Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

B]yıllar önce erkek arkadaşımla bir kız arkadaşımı tanıştırmıştım sağolsunlar kankalıktan çıkıp sevgili olmaya doğru ilerlediler kafamçokkarıştı bende o günden sonra ders aldım artık öyle güvenmediğim kimseyi aileme sokmuyorum:CüvCüv:[/B]

Son düzenleme:

aynen böyle işte, bu yuzden bu s ebeplerden tanıstırmıyor ınsanlar

böyle bi bakış açısı garip geldi bana:umursamaz: gözü dışarda olan heran sizden vazgeçebilecek olan adam illa sizin kız arkadaşlarınızı beklemez zaten.Siz onu o kişiyle tanıştırmasaydınız,muhtemelen kendi birini bulacaktı...
heleki konuyu açan arkadaş 4yıl tanştırmamış,bence böyle bişey sormak garip bile.he uzaktan-yada ayda yılda 1 görüştüğünüz arkadaşınızdır zaten ozaman bahanelerle erteler tanıştırmam ben de belki de.o da gereksiz bi talebi olduğundan,korktuğumdan değil ..
ben herzaman -en yakın dostum/bazen bi başka yakın arkadaşım da- evet bu insan benim hayatımda yer almaya layık,bişeylerden eminim diyebildikten sonra tanıştırırım.
şimdiye kadar da çok şükür hiç böyle şeyler yaşamadım .........

bunlar hep sevgilinin gözünün dışarda olup olmaması/ve arkadaş seçiminize bağlı şeylera.s

ben tanıştırmak için can atarım sonuçta belki benim göremediğim olumsuz yönlerini görüp bana söylerler diye.öyle her önüne gelen arkadaşla tanıştırmak da saçmalık bence.güwendiğim we değer werdiğim arkadaşlarımla tanıştırırım.gerisi fasa fiso arkadaşlardır zaten.

valla ben de kankalarımla tanıştırmak için sabırsızlanırım..şuanki sevgilimi de çok seviyorlar..
lisede ayrıldığım sevgilimle en yakın kız arkadaşım çıkmıştı..tabi benim haberim olmadan..o zaman ikisini de hayatımdan silmiştim ve bende derin yaralar bırakmıştı..ayrılmıştım evet ama sonuçta en yakın arkadaşımla mı çıkmalıydı? amaan nese iş hem erkekte hem de kızda bitiyor..onlar kişiliksizdi ama artık öyle insanları hayatıma sokmuyorum..

Bende tanıştırırım ve iyi anlaşırlarsa bu hoşuma gider. Nişanlımada arkadaşlarıma da güvenirim.

bende tanıştırma taraftarıyım ama biraz zaman geçmesi lazım erkek aradaşnı tanıyacaksın önce.ben eşimi biz sevgiiliyken bütün arkadaşlarımla tanıştırmıştım.açıkcası hiçbir rahatsızlığımda yoktu tanışmalarından.hatta bir arkadaşım ya ben şaka yapacaktım ama sen kızarsın diye yapamadım dedi ( oldukçada cilveli sulu bir arkadaştı kendisi) yoo kızmam yapsaydın keşke eğer hoşlanmazsa lafını yerdin dedim.eğer hoşlanırsada şakalrından yada kızdan yapacak bişey yok Allah yollarını açık etsin derdim.

tatlım ben o kişileri tanıştırdım ve beraber takıldık yediğimiz içtiğimiz ayrı değildi bu kadar içiçe oluncada e kızda rahat bi kızdı çocukta baktı bunun için her yol paris kaptırıverdi kendini .işte bu gibi durumlar aniden gelişebiliyormuş gördüğümüz üzerehem kendime , hemde eşime ne kadar güvensemde aslaa güvenmediğim bi kadını aileme sokmam vıcık vıcık bir arkadaşlık kurmam bu benim düşüncem.:CüvCüv:

Son düzenleme:
benim çok samimi olduğum bi tane dostum var onunlada çok rahat tanıştırırm sevgilimi en ufak bi şüphem olmadan

