımın birlikte olduğum insanı beğenmesi ve sevmesi çok önemlidir... çünkü sevgili gider arkadaş kalır... arkadaş daimidir... oldu ki sevgili dediğim insanla hayatımı birleştiricem o zaman daha da önemli arkadaşlarımla iyi anlaşması...
arkadaşlarım benim herşeyim ... onları sevmeyen sevgiliye güle güle ...
merhaba arkadaşlar gecen hafta erkek arkadaşım yanıma geldi. 4 yıllık bir ilişkim var.kız arkadşımdan biri tanışmak istedi bende tanıştırdım ama kız gayet samimiydi ilk tanıştığı bi erkeği öpmek için uzanması benim garibime gitti ki erkek arkadaşımda kız bozulmasın die bana bakarak kızla görüştü.erkek arkadşım yanımdan ayrıldıktan sonra kız çok yakışıklı çok hoş olduğunu söledi bu da bana ders oldu her önüne gelenle tanıştırmamak gerekir.sizler ne düşünüyosunuz...
4 yıl boyunca kimseyle tanıştırmadım zaten 2,3 gün kalıp gidio.kız arkadaşım tanıştır dedi,daha sonra da tekrar geldiğinde daha uzun sohpet edelim bu tanışmak ilk ti falan dedi.biz zaten 2 ayda anca 2 3 gün görüşüyoruz,bu anlayışsızlık bence ...
canın kız resmen yazılmış erkek arkadaşına...bazı arkadaslar demişler ki, her önüne gelen midir arkadasın?tabii ki değil...insanlığını takdir ettiğin, üç aşağı beş yukarı anlaştığın kişiyle arkadaş olursun ancak 'dost' değil...anladığım kadarıyla o kızarkadaşın insan olarak iyi biri genel özellikleri acısından...ancak kendi tanıdığıım kişilere dayanarak şunu söyleyebilirim ki bazen cok nazik,yardımsever vs....olan insanlar malesef arkadaşlarının sevgililerine ilgi duymaktan kendini alamıyor...hiç birimiz dört dörtük değiliz.kimisinin de böyle bir kusuru var ve bence sevgilini ya da eşini tanıştırırken,daha dogrusu aynı ortamda bulunduracağın insanda bu özelliğe bak derim...
bazıları şey demiş yanlız iyi fikir,
kim demiş bulamam şimdi ama,
aslında evlenmeden evvel tanıstırmak iyi demiş birisininki ev arkadasıyla kaçmış falan,
hem kısmet değğilmiş hem ben yemedim sen ye demek olmus hemde
adamın gıdecegı varmıs evvelden gıtmıs...
belkı hazır evlenmedık hadı senle cıkalım evlenelım dıyen bırı tabı o ıhtımalde vardır ama.. ıyı fıkır aslında..
tanıstırcan bır yıgın sevgılıne sarkacak kızlarla hazır herkese sarkan kızlar olur ya, tuzak gıbı, elınle verecen adamı... gıderse senin gıtmezse hıc senın olmamıs dıycen so nra..iyi fikir yıne de
bazıları şey demiş yanlız iyi fikir,
kim demiş bulamam şimdi ama,
aslında evlenmeden evvel tanıstırmak iyi demiş birisininki ev arkadasıyla kaçmış falan,
hem kısmet değğilmiş hem ben yemedim sen ye demek olmus hemde
adamın gıdecegı varmıs evvelden gıtmıs...
belkı hazır evlenmedık hadı senle cıkalım evlenelım dıyen bırı tabı o ıhtımalde vardır ama.. ıyı fıkır aslında..
tanıstırcan bır yıgın sevgılıne sarkacak kızlarla hazır herkese sarkan kızlar olur ya, tuzak gıbı, elınle verecen adamı... gıderse senin gıtmezse hıc senın olmamıs dıycen so nra..iyi fikir yıne de
eger sevgilim olsaydi
yok asla kimseyle tanistirmazdim.. ne münasebet..
alir onu bir kafese koyardim, ne bir yere gidebilme ihtimali olurdu nede kimseyi görme..
iyice kilitlerdim kafesi hatta.. suyunu ekmegini verirdim arada bir,
sürekli kiskanclik krizlerine girerdim, sevgilim kafeste olmasina ragmen..
her gün basinin etini yerdim, niye bana sevgini göstermiyorsun diye..
taaki o geberene kadar ...
not : umarim anlamissinizdir aslen ne demek istedigimi..!:mymeka::1closedeyes:
hıc bıse anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?