Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

Benim eşim öper de sarılır da
Ben de onun arkadaşlarını öperim de sarılırım da
Desenize,senelerin yıpratamadığı,kıskançlık illetinin aramıza giremediği
saygımızı koruduğumuz,bebeğimizle mutlu mesut günler geçirdiğimiz evliliğimiz,
Bir karşı cinse değdirdiği dudak yüzünden tehlikeye girecek :1closedeyes:
Ne kadar gülüyorum,yani isteyen öper,isteyen tokalaşır,isteyen şakalaşır,isteyen koklar
Kime ne
Biz şimdi yeni tanıştığımız ama eşimle çocukluktan beri dost olan Leventle,Mehmetle,Hatice ve Ayşeyle öpüştük diye suç mu işliyoruz
Oy benim dertli başım,
Ben güveniyorum,kapı gibi eşim,kapı gibi sağlam dostlarım var...
Islak veya kuru bir öpücük beni dara sokmaz,Sevgiler,her nerede öpüyor ve öpülüyorsanızŞenizkaydirigubbakcemile3

eski sevgili hem aynı iş yerinde . hemde aynı mahallede-tatlicadiarzu-
nanak nanaga öpüştüler mi? şakkıdı

Kız arkadasının öpmek için hemen uzanışı hoş değil daha yeni tanışıyor yani..böyleleriyle neden cevre yapıyorsun ki az olsun öz olsun arkadasın...

ben burda sadece kıza suç bulmuyorum bıdaha böle bir hata yapma sana ders olsun
aynı sekılde bende kuzenımı tanıstırmıstım sımdı eskı sevgılımle evlıler

al iştee işe bak...
benim arkadşımda aynı eski sevdigi çocuga kuzenini tanıştırdı..
çocuk sonra kızı arıyo ama kız bunu deli gibi seviyo benim arkadşım çocugu....
çocuk arayınca heyecanlanıyo benim arkdaş... sanıyoki teklif edecek filan açılacak...
çocuk diyoki kuzenin telefonunu verirmisin bana..
bu neden diyo..
ona teklif edecem hala aklımda diyo...
çok üzülmüştü arkadaşım (((

valla ben eşimin arkadaşlarını öperim de sarılırım da...
onun da benim arkadaşlarımı öpmesin de sarılmasın da ya da arkadaşlarımın eşime sarılıp öpmesinde hiç bir art niyet olduğunu düşünmüyorum...
aksine çekinen kişinin fesat olduğunu düşünürüm ben...

ağzına sağlık valla aynen katılıyorum. zaten bu kız öperken sizin art niyetli olcanızı düşünseydi hiç öpmezdi belkide

1.Erkek arkadaşıma da kendime de güvenirim.
2.Güvendiğim arkadaşlarımla da tanıştırırım, güvemediğim arkadaşlarımla da tanıştırırım.
3.Erkek arkadaşım da insan sonuçta elbette o da hata yapabilir. Tanıştırırım ki yol yakınken görürüm kız arkadaşımın da sevgilimin de ne yapacağını? (herüf iyiyse yola devam, kötü çıkarsa paydos "hadi yavrum güle güle" derim.

Ama daha geçen hafta 5 kız arkadaşımın arasına soktum. Ortamda tek erkek oydu. Arkadaşlarımdan biriyle çok samimi değilim. Başka arkadaşlarım sebebiyle görüşüyorum. Onun hareketlerinden kuşkulandım ama sallamadım. Erkek arkadaşım da hiiiiççç oralı olmadı. Kızlarla güzel sohbet etti. Güldü eğlendi. Ama ortam dağılınca bir daha adları bile geçmedi ki geçse nolur...

Amaaan nolacak ya :))

:içelim: :içelim:

bu konu hala kapanmadı mı
şaştım doğrusu çok istikrarlı devam ediyor
nokta atışları ilede münakaşa ediliyor demek ki herkes memnun ne diyim hadi hayırlısı alkisalkisalkisalkisalkisalkis

öyle bi boyuta geldi ki bu tokalaşma muhabbeti. bence ilk karşılaştıklarımla sadece tokalaşırım, sonrası edeceğimiz muhabbete ve kuracağımız samimiyete bağlıdır.
benim nişanlımda öyledir, ama olsa bile bunu kıskançlık haline getirmem çünkü benim erkekim böyle basit bişeyden aklına fesatlık düşürecek bir adam değildir.
karşıdaki kendi kendine düşüne dursun varsa niyeti

bu konu hala kapanmadı mı
şaştım doğrusu çok istikrarlı devam ediyor
nokta atışları ilede münakaşa ediliyor demek ki herkes memnun ne diyim hadi hayırlısı alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kazen patron siteye gelen saldırılarla uğraşmakta, modlarda ona yardım etmekte
o yüzden böle oldu bu konu sanırım :lepi:

kazen patron siteye gelen saldırılarla uğraşmakta, modlarda ona yardım etmekte
o yüzden böle oldu bu konu sanırım :lepi:

doğru zamanlama desene :jeyyar:
yoksa bu topiğin miladı dolmuş hatta banlı listesi kapısına asılmıştı bile :roflol::roflol:

yorumları okurken ne aklıma geldi
görümcem yıllardır yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen yengesiyle (eltimle) tanıstırdı sevgilisini
o süre zarfında yengesi (benim eltim) ile kaynım boşandı..
yine de görümcem abisinin ayrıldığı kadın ile eski yengesiyle görüşmeye devam etti
baktık ki yenge ile görümcenin sevgilisi aralarında bişi var görünüyor
halbuki yengesini sevgilisiyle tanıstırdı sevgilisi hakkında görüşlerini alsın diye
ama sevgilisi yengesine mesaj atmalar aramalar görüşelim demeler vs vs derken yenge her ikisinden uzak kalmayı tercih etti..
kız erkek farketmiyor neticede kalbi bozuk olmasın
ben olsam tanıstırırım her kim olursa olsun

doğru zamanlama desene :jeyyar:
yoksa bu topiğin miladı dolmuş hatta banlı listesi kapısına asılmıştı bile :roflol::roflol:
kesinlikle öle oldu, fırsatçı üyeler olarakta hepimiz hücümdayız şutarafagitti

bu da çok adice olmuş be
yazık günah valla ne diim ki, insan oğlu çiği süt emmiş işte

ben kişilik olarak ilk tanıstıgım biriyle sadece tokalasırım öpmem yanaktan... öptügüm kişilerde samimi arkadaslarım ve tanıdıgım insanlardır... öpen insanlarada bişey demem ne diyebilirimkia.s
arkadaslarım benim için cok degerlidirlerki arkadasım olurlar.. ve genelde benim neyi sevip sevmedigimi bilirler. onlarda ona göre davranırlar..sengözlerimebaksanab
eger kız arkadasımı tanıstırıyor isem o zaman öpmeye kalkmıssa arkadasım bunu dogal karsılarım, dogal karsılamayacaksam sucu kendimde ararım cunku herkes benim gibi davranmak durumunda degil:1closedeyes:.
kız arkadaslarım sevgilim için genelde yakısıklı derler ve desinlerde bu benim grurumu oksuyor a.s
eger insan sonradan böyle düşünecekse o zaman hiç tanıstırmayacak...

Hey allahım ya daha neler görücez.
Kafamıza daş yagsada kurtulsak

Keşke kaynın duysaydıda agzını burnunu kırsaydışakkıdı(ne alakaysa-tatlicadiarzu-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…