Canim simdi arkadastan arkadasa cok fark var.
Kac yillik arkadasin, ne kadar taniyorsun vs vs. Bunlar benim icin önemli.
Benim 23 senelik dostlarim var, ve cok iyi aile terbiyesi almis kizlar hepside, onlarla tabikide tanistiririm, ama hic biri samimiyetimize ragmen, beni sevgilinle tanistir demedi.
Bende onlara asla sormadim. Is ciddiye bindikten sonra, dogal olarak hepsiylede tanistirdim, onlarin esleriyle/nisanlilariylada tanistim. Tanisirkende el tokalasma oldu sadece, zaten diger türlü olmasini hic birimiz kabullenmeyiz. Yani birbirimizin sInIrlarini biliyoruz, 4 dost hepimiz ayni kafayiz zaten.

Ama 2-3 yillik arkadaslarimda var, bunlarla tanistirmayi birak, kendileri bile bu talepte bulunamaz. Napacan sen benim sevgilimle, nisanlimla, esimle tanisip? Cok gereksiz..
Tesadüf bir yerde karsilasirsin, yada ayni ortamda bulunmak zorunda kalirsin tanistirirsin, ama özel olarak tanistirmanin bir anlami yok bence.

Bence hatayi sen yapmissin. Gecistirecektin.

her kız arkadaşımla tanıştırmam hiç gerek yok görmeyıversınler tanımasınlar çok guvendıgım sevdıgım 1arkadaşımla tanıştrrm sadece o kadar

Tabii ki tanistiririm, arkadasimin tanismak istemesinde de bir gariplik gormem, arkadaslarimin sevgilim hakkindaki gorusleri onemlidir, begenirse de ne mutlu ki dogru kisiyi secmisim derim, cunku biz tarafsiz bir gozle bakamiyoruz iliskimize, sevgiliyle bir sorun oldugunda fikir veren, yalniz birakmayan yine arkadaslardir, tanistirmak istememek birine(kendimize, sevgilimize, arkadasimiza) guvenmemekten ote birsey degil sanirim...

Peki siz olduda bu adamla ewlendiniz
düğününüze genç arkadaşlarınızı veya genç akrabalarınızıdamı davet etmeyeceksiniz?
ya işkillendiğiniz başka durumlar olmuş
yada siz birazcık kıskançlık yapmşsınız

selamlar konuma göz atayım dedim güzel yorumlar gelmiş cvp vermek istiyorum bende..tanıştırmaya karşı değilim kesinlikle 5 yıldır iyi tanıyamamışım demek ki yakın buludğum insanı yani demem o ki tanıştırmada şüphem olsaydı zaten biraya getirmezdim sadece yaptığı rahat hareketler cnmı sıktı bu sebeble tanıştırmak istediğin kişileri iyi tanımak gerekiyor...

ben çok kıskancımdır,gerçekten dostum olan kişilerle tanıştırırım ancak...şuan 10 aylık bir ilişkim var ama hiç bir arkadaşımla tanıştırmadım,sevgilimde hoş karşılamıyor zaten :hulya:

Ben tanıştırdım ama kız sevgilimle yattı :) Zaten onlar aynı ortamda bulunuyorlardı ama tanışmalarına ben vesile olmuştum..
Eski erkek arkadaşım ağlayarak itiraf etmişti..

Bide kız ben erkek arkadaşım sürekli aynı ortama geliorduk düşünebiliyor musun ?
Kız bana sarılıp öperdi..çanım bitanem vs.
İnsanlar çok iki yüzlüüü..
Atlatmam zor olmuştu anti deprasanlar mı kullanmadım neler neler..
Şuan seviyor musun hala dersen..Nefret ettim :)
Velasıl benim fikrim ;

Tanıştırsanda tanıştırmasanda eğer ki sevgilinin içinde varsa kız arkadaşınla olmazsa kendi çevresinden biriyle mutlaka yapacaktır birşeyler..
Bu nedenle relax olurdum sanırım :) yaparsa kişiliğini belli eder..Bende kurtulmuş olurum verilmiş sadakam varmış der geçerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…