- Konu Sahibi idealist_m35
-
ohooo. bu ne ki.
eşim eski sevgilisiyle aynı iş yerinde çalışıyor ve kız gelip burnumuzun dibinden ev tuttu.
eşime güveniyorum fakat kıza bir türlü ısınamadım.eşimle araları da pek iyi.
şimdilik birşey demiyorum. eğerki sabrımı taşıracak birşey yaparlarsa olacaklardan korkuyorum.
ayrıca bütün kız arkadaşlarımı da tanır. sadece selamlaşırlar o kadar. zaten eşime sulanacak kızları arkadaş diye yanımda gezdirmem.. eşim de arkadaşlarıma sulanacak bir tip olsaydı zaten evlenmezdim.
ben burda sadece kıza suç bulmuyorum bıdaha böle bir hata yapma sana ders olsun
aynı sekılde bende kuzenımı tanıstırmıstım sımdı eskı sevgılımle evlıler
ağzına sağlık valla aynen katılıyorum. zaten bu kız öperken sizin art niyetli olcanızı düşünseydi hiç öpmezdi belkidekız arkadaşın ?
her önüne gelen ?
kız arkadaşın her önüne gelenmidir ?
her önüne gelen kızarkadaşın mı olur senin ?
tokalaşırken uzanıp öpmesinde ne gibi sakınca var ?
art niyet uzanıp öpen kişide değil öpülen kişide bence..
kız arladaşlarımı erkek arkadaşımla gögsümü gere gere tanıştırırım..
çünkü kendimi tanırım , kendimden bilirim arkadaşlarımı..
gözümü kapatır güvenirim ..
Benim eşim öper de sarılır da
Ben de onun arkadaşlarını öperim de sarılırım da
Desenize,senelerin yıpratamadığı,kıskançlık illetinin aramıza giremediği
saygımızı koruduğumuz,bebeğimizle mutlu mesut günler geçirdiğimiz evliliğimiz,
Bir karşı cinse değdirdiği dudak yüzünden tehlikeye girecek :1closedeyes:
Ne kadar gülüyorum,yani isteyen öper,isteyen tokalaşır,isteyen şakalaşır,isteyen koklar
Kime ne
Biz şimdi yeni tanıştığımız ama eşimle çocukluktan beri dost olan Leventle,Mehmetle,Hatice ve Ayşeyle öpüştük diye suç mu işliyoruz
Oy benim dertli başım,
Ben güveniyorum,kapı gibi eşim,kapı gibi sağlam dostlarım var...
Islak veya kuru bir öpücük beni dara sokmaz,Sevgiler,her nerede öpüyor ve öpülüyorsanızŞenizkaydirigubbakcemile3
eski sevgili hem aynı iş yerinde . hemde aynı mahallede-tatlicadiarzu-
nanak nanaga öpüştüler mi? şakkıdı
kazen patron siteye gelen saldırılarla uğraşmakta, modlarda ona yardım etmektebu konu hala kapanmadı mı
şaştım doğrusu çok istikrarlı devam ediyor
nokta atışları ilede münakaşa ediliyor demek ki herkes memnun ne diyim hadi hayırlısı alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kazen patron siteye gelen saldırılarla uğraşmakta, modlarda ona yardım etmekte
o yüzden böle oldu bu konu sanırım :lepi:
kesinlikle öle oldu, fırsatçı üyeler olarakta hepimiz hücümdayız şutarafagittidoğru zamanlama desene :jeyyar:
yoksa bu topiğin miladı dolmuş hatta banlı listesi kapısına asılmıştı bile :roflol::roflol:
bu da çok adice olmuş beyorumları okurken ne aklıma geldi
görümcem yıllardır yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen yengesiyle (eltimle) tanıstırdı sevgilisini
o süre zarfında yengesi (benim eltim) ile kaynım boşandı..
yine de görümcem abisinin ayrıldığı kadın ile eski yengesiyle görüşmeye devam etti
baktık ki yenge ile görümcenin sevgilisi aralarında bişi var görünüyor
halbuki yengesini sevgilisiyle tanıstırdı sevgilisi hakkında görüşlerini alsın diye
ama sevgilisi yengesine mesaj atmalar aramalar görüşelim demeler vs vs derken yenge her ikisinden uzak kalmayı tercih etti..
kız erkek farketmiyor neticede kalbi bozuk olmasın
ben olsam tanıstırırım her kim olursa olsun
merhaba arkadaşlar gecen hafta erkek arkadaşım yanıma geldi. 4 yıllık bir ilişkim var.kız arkadşımdan biri tanışmak istedi bende tanıştırdım ama kız gayet samimiydi ilk tanıştığı bi erkeği öpmek için uzanması benim garibime gitti ki erkek arkadaşımda kız bozulmasın die bana bakarak kızla görüştü.erkek arkadşım yanımdan ayrıldıktan sonra kız çok yakışıklı çok hoş olduğunu söledi bu da bana ders oldu her önüne gelenle tanıştırmamak gerekir.sizler ne düşünüyosunuz...
yorumları okurken ne aklıma geldi
görümcem yıllardır yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen yengesiyle (eltimle) tanıstırdı sevgilisini
o süre zarfında yengesi (benim eltim) ile kaynım boşandı..
yine de görümcem abisinin ayrıldığı kadın ile eski yengesiyle görüşmeye devam etti
baktık ki yenge ile görümcenin sevgilisi aralarında bişi var görünüyor
halbuki yengesini sevgilisiyle tanıstırdı sevgilisi hakkında görüşlerini alsın diye
ama sevgilisi yengesine mesaj atmalar aramalar görüşelim demeler vs vs derken yenge her ikisinden uzak kalmayı tercih etti..
kız erkek farketmiyor neticede kalbi bozuk olmasın
ben olsam tanıstırırım her kim olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?