- Konu Sahibi idealist_m35
-
yıllar önce erkek arkadaşımla bir kız arkadaşımı tanıştırmıştım sağolsunlar kankalıktan çıkıp sevgili olmaya doğru ilerlediler kafamçokkarıştı bende o günden sonra ders aldım artık öyle güvenmediğim kimseyi aileme sokmuyorum:CüvCüv:
yıllar önce erkek arkadaşımla bir kız arkadaşımı tanıştırmıştım sağolsunlar kankalıktan çıkıp sevgili olmaya doğru ilerlediler kafamçokkarıştı bende o günden sonra ders aldım artık öyle güvenmediğim kimseyi aileme sokmuyorum:CüvCüv:
tatlım ben o kişileri tanıştırdım ve beraber takıldık yediğimiz içtiğimiz ayrı değildi bu kadar içiçe oluncada e kızda rahat bi kızdı çocukta baktı bunun için her yol paris kaptırıverdi kendini .işte bu gibi durumlar aniden gelişebiliyormuş gördüğümüz üzereböyle bi bakış açısı garip geldi bana:umursamaz: gözü dışarda olan heran sizden vazgeçebilecek olan adam illa sizin kız arkadaşlarınızı beklemez zaten.Siz onu o kişiyle tanıştırmasaydınız,muhtemelen kendi birini bulacaktı...
heleki konuyu açan arkadaş 4yıl tanştırmamış,bence böyle bişey sormak garip bile.he uzaktan-yada ayda yılda 1 görüştüğünüz arkadaşınızdır zaten ozaman bahanelerle erteler tanıştırmam ben de belki de.o da gereksiz bi talebi olduğundan,korktuğumdan değil ..
ben herzaman -en yakın dostum/bazen bi başka yakın arkadaşım da- evet bu insan benim hayatımda yer almaya layık,bişeylerden eminim diyebildikten sonra tanıştırırım.
şimdiye kadar da çok şükür hiç böyle şeyler yaşamadım .........
bunlar hep sevgilinin gözünün dışarda olup olmaması/ve arkadaş seçiminize bağlı şeylera.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?